Ønsker du at skabe en mere kulørt og farverig indretning? I så fald kan dine lamper være et godt sted at starte.

Ofte er dine lamper en markant del af din indretning, og derfor vil en farverig lampe også være iøjnefaldende. Eksempelvis kan du hænge en grøn pendel lampe op over dit spisebord eller i din entré.

Har du besluttet, at du gerne vil have en grøn lampe, er du heldigvis havnet det rette sted. Her på siden finder du nemlig en række gode bud på grønne lamper til hjemmet.

&Tradition Flowerpot VP1 Pendel Mørkegrøn

&Tradition Flowerpot VP1 Pendel Mørkegrøn

Til Butik

Flowerpot er en populære serie af lamper, der blev designet af Verner Panton i 1968. Med tiden har det udviklet sig til at blive en moderne klassiker. I dag hænger lampen i et væld af danske hjem – i næsten lige så mange farver.

Pendlen er enormt populær, og kan i dag fås i en lang række farver. Derfor kan den også fås i grøn, som kan sætte mere spræl på din indretning. Det er desuden en lampe, der givet et stærkt og koncentreret, der gør, at den er egnet til brug flere steder.

Læs mere om &Tradition Flowerpot VP1 Pendel her.


Muuto Ambit Pendel Grøn

Muuto Ambit Pendel Grøn

Til Butik

Ambit er en nydelig pendel fra danske Muuto. Lampen kan bryste sig at være en moderne pendel med et enkelt, tidløst og elegant look. Derfor er det naturligvis en lampe, der passer ind i de fleste hjem og indretninger i Danmark.

Pendlen fra Muuto udmærker sig desuden på flere punkter. Det gør den bl.a. ved at være lavet ud fra gamle håndværkstraditioner. Først og fremmest bliver den formet i hånden, hvorefter den også både poleres og males i hånden.

Læs mere om Muuto Ambit Pendel Grøn her.


Design by Us Ballroom Pendel Grøn XL

Design by Us Ballroom Pendel Grøn XL

Til Butik

Her er der tale om en lækker organisk pendel fra Design by Us. Det er en meget unikt pendel, der er lavet i mundblæst glas. Det medfører ikke kun, at du får en unik lampe. Det sikrer nemlig også, at den kaster et godt lys ud til alle sider med dens glødepærer.

Ballroom-pendlen fra Design by Us er derfor ikke blot en grøn lampe, der vil pynte i enhver indretning. Det er også en meget funktionel lampe, der giver et godt lys. Af denne grund kan pendlen bruges mange steder, men mange anvender den over spisebordet.

Læs mere om Design by Us Ballroom Pendel Grøn XL her.


PH 5 Nuancer af Grøn – Louis Poulsen

PH 5 Nuancer af Grøn - Louis Poulsen

Til Butik

Man kan ikke komme udenom, at PH5-lampen er et sandt designikon. Den blev oprindelig designet af den verdenskendte danske designer Poul Henningsen i 1958. Lige siden har den været umådeligt populær, og i 2013 blev den relanceret efter et helt nyt farvekoncept.

Formålet med denne relancering, var at skabe en række farve, der var i tråd med tidens farver og tendenser.  Derfor fås lampen nu i seks nydelige farvekombinationer, der alle har en mat overflade. Den matte overflade sikrer, at den giver et blødt og komfortabelt lys.

Læs mere om PH5-lampen her.


Knit-Wit 45 Round Pendel Tweed Green – Made by Hand

Knit-Wit 45 Round Pendel Tweed Green - Made by Hand

Til Butik

Knit-Wit er en pendel, der er blevet designet af duoen ISKOS-Berlin, og bliver produceret af Made By Hand. Inspirationen til lampen er fundet i den klassiske rispapirlampe, som har inspireret både det æstetiske og det funktionelle ved denne lampe.

ISKOS-Berlin har taget en klassisk rispapirlampe, og har kombineret designet med et nordisk og moderne udtryk. Derudover har designduoen overført rispapirlampen til at lyse hele vejen rundt. Derfor giver denne lampe et blødt og stemningsfuldt 360 graders lys.

Læs mere om Knit-Wit 45 Round lampen her.


Workshop W2 Pendel Grøn – Made by Hand

Workshop W2 Pendel Grøn - Made by Hand

Til Butik

Workshop W2 er designet af Axel Wedel-Madsen i 1951. Den er også kendt under navnet Værkstedslampen. Lampen fik hurtigt stor succes, og er siden blevet relanceret af Made By Hand. Det har betydet, at den ikoniske lampe i dag kan fås i hele 12 forskellige farver.

Pendlen byder på et tidløst og rent design, der sikrer, at den passer ind overalt. Til trods for dens navn, kan den nemlig ikke blot bruges på værksteder. Da den er designet med alsidighed og funktion for øje, er det en pendel, du kan bruge flere steder i hjemmet.

Læs mere om den populære Workshop W2 lampe her.


Hvorfor købe en grøn lampe?

Der kan være flere årsager til, hvorfor det at købe en grøn lampe er en god idé. Primært handler det dog om, at det kan skabe en mere kulørt indretning.

Er din nuværende indretning forholdsvis neutral og farveløs, kan det tilføre mere energi til indretningen. Foretrækker du at afholde dig fra de mest prangende farver, er der heldigvis rig mulighed for dette. Der findes nemlig grønne lamper i mange forskellige nuancer.

Hvad enten du foretrækker en limegrøn pendel eller en kraftig mørkegrøn, er der mulighed for dette. Derfor skal du ikke være bekymret for, om du kan finde en grøn pendel lampe, der harmonerer med dine ønsker.

Når det er sagt, så skal det naturligvis understreges, at farverige lamper ikke er noget for alle. Som det også er gældende for andre aspekter af indretningen, er der stor forskel på folks stil og smag. Derfor er det heller ikke sikkert, at du finder det tiltalende at have en grøn lampe hængende.

Brug en grøn lampe til at bryde indretningen

Du har sandsynligvis lært, at det er vigtigt at holde en rød tråd i din indretning. Hvad der dog også er vigtigt er, at du har en række objekter, der bryder med indretningen. Noget, der skaber liv og spil i din indretning.

Dette kan du naturligvis opnå på flere måder, men at hænge en grøn lampe over spisebordet kan være en glimrende løsning. Det vil nemlig være meget iøjnefaldende, hvis den øvrige indretning primært består af sorte, hvide og grå nuancer.

Netop dette er den primære årsag bag, at mange vælger at købe grønne lamper. Har du selv gjort dig overvejelser om dette, bør du naturligvis ikke tøve. Det kan nemlig gøre meget godt for din indretning at have en lampe, der bryder lidt med billedet.

Hvordan finder jeg den rette grønne lampe?

Har du besluttet, at du gerne vil købe en grøn lampe? I så fald kan et hurtigt kig på denne side fortælle dig, at dine muligheder er mange, At det er tilfældet, er naturligvis en fordel. Det sikrer nemlig, at du kan finde en lampe, der stemmer overens med dine ønsker.

For at kunne dette, er du dog nødt til først at definere dine ønsker. Skal du finde den helt rette lampe, skal du have en klar idé om, hvad du søger. Af denne grund bør du bruge lidt tid på at skrive dine ønsker ned, inden du går på jagt efter din nye lampe.

Med et meget klart billede af, hvad du er på jagt efter, bliver det lettere at sikre, at du får købt en lampe, du bliver glad for. Lad være med blot at surfe rundt på nettet i håbet om at støde på den perfekte lampe. Vend det i stedet om, og start processen med at finde ud af, hvordan den perfekte lampe ser ud.

Comments are closed.