Få en ekstra hyggelig stue med et komplet sofasæt. To sofaer giver selvsagt flere siddepladser, men de skaber også en afslapnings-ø. Her på siden har vi samlet moderne sofasæt med plads til henholdsvis to og tre personer.

Når du skal vælge, kan du – foruden pris – gå efter stil og materiale. Sofaer laves i:

  • Læder
  • Stof
  • Og velour.

Der er mange kombinationsmuligheder, og herunder finder du ti forskellige typer.

Et sofasæt vil uden tvivl skabe et samlingspunkt i stuen, hvor du kan slappe helt af med familie og venner. Vi inkluderer forskellige prisklasser, så du kan finde dine drømmesofaer uden at sprænge budgettet.

Komfort er alfa og omega i en god sofa. Dit nye sofasæt kan være udstyret med både koldskum, polyetherskum, dun eller fjedre. Ryg og sæde skal selvfølgelig føles bløde men samtidig give kroppen støtte.


Denver 3+2 pers. sofa i stof/uldstof

billigt sofasæt - denver 3 + 2 personers

PRIS: 7.999 DKK

TIL BUTIK

Tremmesofaen er og bliver en tidløs klassiker. Her får du to styks med plads til to og tre personer. Den perfekte størrelse til en gennemsnitlig familie. Der er god mulighed for at slænge benene efter en hård dag.

Denver sofaen er i flot gråt stof, der er smagfuldt og nemt at indrette med. Du kan dog også vælge både uld og læder. Ligeledes fås tremmegavlen i lys eg behandlet på forskellige måder eller bøgetræ.

Du kan altså virkelig sætte dit eget præg på designet. Modellen er vist i grå her, men der er faktisk flere flotte farver. Hynderne er proppet med polyetherskum, som giver en stabil siddeposition.

LUX-udgaven har koldskumsindlæg i stedet. En tremmesofa udstråler god smag og passer godt ind i det moderne hjem.


Kragelund Torup 3+2 pers. sofasæt i bøg/sæbe – okselæder

Kragelund Torup 3+2 pers. sofasæt

PRIS: 9.999 DKK

TIL BUTIK

Du kan få dette smukke sofasæt med tremmegavle i tre forskellige farver: Sort, cognac og mocca. Materialet er slidstærkt Luna okselæder i meget høj kvalitet. Læder er nemt at gøre rent, og det kan holde sig flot i rigtig mange år.

Hvis du har en stor stue, er det perfekt med to sofaer. Den største af Kragelund Torup sofaerne måler 197 centimeter i længden, og den mindste er på 142 centimeter. Indeni er der både polyetherskum og fiberfyld.

Det kan være rigtig rart at ligge selv i den ene sofa. Et sæt giver mere fleksibilitet – også hvis den ene for eksempel læser, mens den anden ser TV. Desuden åbner to sofaer op for en mere kreativ indretning.

Stil for eksempel et flot sofabord i midten og pynt med et tæppe underneden. Sættet er nemt at montere – det bør ikke tage mere end 30 minutter.


Clausholm 3+2 pers. sofasæt – okselæder

Clausholm 3+2 pers. sofasæt i okselæder

PRIS: 24.199 DKK

TIL BUTIK

Hvis du leder en dansk design i absolut topkvalitet, så er Clausholm sættet lige sagen!

Det har en stærk træramme i bøg, eg eller mahogni træ. Sammen med nozak-fjedrene indeni stabiliserer det sofaen, så den står solidt fast på gulvet. Sædehynderne har koldskum indeni, mens rygpuderne er med både skum og duntop.

Tilsammen giver det en udsøgt komfort, og sofaen er virkelig rar at ligge og sidde på. Samtidig er designet uovertruffent med små detaljer let buede armlæn og smukt semianilin 80 Sevilla læder.

Farven kan du få i enten sort, brun eller flot orange. Serien indeholder – foruden en 2 og 3 personers sofa – også en skammel og lænestol. Hvis du nu ikke kan få nok af Clausholm designet!


Larvik 3+2 pers. Sofa

Larvik 3+2 pers. sofa

PRIS: 13.999 DKK

TIL BUTIK

Antracit grå og lys bøg går rigtig godt i hånd. Det ses tydeligt ved Larvik designet, som du her får i ét samlet sofasæt. Konstruktionen er et tremmestel, der bare oser af charme. Den kan vælges i enten ubehandlet eg eller bøg.

Hynderne er lavet med koldskum og giver rigtig god støtte. De er alle vendbare og med dessin Leman stof. Den ene sofa har plads til tre personer, og den anden er til to personer. På den måde er du godt dækket ind, når flere familiemedlemmer eller venner vil slappe af samtidigt.

Indretningen bliver mere spændende med et sofasæt, hvor du virkelig kan skabe en lille “oase”. Du kan vende sofaerne, som du vil. Tilføj et par pyntepuder eller plaider for at skabe en ekstra hyggelig stemning.

Larvik er god nordisk stil, der uden tvivl vil appelere både til det moderne hjem og retro-hjemmet.


Flot Boston sofasæt 2 + 3 pers. – sort læder

Flot Boston sæt 2 + 3 pers. - sort læder

PRIS: 10.999 DKK

TIL BUTIK

Du får sublim siddeplads med Boston sofasættet i ægte sort læder og med koldskumshynder. De buer let og følger elegant armlænets form. Det giver et flot design finish, som pynter i stuen.

Sofaerne giver rigtig god rygstøtte, så du virkelig slapper af i dem. De er monteret med smarte egetræsben, der aldrig går af mode. Hvis du vil have endnu mere plads, kan du købe en matchende lænestol.

