2 personers sovesofa med magasin

En 2 personers sovesofa med magasin er perfekt til mindre rum, fordi du kan udnytte pladsen optimalt. Du får nemlig tre ting i én: Sofa, seng og opbevaring!

Med en smart sovesofa kan du nemt have overnattende gæster. Både derhjemme og i sommerhuset. Du kan spare på kvadratmeterne og få et smart møbel i enten retro eller moderne stil. I opbevaringsrummet underneden kan du have alt fra ekstra sengetøj over tæpper til hjemmesko.

Du kan få flotte og komfortable sovesofaer uden at springe budgettet. Her giver vi ti gode bud på kvalitetssofaer i forskellig størrelse, materiale og stil.

Osvald De Luxe 2 personers sovesofa med opbevaring

Osvald De Luxe 2 personers sovesofa med opbevaringOsvald De Luxe er en nordisk, enkel og flot sovesofa i gråt stof med to ryghynder. Sofaen er let at slå ud, og den fylder ikke meget. Den har selvudslående ben og en elegant læderstrop. Du får meget multifunktionalitet for pengene her.

Sofaen har et ekstra stort opbevaringsrum, hvor du kan have både dyner og tæpper. Selve liggefladen er på hele 150 x 200 centimeter. Du kan bruge sengen som gæsteseng til to personer. De vil ligge behageligt, da underlaget er udstyret med kraftige posefjedre for fleksibilitet. Desuden er der hyperskum, som giver en komfortabel liggeposition.

Hvis du vil, kan sofaen også fungere som enkeltmandsseng på 85 centimeter i bredden. Alt du skal gøre er at fjerne puderne. De smukke lysegrå Twist 565 Granite stof er nemt at kombinere med andre farvede møbler.

Specifikationer

 • Størrelse: 200 x 150 cm.
 • Materiale: Twist Granite stof.
 • Farve: Lysegrå.

Til Butik

 
 

Billig 2 personers Zoe sovesofa i lyst antracitgråt stof

Billig 2 personers Zoe sovesofaDenne 2 personers sovesofa med opbevaring er yderst budgetvenlig. For få penge får du en slidstærk og robust sofa til hjemmet. Den er lavet i lyst antracitstof og har to sofapuder. Benene er i sort plast. I udslået tilstand er der en liggeflade på 103 x 183 centimeter.

Ryggen slås nemt ned, og så har du en seng til to personer. En nem og enkel måde at have gæster på. Madrassen er lavet med springindlæg, så den er god at hvile på. Du skal derfor ikke gå på kompromis med kvaliteten af dine gæsters søvn.

Der medfølger to sofapuder. Underneden er et smart magasin opdelt i to rum. Her kan du gemme ting og sager væk og skabe mere luft.

Specifikationer

 • Størrelse: 103 x 183 cm.
 • Materiale: Antracit stof.
 • Farve: Grå.

Til Butik

 
 

Smart Alfred sovesofa med stort opbevaringsrum til den lille lejlighed

Smart Alfred sovesofa med stort opbevaringsrumAlfred 2 personers sovesofa med magasin fås i flere farver. Vælg din yndlings version mellem for eksempel rød, blå, gul eller lysebrun. Sofaen/sengen har et lækkert skumlag, som får dig til at ligge som en drøm. Man kan sove godt på magasinet.

Foruden topkomfort får du god opbevaringsplads. Træk blot let i madrassen, fjern hynderne og voila: Så har du adgang til et flot lyst træmagasin! Både børn og voksne kan slå sofaen ud.

En stor fordel er det langtidsholdbare stof. Det har en høj slidstyrke (Martindale) på hele 30.000. Farven holder sig derfor flot over tid. Stoffet er desuden nanobehandlet, så det er ekstra snavsafvisende. Gæsterne kan slappe helt af uden frygt for at skade sofaen.

De tykke hynder gør sofaen rigtig god at sidde og læse eller se TV i.

Specifikationer

 • Størrelse: 164 x 200 cm. totalt.
 • Materiale: Hamilton stof med høj slidstyrke.
 • Farve: Vælg mellem ti forskellige.

Til Butik

 
 

Eaton 2 personers sovesofa med chaiselong

Eaton 2 personers sovesofa med chaiselongEn behagelig og lidt nostalgisk sovesofa, der emmer af hygge. Med Eaton 2 personers sovesofa med magasin får du en bred sovesofa med chaiselong i højre side. Chaiselongen gør, at du kan slænge dig med benene oppe. I en mindre stue eller i sommerhuset giver sofaen mange muligheder.

