En bordlampe uden ledning er genial, fordi du kan bruge den overalt. Den har et indbygget batteri, så der ikke behøves at være en stikkontakt i nærheden. Du kan flytte den ledningsfrie lampe rundt i samtlige rum eller tage den med udenfor.

Vi har fundet en bred palette af flotte batteridrevne lamper, der kaster et hyggeligt lys. Find selv din favorit og glæd dig til at få et ekstra lys, som du kan stille på bordet, i vindueskarme, på gulvet etc. – lige hvor det passer ind.

Alle de trådløse bordlamper er designet i top kvalitet og kan holde i mange år.


Flowerpot VP9 Portable Bordlampe uden ledning

Flowerpot VP9 Portable Bordlampe uden ledning

Til Butik

Verner Panton er designer bag denne smukke og fine ledningsfri lampe.

Flowerpot er ekstremt populær, og det er en klassiker inden for belysning. De to skærme er formet som kupler, der sammen både skærmer for og reflekterer lyset. Lampen har et indbygget LED-lys, og du kan indstille den i tre styrker, alt efter hvor kraftigt lyset skal være.

Batterilevetiden ved 100 procent lysstyrke er 10 timer. Farven her er i mat sort, men lampen fås også i andre versioner. Størrelsen er på 29,5 centimeter – og dermed lidt mindre end originalen fra Verner Panton.


SACKit Light 150

SACKit Light 150

Til Butik

Køb en trådløs lampe som SACKit Light 150 og slip for bøvlet med en stikkontakt! Det er en moderne bordlampe, som nemt kan tages med udenfor.

Lampens design er lidt maritimt med et træreb i enden og en rund skærm på 17,2 cm i diameteren. Looket minder om belysningen ved en kaj eller havn og er ret rustikt.

Batteriet kan oplades trådløst eller med et kabel, som medfølger i købet. Lampen er både vand- og støvafvisende, og den har en høj batterilevetid.


Halo Design Hygge Bordlampe

Halo Design Hygge Bordlampe

Til Butik

Vælg denne Halo lampe i fem smukke farver – lys grå, messing, mørkegrøn, rød og klassisk sort. Den vil pynte på bordet, gulvet eller altanen – du kan bruge den alle steder! Lampens design er gennemført med eksempelvis messing ved foden.

Lyset er LED, som giver en atmosfærisk belysning og nemt kan sættes til opladning. Det holder i 5 til 7 timer ad gangen.

Du får en ledning med i købet. Transportable lamper er perfekte til udendørsentusiasten, som elsker at campere, bo i telt eller i det hele taget bare bruge tid i naturen. Og de giver en langt mere hyggelig belysning end lommelygter.


Louis Poulsen Panthella V2 Bordlampe

Louis Poulsen Panthella V2 Bordlampe

Til Butik

I 1971 kom denne designklassiker til verden, og den har været populær lige siden. Det er selvfølgelig Verner Panton, der står bag det tidløse design.

Louis Poulsen Panthella V2 bordlampe uden ledning kan bruges til fleksibel belysning overalt. Skærmen er lavet i pulverlakeret og dybtrukket stål, mens foden er i støbt aluminium. Du får et USB stik med, så du nemt kan oplade 2,5 W LED pæren.

Lampen har tre trin til lysdæmpning.


Fatboy Edison The Petit Bordlampe

Fatboy Edison The Petit Bordlampe

Til Butik

Denne smarte batteri lampe er oplagt som både natlampe, altanlampe eller skrivebordslampe.

Lyskilden kommer fra LED-teknologi, der kan justeres ganske simpelt ved at trække i den røde “Fatboy” etiket. Der kan gå hele 24 timer, før du skal lade op igen.

Du kan bruge lampen alle steder – og hvorfor ikke købe et sæt af forskellige størrelser? Prisen er lav, når man ser på kvaliteten af Petit bordlampen.

Opladningskabel med USB-indgang medfølger.


&Tradition Como Sc53 Bordlampe

&Tradition Como Sc53 Bordlampe

Til Butik

Como SC53 bordlampen er både smuk og praktisk. Den har nemlig et indbygget batteri og kan tages med overalt. Lampen er perfekt, hvis du både vil have hyggelig belysning udenfor og indendørs alt afhæng af sæson og behov.

