Hjørnesofa med chaiselong

Hjørnesofa med chaiselong: 10 smarte chaiselongsofaer til stuen

Har du både chaiselong og hjørnesofa i én løsning, så har du den vigtigste ingrediens til en perfekt hyggekrog. Her kan familie og venner slænge sig sammen efter en lang dag. Det giver en følelse af fællesskab og nærvær. En af de største fordele ved en chaiselong sofa er, at den aldrig ser “tung ud”. Ende modulet er elegant lavet, så du aldrig får en følelse af, at den ellers rummelige sofa optager al pladsen i din stue.

Husk at din chaiselong kan være både venstre- og højrevendt. Mange modeller har en valgmulighed, så du kan gå efter det, der passer bedst til din stueindretning og mål. Det uddyber vi i artiklen. For nu skal du bare læne dig tilbage og lade dig inspirere af nogle af markedets bedste hjørnesofaer!

Cleveland hjørnesofa med chaiselong

Cleveland hjørnesofa med chaiselongDet er ikke for ingenting, at ILVA selv har markeret Cleveland-modellen som et “fund”. Denne flydersofa i tidløst gråt design vil gøre en elegant entré i din stue. Betrækket er i lavet i lysegrå stof og benene i stilfuldt krom. Cleveland sofaen får fem stjerner og er en af de absolut mest populære ny klassikere, når det kommer til hjørnesofa med chaiselong. Sidstnævnte er her højrevendt, men forelsker du dig i modellen, så kan du også få den i venstrevendt udgave. Vær blot opmærksom på, at den ikke kan om-monteres, når du først har købt den.

På samme måde kan du også vælge Cleveland-designet i flere forskellige farver. Komfort er i højsædet med puder og sæder, der indeholder polyetherskum. Det gør siddefladen utrolig lækker og får sofaen til at se dejlig blød ud. De små diskrete armlæn i hver side gør, at du kan hvile armene, når du slænger dig.

Til Butik

 

Lotus Hjørnesofa med chaiselong

Lotus Hjørnesofa med chaiselongDu får en yderst behagelig, visuelt stilsikker og billig hjørnesofa med Lotus-modellen. Den har både venstrevendt chaiselong og pufafslutning, så der er godt med liggeplads. Stoffet er grågrønt på en fin afdæmpet måde, der giver stuen kant men samtidig ikke tager alt fokus. Den har små fornemme ben i hvidolieret egetræ underneden. Hjørnesofaen har et let og ubekymret skandinavisk look. Skulle du ønske et andet betræk, så kan du browse det frem på hjemmesiden.

Foruden sit charmerende ydre så er der også tænkt komfort ind i alle Lotus hjørnesofaens detaljer. Sæde og ryghynder er fyldt ud med polytherskum. Det giver god støtte til kroppens positur, hvad enten du ligger ned eller sidder op i sofaen. Samtidig er det meget resistent over for fugt. Hvis du føler for det, kan du tilkøbe en nakkestøtte. Sofaen måler 290 centimeter i længden og 200 centimeter i bredden.

Til Butik

 

Chicago navy blå sofa med chaiselong og open end

Chicago navy blå sofa med chaiselong og open endMed sit slidstærke blå stof emmer denne hjørnesofa med chaiselong af velvære og god smag. Går du op i boligindretning, så er den bestemt værd at tjekke ud! Når du bestiller, så kan du selv vælge, om sofaen skal have ben i sort metal eller træ. Selvom den blå hjørnesofa i u-form er bred og lækker, så er den designet slankt og uden megen tyngde. Den vil derfor indgå som naturlig del af rummet. Blå går godt i spænd med et væld af farver som grøn, lilla og brun, så indretningsmulighederne er mange.

Skulle betrækket blive beskidt, så kan du nemt tage det af og vaske det. Desuden er det muligt at vende samtlige af hynderne. Materialet er langtidsholdbart, så du får en dejlig sofa i mange år. Chaiselongen er her venstrevendt. Du får uden tvivl et prægtigt møbel for pengene, hvis du bestiller Chicago hjørnesofaen hjem!