Den fungerer som tv-plads, ekstra stor dobbeltseng til to gæster og opbevaringsmøbel. Chaiselongen kan nemlig let løftes op, og så har du et hulrum nedenunder. Her kan ligge tæpper, dyner og puder til besøg.

Eaton-sofaen er stoppet med koldskum, som giver god ergonomisk støtte. I rygpuderne er der granulat. Med et Martindale indeks på hele 40.000 er polyesterstoffet utrolig slidstærkt. Benene er i sort plast.

Specifikationer

 • Størrelse: 158 x 239 cm.
 • Materiale: Polyester (ekstra høj slidstyrke).
 • Farve: Lysegrå.

Til Butik

 
 

Benjamin sovesofa med opbevaring

grå Benjamin sovesofa med opbevaringFlot moderne Benjamin sovesofa med plads til to personer. Det enkle design har en moderne æstetik over sig. 2 personers sovesofaen passer perfekt til den lille lejlighed, hvor pladsen skal optimeres. Da det er en hjørnesofa, kan du placere den i et af rummets fire sider.

Dine gæster vil ligge ekstra godt på en madras udstyret med bløde pocketfjedre. Det gør liggekvaliteten lige så god som på en ”rigtig” seng. Sofaen kan også bruges af studerende, der bor på et værelse i byen. Betrækket er lavet ekstra smuds- og vandafvisende.

Der medfølger en chaiselong, så du kan ligge helt udstrakt på sofaen. Underneden har du god opbevaringsplads, som nemt kan tilgås. Sofaen er vendbar, da chaiselongen kan placeres både i højre og venstre side. Valget er dit, afhængigt af rummets indretning.

Farven er her i antracitgråt stof, der udsteder en rolig vibration. Der er gode høje armlæn.

Specifikationer

 • Størrelse: 160 x 225 cm.
 • Materiale: Tekstil.
 • Farve: Samoa 12 – aske.

Til Butik

 
 

Lækker 140×200 Idun sovesofa med magasin

Lækker 140x200 Idun sovesofa med magasinNordic Dream har lavet en ekstremt komfortabel 2 personers sovesofa med magasin til opbevaring. I sammenslået stand er der siddepladser til hele fire personer. Du får et alsidigt møbel uden at gå på kompromis med indretningsæstetik.

Idun sovesofaen er nemlig smuk og har brede behagelige armlæn. Modsat normale sovesofaer har den en kerne af pocketfjedre frem for blot skum. Det sikrer både god støtte til kroppen og høj ventilation i løbet af natten.

Designet er enkelt og passer til dansk indretningsstil. Der er en smart lukkemekanisme til opbevaringsrummet. I sovestilling måler madrassen 140 x 200 cm. Du kan få sofaen i to flotte nuancer af grå. De fine runde træben komplimenterer stoffet.

Det er den danske designer Per Weiss, der står bag Idun sovesofaen.

Specifikationer

 • Størrelse: 140 x 200 cm.
 • Materiale: Tekstil
 • Farve: 521 Mixed Dance Grey eller 577 Kenya Dark Grey.

Til Butik

 
 

2 personers Loke sovesofa fra Innovation Living

2 personers Loke sovesofa fra Innovation LivingEn flot og funktionel lille sovesofa med god plads til opbevaring. Loke er lavet i smagfuldt gråt stof med lyse træben. Du kan nemt slå den ud til en seng ved at hive sædet ud og ligge ryggen ned. Medfølgende er to stilede ryghynder med store runde pynteknapper i brunt kunstlæder.

Sådanne finishdetaljer gør Loke sovesofa til et smukt møbel, der ikke kun udfylder en praktisk funktion. Det er Innovation Living, der står bag designet. Formen er lavet ekstra kompakt og uden armlæn.

Sofaen derfor tilpasses i selv små rum. Udtrækket er på skinner, som kan betjenes af alle aldersgrupper. Begge madrasser rummer både 10 cm. posefjedre og koldskum, som gør sofaen lækker at ligge på. Det er det samme fyld, som bruges i senge.

Det nordiske look vil appellere til indretningsentusiasten – ikke mindst fordi det kan kombineres frit med andre farver.

Specifikationer

 • Størrelse: 140 x 200 cm.
 • Materiale: Stof.
 • Farve: Twist 563 Charcoal.

Til Butik

 
 

Moderne 2 personers Edvard sovesofa med opbevaringsrum

Edvard sovesofa med opbevaringsrumEdvard modellen kombinerer seng og sofa i én perfekt løsning! Du kan få den i flere farver som sort eller grå. Pocketfjedrene tilpasser sig kroppens konturer og sørger for en god søvn. Det er vigtigt, når der er gæster på besøg. Sofaen kan stilles i enten gæsteværelse, børneværelse eller den lille bylejlighed.