Formen er organisk og minder lidt om en paddehat. Designet her er brunt, men du kan få forskellige farver. Denne bordlampe uden ledning vil helt sikkert pynte, uanset hvor du stiller den.

Det er ikke for sjov, at den får topanmeldelser af de danske forbrugere!


Nordlux Sponge ledningsfri Bordlampe

Nordlux Sponge ledningsfri Bordlampe

Til Butik

Hvis du leder efter smarte og transportable lamper, så tjek Nordlux sponge modellen ud.

Den er ekstra resistent over for både vind og vejr, og så har den et indbygget batteri med kraftigt lys til hele fem timer. Du kan selv indstille lyset, alt afhængig af hvor kraftigt det skal være.

Du får her den perfekte udendørs lampe, men den kan også sagtens bruges i hjemmet. Stil den på sofabordet eller i hyggekrogen og oplev, hvordan det ekstra lys giver stemning.

Sponge lampen er IP65 klassificereret, fordi den er ekstra modstandsdygtig over for vand, skidt og snavs.


House Nordic Bristol – billig udendørs LED batteri lampe

House Nordic Bristol - billig udendørs LED batteri lampe

Til Butik

Du får næppe en billigere og smartere trådløs lampe end House Nordic Bristol. Den er udstyret med en smart lille hank, så du kan bære den med rundt.

En praktisk egenskab hvis du for eksempel skal bruge den ude i det fri. Med en højde på 21 centimeter fylder lampen meget lidt. Alligevel udsender den et blødt og behageligt lys, som er med til at skabe en hyggelig stemning.

Hvorfor ikke tage Bristol lampen med på ferie eller campingtur? Den er lavet i resistent plastik og kører på batteri, så du nemt tage den med.


&Tradition Lucca SC51 Bordlampe

&Tradition Lucca SC51 Bordlampe

Til Butik

Denne bordlampe uden ledning oplades nemt via et USB kabel. Den kan køre hele 12 timer og indstilles i tre forskellige lysstyrke niveauer.

&Tradition Lucca er den perfekte lampe til dig, der gerne vil bruge den på terrassen til sociale aftener, på værelset som læselys eller ved arbejdsbordet i de mørke vintermåneder. Designet er smart, fordi den både kan stå og hænge.

På den måde kan du både skabe nedadgående lys eller et mere blødt hvidt lys, der spredes i rummet.

Energiklassen er A+++, og lyskilden er 2,5 W.


Humble Lights – Bordlampe Two – Guld

Humble Lights - Bordlampe Two – Guld

Til Butik

Du får her en super smuk lampe uden ledning med ekstra lang batterilevetid. Genopladelige lamper som Humble Lights er utrolig praktiske, fordi de kan flyttes rundt.

Designet har tre smarte indstillinger – candle, ambient og work. Hver især giver et forskelligt lys, så du kan skifte mellem arbejde og hygge. Vælg mellem enten guld eller sølv farve.

Lampen kan sættes til opladning enten trådløst eller via et standard kabel.


New Works marmor bordlampe

New Works marmor bordlampe

Til Butik

Denne marmor bordlampe har et skulpturelt udtryk, som tiltaler den modebevidste indretningstype. Den er del af Kizu-serien, som er kendetegnet ved tidløse materialer og kontrastfyldte former.

Her er marmor basen med til at udstråle robusthed, mens skærmen formet som en omvendt metalbue. Lampen kan ved fuld opladning holde i 10 timer, hvis du vælger det stærkeste lys.

Der er nemlig flere indstillinger. LED-lyset kan oplades via et USB-kabel.


SINNERUP Porcini svampelampe

SINNERUP Porcini svampelampe

Til Butik

Denne svampeformede genopladelige lampe er virkelig charmerende. Den fås i hvid eller sort og det enkle udseende passer ind overalt i hjemmet. Når du køber en trådløs lampe, kan du bruge den både indendørs og udendørs.

Lyset her holder 6 timer med maksimal lysstyrke, men du kan også vælge en mere afdæmpet indstilling. SINNERUP lampen kaster et hyggeligt og rart lys, så den kan også bruges i stuen eller børneværelset.

Der er en indbygget touch switch.


Træt af ledninger? Køb en ledningsfri lampe

Ledningsfri lamper kaldes også “to go lamper”. De har den store fordel, at de er nemme at transportere rundt – fra rum til rum eller indendørs/udendørs. Fordi lyskilden kører på batteri fremfor strøm, behøver du ikke at bekymre dig om at finde en stikkontakt.