Til Butik

 

City U-sofa m. chaise til højre eller venstre

City U-sofa m. chaise til højre eller venstreFra én grå sofa med chaiselong til en anden, der har et lidt lettere udtryk. City U-sofa er lavet i et smalt design, der løftes op af de semilange ben i træfarve. Puderne er klassisk udformede med store pynteknapper, som er meget populære her i Norden. Måske fordi det emmer lidt af sommerhus og naturlig idyl. U-sofaen er en ægte samtalesofa, hvor der kan sidde mange personer – også overfor hinanden. Den grå farve kan kombineres med alt fra lilla over blå til grøn, og derfor får du stor fleksibilitet med denne model.

Her er sædepuderne fyldt ud med 30 kilo polyetherskum, og den kommer med vendbar ryghynde. Kigger man på prisen, så får du et utrolig rummeligt, vigtigt og flot møbel til relativt billige penge. Vær opmærksom på, at du på hjemmesiden snildt kan klikke dig videre til en City U-sofa med chaise til venstre.

Til Butik

 

Stanford LUX U-sovesofa

Stanford LUX U-sovesofaHer får du en slidstærk og stor hjørnesofa med chaiselong, som har en bred liggeflade. Den kræver noget plads i stuen, men omvendt får familien den ultimative afslapnings-ø med sove-komfort i topklasse. Sofaen er nemlig udstyret med bonell-fjedre, som også bruges i senge. Skal I have overnattende gæster, kan de derfor sagtens sove på sofaen. Udover fjedrene er der PU-skum i underlaget, hvilket varmeregulerer og giver ekstra støtte, uanset om man sidder eller ligger ned.

Sawana møbelstoffet er slidstærkt og bliver ikke slapt over tid. Den grå afdæmpede farve vil passe godt ind i forskellige indretningstemaer. Et af luksuselementerne ved modellen er, at den har hele to opbevaringsrum underneden! Her er plads til tæpper, dyner, puder eller hvad man nu ellers føler for at gemme af vejen til hverdag. Stanford LUX-sofaen med højrevendt chaiselong er i sandhed et multifunktionelt møbel. Og så står den til en meget budgetvenlig pris.

Til Butik

 

Johnston U-sofa i antracit stof

Johnston U-sofa i antracit stofJohnston-modellen er en stor sofa med chaiselong, som kommer i en flot antracitgrå farve. Materialet er stof, som vil passe ind i både det sprudlende og det mere afdæmpede hjem. Der er plads til hele familien, fordi sofaen har både en chaiselong til højre og et hvilemodul til venstre. I praksis kan flere familiemedlemmer derfor slappe af på langs samtidigt. Hyggeligere bliver det ikke! Sofaen er udstyret med små kromben. Det kræver selvfølgelig lidt kvadratmeter plads at rumme denne hjørnesofa, men til gengæld får man skabt den perfekte afslapningsoase.

Sofaen er 287 centimeter i bredden og 80 i højden. Der er rig mulighed for at placere et flot marmorsofabord i midten, mens et par farvestrålende broderede tæpper vil pynte fint på betrækket. Forelsker du dig i modellen men vil hellere have en venstrevendt chaiselong, så er der også mulighed for det inde på hjemmesiden.

Til Butik

 

Marino Sofa med flytbar chaiselong

Marino Sofa med flytbar chaiselongDen flotte blå Marino model vil behage æstetikeren, som ikke er bange for farver i stuen. Blå sofaer er generelt populære, fordi de skiller sig ud men samtidig blender ind i rummet og fremhæver andre farver. Det klassiske stof med store pynteknapper giver sofaen et fornemt og rent look. Det står i smuk kontrast til de lyse træben. Alt efter hvad der passer bedst ind i din indretning, kan du selv vælge, om chaiselongen skal være højre- eller venstrevendt. En stor fordel så du undgår karambolage med den øvrige stueindretning.

De lange armlæn i begge sider gør sofaen ekstra komfortabel at ligge på. En sofa med stor chaiselong som denne er oplagt at placere i hjørnet, når man skal lave en vaskeægte hyggekrog. Her kan fokus udelukkende være på at restituere i weekend såvel som hverdag. Sofaen måler 219 centimeter i bredden og 80 centimeter i højden.

Til Butik

 

Populære chaiselong hjørnesofaer

Hvad kendetegner gode hjørnesofaer? Overordnet set tre ting:

 • Materialet er lækkert og slidstærkt.
 • Look og mål passer som fod i hose til din stue.
 • Du får meget kvalitet for pengene.