Betrækket er behandlet, så det afviser snavs og vand. Frygt derfor ikke, hvis der spildes. Det kan nemt tørres af. Sofaen kommer med to store ryghynder og et opbevaringsmagasin til dyner og puder.

Der er 250 pocketfjedre per m2. I sammenslået tilstand har du en god sofa, som giver god rygstøtte. Du kan investere i en topmadras for at optimere søvnoplevelsen yderligere.

Specifikationer

 • Størrelse: 150 x 200 cm.
 • Materiale: Stof med vand- og snavsafvisende behandling.
 • Farve: Flere muligheder.

Til Butik

 
 

Smart Torino Lux sovesofa med 3 siddepladser

Smart Torino Lux sovesofa med 3 siddepladserDu får en 3 personers sofa i sammenslået tilstand og en god 2 personers sovesofa med magasin og en liggeflade på 160 x 200 cm. i udslået tilstand. Den perfekte kombinationsløsning! Liggekomforten er i top ved Torino Lux sofaen takket være dens pocketfjedre. I hulrummet er der god plads til opbevaring.

Du kan selv vælge typen af armlæn: Smal arm 12 cm., bred arm 22 cm. eller skrå arm 25 cm. Sofaen kan vælges i ti forskellige farver som eksempelvis rød, gul og blå. Stoffet er i ypperste kvalitet, så du får et langtidsholdbart møbel.

Stoffet er ekstra blødt og har en Martindale slidstyrke på 30.000 – hvilket er over gennemsnittet. Derudover har det fået en nanobehandling til en samlet værdi af 1800 kroner. Det gør, at alle fibrene er ekstra smudsafvisende.

Der er koldsum i hynderne, som giver god støtte.

Specifikationer

 • Størrelse: 224 (med smal arm) x 140 cm.
 • Materiale: Hamilton stof høj slidstyrke.
 • Farve: Ti valgmuligheder.

Til Butik

 
 

Innovation Living Sly sovesofa med plads til dyne og pude

Innovation Living SlyDenne flotte sovesofa kommer med blåt betræk og et elegant sort understel. Du kan selv tilvælge nakkestøtte, hvis du vil have ekstra god siddekomfort. Designet er sirligt men alligevel nemt at arbejde med. Alt du skal gøre er at trække sædet frem og lægge ryggen ned.

Så har du en fuldt funktionel 2 personers sovesofa med magasin. Liggemålene lyder på 140 x 200 cm. Det er Innovation Living, der har lavet Sly sovesofaen. Den kommer med to flotte rygpuder. Der er ingen armlæn, hvilket gør den nemmere at indrette med.

Sovesofaen er utrolig pladsbesparende. Ideel til mindre hjem med mange gæster. I opbevaringsrummet kan du have ekstra sengetøj, puder og en rullemadras.

Specifikationer

 • Størrelse: 140 x 200 cm.
 • Materiale: Betræk.
 • Farve: 528 blå.

Video af Innovation Sly

Til Butik

 
 

Perfekt til den mindre stue eller lejlighed

I takt med stigende boligpriser og øget tilflytning til de store byer er der stort behov for pladsbesparende løsninger. Vi skal udnytte vores kvadratmeter bedst muligt. Smart opbevaring i form af møbler med magasiner og skuffe- og hyldeløsninger er utrolig in.

En 2 personers sovesofa med magasin er den perfekte model for unge som gamle, der bor på begrænset plads. Alle har brug for en sofa at slappe af på. Kan den nemt omdannes til en seng, så bliver det nemmere at have gæster spontant på besøg. Opbevaring underneden gør, at du ikke skal stresse over skabsplads til de ekstra sengesæt.

Opbevar alt du vil i magasinet

Du kan bruge magasinet i billige sovesofaer lige, som du vil. Sengesæt og puder er ikke det eneste, der kan opbevares. Hjemmesko eller tæpper kan gemmes væk om sommeren, hvor der ikke er brug for dem. Du kan putte gamle magasiner eller aviser til side.

I sommerhuset kan det også være kort- eller brætspil. For ikke at tale om puslespil. Opbevaringsplads er altid kærkomment og med en sovesofa giver du dig selv ekstra mulighed.

Vælg en komfortabel sovesofa

Husk at opprioriter liggekomforten på din 2 personers sovesofa med magasin. Det er vigtigt med god ergonomisk støtte til nakke, ryg og lænd i løbet af natten. Både for dig selv og dine børn eller gæster. Kig efter:

 • Pocket- eller posefjedre.
 • Skum (særligt koldskum er godt).
 • Behandling af stof.
 • Medfølgende puder og deres udfyldning.