Med både en 3 og 2 personers sofa kan du virkelig skabe en hyggekrog med plads til hele familien. Den store sofa er 208 centimeter i længden, mens den lille er 148 centimeter.

Læder betræk er ideelt til sofaer, fordi det er slidstærkt og nemt at rense for pletter. Har du dyr, sætter hårene sig ikke fast. Den sorte farve er nem at indrette med – du kan matche med alskens farver.


Barcelona sæt i fløjl

Barcelona sofasæt i fløjl

PRIS: 26.998 DKK

TIL BUTIK

Få Barcelona sættet i enten beige, lysegrå, brun eller latte. Formen er dyb og lav, så du kan virkelig slænge dig på langs. Faktisk minder sofaen næsten om en seng – så blød er den. Indeni er der nemlig både dun, silikone og PU-skum.

Med tre lag polstring får din krop selvsagt optimalt støtte. Dunene sørger for blødhed, mens de to andre produkter giver en fasthed. De løse puder kan altid bankes på plads eller renses. Stoffet har nogle små riller, der giver lidt kant.

Det er bredriflet Ritz fløjl af høj kvalitet. Benene er 15 centimeter høje og i sort metal. Hvis du vil, kan du imprægnere stoffet inden brug. Sofaens Martindale indeks er på hele 50.000, så det er ekstremt slidstærkt.

Normalen ligger på det halve – nemlig 25.000.


Copenhagen sofaer i mørkeblåt polyester

Copenhagen sæt i mørkeblåt polyester

PRIS: 15.998 DKK

TIL BUTIK

Disse smukke dybblå Copenhagen sofaer vil virkelig sætte prikken over i´et i stuen. Den blå farve har en beroligende effekt men samtidig også visuel kant. Sættet fås alternativt både i lysegrå og antracitgrå.

Den dobbelte siddepude er udstyrret med PU skum, der giver en god formstabilitet. Med både en 2 personers sofa på 166 centimeter og en 3 personers på centimeter 227 centimeter skaber du rigtig god siddeplads i stuen.

Her kan alle slappe af efter en lang dag. Stoffet er 100 procent slidtstærkt polyester, som er både blødt og elastisk.

Sofaerne har et rent og minimalistisk udtryk, der passer godt til det moderne hjem. Du kan selvfølgelig pynte med for eksempel hvide tæpper eller små sofapuder.


Billige sofasæt: Flere siddepladser til færre penge

Nu har vi vist et bredt udvalg af stilfulde sofasæt i flere farver. Priserne svinger typisk mellem 10.000 og 20.000 kroner, når du køber både to og tre personers sofaer. Det er selvfølgelig en investering, men til gengæld én der holder i måske ti eller tyve år.

Hvis du har brug for flere siddepladser, kan det dog sagtens svare sig. Et sofasæt inkluderer nemlig næsten altid en “mængderabat”. Fordi du køber to møbler, får du dem til en reduceret pris. Det kaldes også en “sætpris”.

Sammenlignet med prisen per enkelt møbel kan du faktisk spare måske 500 eller 1.000 kroner. Eller mere. Absolut det værd hvis du har en stor stue samt ofte får besøg af gæster. Flere forhandlere kører med gratis fragtpriser, når lægger en større bestilling online.

Når du nu er i gang, så overvej om du mangler flere stuemøbler. Det kunne være lænestole, sofaborde eller små barborde. Dem dækker vi også her på siden.

LÆS OGSÅ: Lille hjørnesofa til den lille stue

Design et hyggehjørne med stilfulde sofasæt

Stilfulde sofasæt er grundstenen i din stueindretning. Når først de to sofaer er på plads, kan du indrette rundt om dem. Du kan enten skabe en sofa-ø midt i stuen eller sætte sofaerne op ad væggene i hjørnet.

Uanset så overvej hvilke dekorationer der skal være rundt om. Det kunne være billeder eller malerier. Planter eller små dekorative vaser. Et stort gulvtæppe underneden eller måske farvede pyntepuder.

Måske du skal have TV´et stående tæt ved på en reol eller hylde med opbevaringsplads. Du kan også købe et lille rundt sofabord, så du nemmere kan spise og lægge ting fra dig i sofaen. Inden du trykker “køb”, er det altid godt at have gjort sig nogle kvalificerede overvejelser om helhedsindretningen.

Du kan selvfølgelig også vælge en stor sofa med chaiselong, hvis du vil indrette stuens hyggehjørne.

Vælg mellem tre forskellige materialer

Din sofa vil være lavet i enten: Læder, stof eller velour. Alle tre materialetyper har deres egne fordele og ulemper.

Læder: Et naturmateriale (obs. der findes også kunstlæder) som er utrolig slidstærkt og langtidsholdbart. Læder kommer i de klassiske farver som brun og sort i forskellige nuancer. Det har den store fordel, at det er nemt at gøre rent. Og så tilfører det stuen en oldschool charme. Ulempen er, at det bliver varmt om sommeren og koldt om vinteren.

Velour: Består af meget tætte syninger, så der er smæk på farverne. Velour fås i alt fra blå over grøn til gul, så du kan virkelig være kreativ i din indretning. Materialet er blødt og lækkert at ligge på. Til gengæld er det lidt følsomt over for pletter og sved.

Stof: En klassisk sofa vil ofte have stof, som også fås i mange forskellige – dog mere afdæmpede – farver. Betrækket kan tages af og vaskes. Materialet kan være eller mindre slidtstærkt og modtageligt over for sollys. Tjek blandt andet dets UV-resistens og Martindale-indekset for at vurdere kvaliteten.

Sofasæt fås i alle tre udgaver, så det handler i virkeligheden blot om smag og behag.

Comments are closed.