Mens nettet boomer med hjørnesofa med chaiselong tilbud, så kan du sagtens ende med at betale for meget for lav kvalitet. Du kan også hurtigt begrænse dit udsyn til en eller to forhandlere, som du kender i forvejen. Her introducerer vi dig for en bred vifte af muligheder, som afspejler forskellige stilarter, materialer, størrelser og chaiselong-løsninger. Nogle vil ligge i den ekstremt billige ende af prisskalaen, mens andre er lidt dyrere.

Vi har lagt vægt på diversitet i udvalget og samlet de mest populære og prisvenlige bud til dig her. Du vil kort kunne læse om hver enkelt og nemt klikke dig videre til den aktuelle forhandler. Hvad enten du er til en lille hjørnesofa, en læder hjørnesofa eller en chaiselong sovesofa, så kan du formentligt finde drømmemodellen blandt nedenstående.

Gode råd før køb af chaiselongsofa

Mens det kan være fristende bare at trykke “bestil” hurtigst muligt, så du kan få en ny stor hjørnesofa med chaiselong hjem, så bør du overveje tre ting:

 • Hvilke mål må sofaen have i forhold til, hvor meget plads du har?
 • Hvilket stof skal sofaen være lavet i?
 • Hvordan skal den indgå i stuen rent farvemæssigt?

Først og fremmest så må du altid huske at måle op minimum to gange, før du udvælger din nye hjørnesofa. En hjørnesofa med chaiselong vil unægtelig optage meget plads i stuen, og der er ikke noget mere bittert, end hvis der viser sig ikke at være nok plads til den. Brug et pålideligt målebånd og få gerne hjælp, så båndet kan blive holdt helt ind til væggen under opmåling. Træk gerne et par centimeter fra, når du omregner. Hellere have lidt for meget plads til overs, når sofaen kommer, end det modsatte.

Valg af materiale vil generelt stå mellem stof og en lædersofa med chaiselong (se nedenfor). Foruden åbenlyse forskelle i æstetiske kvaliteter og selve siddeoplevelsen så skal du især tænke på rengøring. Stofbetræk skal tages af og vaskes, og det er mere følsomt over for pletter. Omvendt er læder lettere at holde rent, hvoraf mange dyreejere har nemmere ved at rense for hår løbende med en lædersofa. Til gengæld er det et koldere underlag at sidde på, og hvis man sveder meget, kan det blive fugtigt. Læder er nemmere at gøre rent, hvis børnene spilder, men stofsofaen kan dog være mere hyggelig og tryg at sidde i.

Det er altså en individuel vurderingssag. Sidst men ikke mindst så husk at farvekoordinér med resten af rummet. Sofaens farve kan enten stå i kontrast til eller komplimentere det allerede eksisterende farvebillede. Køber du en sofa i blå, så kan du investere i for eksempel blå tæpper, lysestager, lamper eller billeder for at underbygge temaet.

Skal hjørnesofaen have højre- eller venstrevendt?

Hos mange udbydere af hjørnesofaer med chaiselong vil du skulle tage et afgørende valg: Skal chaiselongen være højre- eller venstrevendt? En simpel opgave der dog let kan forvirre. For højre og venstre set fra hvor?

Perspektivet skal anlægges forfra, så du står foran sofaen og beregner derudfra. Med front mod sofaen vil en venstrevendt chaiselong altså være i din venstre side, mens en højrevendt chaiselong vil være i din højre side. Tænk over, at chaiselongen skal placeres der, hvor folk skal ligge ned og strække benene ud. Ved en hjørnesofa med chaiselong vil chaiselong-siden dog være kortere end sofasiden, så der er også lidt ekstra luft at gøre godt med.

Husk at du ofte frit kan vælge side, men når først chaiselongen er monteret, er der ikke muligt at ombestemme sig!

Flydersofa hele familien

En af goderne ved at vælge et så rummeligt møbel som en hjørnesofa med chaiselong er, at hele familien kan samles der. Du ligger i kakkelovnen til mange gode, sociale og uforpligtende stunder, hvor I kan ligge sammen og bare nyde hinandens selskab eller noget tiltrængt underholdning i en travl hverdag. Det er den ultimative flydersofa-løsning. Fasthed og dybde er to parametre, som det giver mening at tage at tage stilling til.