Normalt er der indsat et smart genopladelige LED-lys, som kan holde strøm mellem alt fra 10 til 20 timer ad gangen. Flere lampemodeller har varierende lysindstillinger, så du kan indstille intensiteten, alt efter om du skal skabe en hyggelig stemning eller fokusere.

Her er tre situationer, hvor det er ekstra smart at have en lampe uden ledning:

Til udendørs brug: Ledningsfri lamper er geniale at have på terrassen eller altanen for at forlænge de varme sommeraftener. Du kan også tage lampen med på camping – det vil skabe en hyggelig belysning omkring teltet. Lampen kan også bæres rundt på græsplænen.

På børneværelset: Børn kan have stor glæde af lamper, der både kan lyse og flyttes. Lampen kan rykkes op til sengen ved aftentide, når der skal læses godnathistorie. Men den kan også stå på bordet, når der skal laves kreative projekter.

I den lille lejlighed: Når man bor på få kvadratmeter, handler det om at opfylde så mange funktioner som muligt med få ting. Stikløse lamper kan bruges overalt – og på den måde kan du “spare” i behovet for at købe flere lamper.

LÆS OGSÅ: Loftlamper til stuen – 20 flotte loftlamper

Sådan vælger du trådløs lampe

Heldigvis er det relativt overskueligt at købe en ny bordlampe uden ledning i et lækkert design. Vær obs på, om der er et USB kabel med, når du bestiller. Det er selvfølgelig nødvendigt for at oplade lampens batteri.

Ellers er der fem gode parametre, du kan vurdere efter:

  1. Er der flere forskellige indstillinger eller kun én? Det kan være vigtigt at have muligheden for at justere op og ned i lysstyrken, alt afhængig af om du ønsker arbejds- eller hyggebelysning.
  2. Hvad er prisen? Generelt set ligger de billigere lamper på omkring 500 kroner, mens de dyrere ligger på over 1000 kroner.
  3. Hvordan skal LED-lyset sættes til opladning? Nogle batteri lamper har en automatisk opladningsfunktion, mens andre kræver USB-kabel.
  4. Skiller designet sig ud? Lamper kan ikke blot lyse – de kan også pynte! Flere af de ovenstående bordlamper uden ledning er utrolig flot lavet og kommer i forskellige former og farver. Eksempelvis Flowerpot, Spring Copenhagen og Panthella Portable er tre populære versioner.
  5. Hvor lang er batterilevetiden? Hvis du skal bruge lampen længe og på fuld lysstyrke, så kan det være en god idé at gå efter for eksempel 15 + timer.

Brug også en batteridrevet lampe udendørs om sommeren

Mange vælger at investere i en billig batteridrevet lampe, simpelthen fordi den kan lyse udendørs. Du kan for eksempel flytte den fra stuen til terrassen, når du skal sidde ud og snakke med venner til sent på aftenen.

Det smarte er, at lamper uden ledning både kan bruges som gulvlamper og bordlamper. Ønsker du kraftig belysning, så skru helt op, men du kan også dæmpe til laveste styrke. Hvis du skal holde picnic i parken, kan lampen også bruges som både praktisk lys og stemningslys.

Køber du en lampe fra ovenstående udvalg, er du garanteret en langtidsholdbar lampe, der også er modstandsdygtig over for regn, blæst og slud.

LÆS OGSÅ: Spisebordslampe – 15 smarte lamper til spisebordet

Meget funktion for få penge

Fordi en lampe uden ledning kan anvendes stort set overalt, får du meget værdi for få penge. Du kan for eksempel bruge den som bordlampe i arbejdsværelset om dagen og vælge et fokuseret og nedadgående lys.

Senere kan du flytte lampen ind i stuen og stille den på gulvet, hvor den kan dæmpes og give et mere blidt og afslappende lys. Du kan også stille den ud i køkkenet, når det bliver mørkt tidligt udenfor for at give lidt ekstra belysning til madlavningen og opskriftbøgerne.

Mulighederne er stort set uendelige, og derfor vil du næppe fortryde at investere i denne type lampe. Du sparer sandsynligvis også strøm, fordi den ikke skal stå tilsluttet en stikkontakt hele tiden.

Comments are closed.