Et designer sofabord er et godt valg. Vi bruger meget tid sammen med familien og vennerne, og det er ofte stuen og ikke mindst sofabordet der er samlingspunktet. Det er derfor vigtigt at du vælger det helt rette designer sofabord til din stue.

Vi har taget et nærmere kig på lækre designer sofaborde og har fundet frem til nogen af de mest populære på markedet. Du vil herunder se designer sofaborde fra mange forskellige danske designere.

Find det designer bord der passer bedst sammen med dine møbler. Sofabordene herunder kommer i mange forskellige materialer, farver og størrelser. Så der er produkter for enhver smag.


Ferm Living Distinct Coffee Table

Ferm Living Distinct Coffee Table

i samarbejde med PriceRunner

Ferm Living Distinct Coffee Table er et virkelig smukt og arkitektonisk sofabord i travertin. Travertin er kalksten som er i tæt familie med marmor, men udseendet er meget anderledes.

Sofabordet fra Ferm Living er inspireret af Japansk minimalisme med dens jordagtige tekstur skaber blikfang. De sandfarvede kalksten gør at bordet ser råt ud.

Specifikationer:

 • Størrelse: B: 100 x H: 35 x D: 55 cm
 • Materialer: Travertin / Kalksten
 • Rengøring med en fugtig klud

Muuto Around coffee table i sort (ekstra large)

Muuto Around coffee table i sort (ekstra large)

i samarbejde med PriceRunner

Muuto Around Coffee Table er et meget populært designer sofabord der fås i mange forskellige farver og flere forskellige størrelser.

Det runde bord er helt unikt med dens kraftige ramme/bordkant af træfiner, der passer ind i det skandinaviske hjem. Brug det i stuen eller gangen.

Vi har valgt at vise Muuto Around i den største størrelse (Ekstra large), men det fås også i small og large som du kan tjekke ud hos forhandleren, hvis dette bord er for stort.

Farvemulighederne er mange. Du kan nemlig få det i sort, egetræ, gråt, støvet grøn, mørkegrønt, hvidt, mørke brun, antracit og aske. Så hvis du er vild med Muuto Around er der uden tvivl en farve der passer ind i dit hjem.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 95 x H 36 cm (Fås også i Ø 72 og 45 cm)
 • Materialer: aske krydsfiner
 • Designet af Thomas Bentzen
 • Mange varianter af farver og størrelse

Mater Accent ovalt lounge sofabord (Mat lakeret eg)

Mater Accent ovalt lounge sofabord (Mat lakeret eg)

i samarbejde med PriceRunner

Det ovale Accent sofabord kommer fra det danske brand Mater og er designet af Space Copenhagen.

Accent-kollektionen består af fire sofaborde. Du kan vælge mellem dette 120 x 80 x 42 cm ovale sofabord, et større loungebord, et mindre cafébord eller et rundt spisebord.

Sofabordet er virkelig unikt. Der er brugt solid FSC certificeret egetræ som materialer med en mat hvidlakering.

Hos forhandleren kan du også finde de andre borde fra serien.

Specifikationer:

 • Størrelse: L 120 x B 80 x H 42 cm
 • Materialer: FSC Certificeret egetræ
 • 4 borde i serien
 • Designet af den danske arkitektduo Space Copenhagen

In Between SK24 Coffee Table fra &Tradition

&Tradition designer sofabord - In Between SK24 Coffee Table

i samarbejde med PriceRunner

&Traditions er et dansk designfirma, der er værd at have med, når det kommer til designermøbler. Der er masser af muligheder for at finde et flot designer sofabord fra &Tradition.

Dette In Between SK24 Coffee table er yderst populært. Bordet er både enkelt og stilrent. Det er designet i massivt egetræ, så der er tale om høj kvalitet.

Sofabordet måler 90 x 90 x 40 cm og fås i 3 forskellige farver. Du kan vælge mellem disse overfladebehandlinger: Olieret eg, sortlakeret eg eller røg olieret eg

Hvis du heller vil have et større og mere rektangulært bord, så kan du overveje at kigge på SK24 fra In Between serien.

Specifikationer:

 • Størrelse: 90 x 90 x 40 cm
 • Materialer: Egetræ
 • Træsort: Sortbejdset eg, Olieret eg eller Røget olieret eg
 • Designet af Sami Kallio

TS Coffee table Ø80 – Designer sofabord fra Gubi

TS Coffee table Ø80 - Designer sofabord fra Gubi

i samarbejde med PriceRunner

TS Coffee Table er et yderst populært sofabord, hvor der er masser af valgmuligheder når det kommer til stellet og bordpladen. Stellet fås nemlig i enten sort metal eller messing. Derudover kan du vælge blandt flere forskellige marmorplader eller glasplader:

 • Marmorplade: Hvid, grå, sort, grøn, sort eller brun marmor.
 • Glasplade: Grønt, rødt, sort, blåt, hvidt eller lyserødt.