Ønsker du at sidde mere ret op og få mere støtte med et fast underlag? Eller foretrækker du blødhed, så du bare kan lade dig synke ned i sofaen? Spørg ind til sædedybden og kig på, hvad der er brugt som polstring. Du støder typisk på:

Koldskum: Giver elasticitet, formstabilitet og modvirker varmeophobning i underlaget.
Polyether: Et af de mest populære materialer til sofaer. Kan fås i forskellige hårdheder og har en høj rivstyrke.
Bonellfjedre: Stabil fjeder der giver fin komfort. De enkelte fjedre er forbundne med hinanden, hvilket kan give bøvl, hvis en fjeder ødelægges.
Nozag fjeder: Billig og hård fjedertype. Tilpasser sig ikke så meget din kropsvægt men giver til gengæld solid fasthed.
Posefjeder: God til sovesofaen fordi den tilpasser sig meget efter din kropsvægt. Meget behagelig.

Typisk finder du disse komponenter i kombination, så sofaen holder i ekstra lang tid.

Hvorfor vælge en grå hjørnesofa med chaiselong?

Du har måske lagt mærke til en farvemæssig genganger blandt vores ti favoritter? Flere links går ud til en grå hjørnesofa med chaiselong. Hvorfor, spørger du måske? Grå kan virke som en lidt kedelig og mat farve til så vigtigt et møbel som en sofa, der skal lyse stuen op. Men faktum er, at der er tre store fordele ved den grå farve:

 • Den er tidløs og går ikke af mode.
 • Der findes et utal nuancer af grå. Den lysegrå vil være mere pæn og neutral, mens en mørkere grå kan være mere oldschool og hyggelig.
 • Grå matcher alle andre farver – så du kan gå farve-amok med plaider, tæpper, interiør, lamper, vaser, blomster, sofabord med mere.

Køber du en grå sofa, så ved du med sikkerhed, at den altid kan matche med nye stuemøbler, uanset om de er i farvestrålende velour, minimalisk og kvadratisk udformning eller naturmaterialer som træ og marmor.

Hjørnesofa med chaiselong i stof eller læder?

En anden genganger er de to grundmaterialer stof og læder. Som nævnt er læder lettere at rengøre løbende, da det blot kræver en hårdt opvreden klud at fjerne nye pletter. Stof skal tages af, vaskes og eventuelt lægges i blød. Omvendt skal du også behandle læderet jævnligt, for at det ikke falmer med årene, men her er mere tale om en grundrengøring. De to materialer deler vandene.

Nogle opfatter læder som mere luksuriøst og mageligt, mens andre føler, at stofbetræk er mere hyggeligt og naturligt. Det kommer an på smag og temperament. Farvepaletten er bredere ved stof, mens læder typisk kommer i sort, brun, rød, og nogle gange hvid. Derudover bør du huske, at stof og læder har forskellige kvaliteter. Stof kan være slidstærkt i varierende grader, og på samme måde kan læderholdbarheden svinge. Er læderet i lav kvalitet, vil det ikke ventilere fugt så godt, så du risikerer at sidde vådt, når du sveder.

Ved materiale bør du også medtænke sofaens placering i rummet i forhold til lys. Både læder og stof betræk slides af direkte sollys, så det kan betale sig at undgå vinduespladsen, hvor solens stråler falder direkte på sofaen. Læs varebetegnelsen på dit produkt grundigt – her bør være en indikator for, hvor slidstærkt materialet er overfor lysindfald.

Spar penge og køb den online

Selvom mange møbelhuse har fremvisninger, så kan du finde et lige så godt hjørnesalg udsalg online. Det er faktisk ofte her, at du finder de bedste hjørnesofaer på tilbud – og du behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten! De billige læder hjørnesofaer, som du finder online, er lige så lækre, som dem du finder i en fysisk butik. Processen er blot med digitaliseringen blevet nemmere, så du kan bestille varen direkte hjem uden at skulle forlade matriklen.

Der er et par troværdige og solide danske forhandlere, der leverer hjørnesofa med chaiselong til en ekstra god pris. Det er også dem, vi har linket til i denne artikel. Her kommer en hurtig opsummering:

 • Sofa.dk – Her kan du finde et godt sofa tilbud, uanset hvilken type sofa du er på udkig efter.
 • ILVA.dk – Meget prisvenlige hjørnesofaer, der passer til ethvert hjem.
 • Unoliving.dk – Her finder du et stort udvalg af chaiselongsofaer.

Alle på listen holder et solidt serviceniveau, og så har de fordelagtige handlevilkår på fragt og returret, når man bestiller sin nye sofa hjem.

Scroll til toppen