Som du nok kan fornemme er valgmulighederne store. Så der burde uden tvivl være én eller flere varianter der passer ind i din moderne stue.

Selve bordet er designet af GamFratesi til restauranten The Standard i København. Sofabordet er designet til at passe ind i Art Deco-stil.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 80 x H 35 cm
 • Materialer: Marmorplade eller glasplade
 • Stel: Sort lakeret eller messing
 • Mange varianter

Plinth Low brown grey marmor sofabord

Plinth Low brown grey marmor sofabord

i samarbejde med PriceRunner

Plinth Low sofabordet fra MENU er en af mine favoritter, når det kommer til designer marmorsofaborde. Sofabordet fås i brun, sort, hvid eller rose marmor.

Plinth Low er et smukt og skulpturelt marmorsofabord. Vi vil anbefale dig at klikke videre til forhandleren, hvor du kan se flere billeder af sofabordet. Det er nemlig utroligt elegant, når det står sammen med andre møbler.

På billedet ser du det brune Plinth Low marmor designer sofabord i størrelse 100 x 60 x 27 cm. Udover det findes det også i 2 andre størrelser. Du kan fx. kigge på Plinth Tall, hvis du hellere vil købe et sidebord til stuen.

Se også vores oversigt over flotte marmor sofaborde her, hvis du vil se andre alternativer.

Specifikationer:

 • Størrelse: 100 x 60 x 27 cm (Fås i 3 størrelser)
 • Materiale: Marmor (4 farvemuligheder)

Hvidt Tray table fra Hay

Hvidt Tray table fra Hay

i samarbejde med PriceRunner

Et billigere designer sofabord er dette meget kendte og populære Tray Table fra Hay. Tray Table er et bakkebord der kan bruges som sidebord i stuen, i soveværelset eller endda på terrassen til morgenkaffen.

Tray Table er moderne og passer ind i alle hjem. Det er let at kombinere sammen med andre møbler, da det fås i mange forskellige farver og størrelser.

Hvis du vil se et bredt udvalg af sofaborde fra Hay, så kan du læse vores artikel med deres mest populære sofaborde eller du kan se hele udvalget hos forhandleren (ved at klikke på knappen herunder).

Et rigtig godt designer hjørnebord til en skarp pris.

Specifikationer:

 • Størrelse: H 35/39 x B 60 x D 60
 • Pulverlakeret stål
 • Flere størrelser
 • Mange farver

Pedrera glas sofabord med sort base fra Gubi

Pedrera glas sofabord med sort base fra Gubi

i samarbejde med PriceRunner

Nu har vi efterhånden set på en del forskellige designer sofaborde i forskellige materialer. Det er vidst på tide at se på et populært sofabord i glas.

Dette Pedrera glas sofabord er fra det populære danske designfirma GUBI. Sofabordet er designet af Barba Corsini i 1955 til La Pedrera i Barcelona.

Bordbenene har et helt unikt design og det blev designet, så det passede til La Pedreras lofter.

Hos forhandleren kan man også se 7 anmeldelser fra meget tilfredse kunder, der tilsammen har givet det 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Specifikationer:

 • Størrelse: 106 x 86 x 38 cm
 • Materiale: Glasbordplade & metal stel
 • Stel fås i sort eller messing

Køb designer sofaborde online

Udvalget af designer sofaborde er enormt, især online. Derudover kan det være en stor fordel at shoppe online, hvis du er på udkig efter et specifikt produkt.

Ofte har online butikker prisgaranti, fri fragt og hurtig levering. Derudover er der ofte mulighed for at spare 10-20% på luksus møbler fra kendte danske brands.

Synes du ikke at vores udvalg af sofaborde var nok til at beslutte dig? Så kan du se mange flere flotte designer sofaborde online.

Herunder får du en oversigt over nogen af vores favorit webshops, når det kommer til designermøbler til skarpe priser:

  • Bahne – Bahne kender du helt sikkert også i forvejen. Bahne har rigtig mange brands og sælger især mange møbler fra Hay.
  • Erling Christensen Møbler – Hos Erling Christensen finder du også mange lækre produkter til dit hjem. Ofte er der gode tilbud på sofaborde fra Andersen Furniture, Skovby og andre populære mærker.

Comments are closed.