HAY sofabord – 8 flotte sofaborde til stuen

Vil du give din stue et modeløft, så bør du overveje et HAY sofabord til stuen. HAY er et af de største brands på markedet og er meget kendte for deres minimalistiske og moderne designs.

HAY udvikler hele tiden nye sofaborde i forskellige former, farver og størrelser. Uanset hvordan din smag er, så er der helt sikkert et HAY sofabord der passer til dit hjem.

Du kan finde kvadratiske, runde eller rektangulære HAY sofaborde. De fleste borde fås i neutrale farver som hvid, sort, sand eller mocca. Er du mere til farver, så findes flere af sofabordene også i gul, rød eller blå.

Herunder får du et overblik over nogen af de fedeste og mest solgte HAY sofaborde. Vi opdaterer løbende siden, når der kommer nye og smarte HAY sofaborde. God fornøjelse!

HAY Rebar kvadratisk sofabord i stål og marmor

HAY Rebar kvadratisk sofabord i stål og marmorDette Rebar Square Coffee Table er et af de mest populære og solgte sofaborde fra HAY. Sofabordet har sorte pulverlakeret stålben og en flot marmorplade.

Sofabordet er en del af Rebar serien som byder på flere former af marmor sofaborde. Du kan nemlig også vælge et mindre rundt eller rektangulært marmorsofabord, der kan bruges som sidebord.

Vær opmærksom på at marmor er et naturmateriale, hvorfor det er umuligt at lave 100% identiske borde.

Du kan også finde flere flotte marmor sofaborde her.

Specifikationer:

 • Materialer: sort marmorplade
 • Ben: Sort lakeret stålben
 • Størrelse: 100 x 104 x 33 cm.

Til Butik

 

HAY sofabord Slit table xl

HAY Slit table xl sofabordHAY Slit table er et geometrisk sofabord, der er både er simpelt og utroligt stilet. Selve bordet er inspireret af traditionel japansk papirkunst (Papir origami).

Bordet fås i sort som du ser på billedet, men du har også mulighed for at få det i andre farver og finish. Dette XL sofabord er det største i serien, men du kan godt få en mindre model.

Pynt hjemmet med dette flotte bord der passer til de fleste sofaer. Sæt evt. en flot vase med blomst på bordet.

Specifikationer:

 • Størrelse: Diameter 65 cm, Højde 35,5 cm
 • Materiale: Pulverlakeret stål
 • Fås også i andre farver & størrelser

Til Butik

 

Tray table Coffee i hvid

hvidt tray tableTray Table er et ikonisk bakkebord/sidebord fra HAY. Du kan bruge det som sofabord eller som sengebord.

Her ser du et hvidt pulverlakeret stålbord, men du kan også finde bordet i andre farver og størrelser. Så hvis du er mere til sort, grå, blå eller rød, er det også muligt.

Hvis du løfter toppen af bakkebordet, så kan du bruge det som bakke til at hente de ting og sager du nu skal bruge. Det kan være alt fra snacks til bøger og andet.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 60 H 35/39 cm.
 • Materiale: Pulverlakeret stålbord
 • Fås i andre farver
 • Lynhurtig levering 1-2 dage.
 • Prisgaranti.

Til Butik

 

Bella HAY sofabord

HAY Bella sofabordHAY Bella er et klassisk egetræsbord der passer ind i alle hjem. Her er der tale om et simpelt, men samtidig moderigtigt bord, der passer ind hvor som helst.

Bordet kan sagtens bruges med en flot farverig blå sofa. Det kan selvfølgelig også bruges til sofaer i neutrale farver.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 60 x H 32 cm
 • Materiale: egetræsfiner
 • Mat lakeret

Til Butik

 

HAY DLM bord i toffee farve

HAY DLM bord i toffee farveHAY DLM er et bord, du nok har set før? Det er i hvert fald meget populært og fås i mange forskellige farver. Du kan bruge det som sidebord i stuen, men du kan også bruge det alle andre steder!

DLM står for “Don’t leave me” og det gør det, fordi, du nemt kan flytte bordet og bruge det i alle hjemmets rum.

Brug fx det lille bakkebord i stuen om aftenen og brug det om morgenen som sengebord, hvor du kan have din kaffe og morgenmad. Du kan også tage det med ud på terrassen, hvis du vil nyde din kaffe der.

Virkelig smart og moderne bord du kan bruge i alle hjemmets mange hjørner. Du kan vælge et farverigt bord, hvis du synes hjemmet mangler lidt liv.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 38 x H44
 • Materiale: Lakeret stål
 • Fås i mange farver

Til Butik

 

HAYtulou coffee table, Mocca Ø 70

Hay tulou coffee table, Mocca Ø 70Her ser du det nye og flotte HAY Tulou coffee table som er inspireret af den funktionelle dimension og det almindelige bakkebord.

Bordet fås i flere farver, men vi har udvalgt dette Moccafarvet bord, da det passer ind i de fleste stuer.

Du kan bruge bordet som sofabord, men du kan også nemt flytte det og bruge det som hjørnebord i andre af hjemmets rum.

Specifikationer:

 • Mocca farve
 • Størrelse: Ø 75 x H 35 cm.
 • Materiale: Lakeret stål
 • Fås i mange farver

Til Butik

 

Sort HAY CPH Deux 250 sofabord

Sort HAY CPH Deux 250 sofabordEr du til det stilrene, men samtidig det meget simple? Så er dette CPH deux 250 bord måske lige noget for dig.

Vælger du at købe det i sort, så passer det ind i alle hjem. Er du mere til farver, er der også andre muligheder.

Hele serien er designet af brødrene Ronan & Erwan Bouroullec. Formålet var at skabe en serie med klassiske møbler i høj kvalitet, der passer ind i alle kompakte rum.

Rigtig fint klassisk bord, du kan bruge som enten sofabord eller bakkebord.

Specifikationer

 • Størrelse: Ø: 75 x H: 39 cm
 • Materiale: Krydsfiner/laminat

Til Butik

 

HAY Bowler sidebord

HAY Bowler sidebordDet sidste bord i vores top 8 er dette lidt anderledes sidebord HAY Bowler.

Denne Bowler serie er designet af Shane Schneck. Formålet var at skabe kompakte borde, der passer ind i selv det mindste hjem. Det vil pynte rigtig fint i stuens hjørne med en pynteting eller vase.

Bordet er ganske simpelt, men samtidig meget anderledes. HAY bordet består af en granitfod, der bærer bordpladen. Selve bordpladen har håndtag, så du nemt og elegant kan flytte den.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 36 x H 70,5 cm
 • Materiale: Granit fod og pulverlakeret stål
 • Fås i mange forskellige farver

Til Butik

 

Hvorfor købe et HAY sofabord?

HAY er et af de mest populære brands i hele Danmark. De producerer mange nye produkter løbende, som både er simple, minimalistiske og moderne. Du kan også besøge Hay.dk, hvis du vil vide mere om HAY.

Priserne er ofte til at være med på sammenlignet med andre designer sofaborde. Vi kan også anbefale dig at læse om Hübsch sofaborde eller Muuto sofaborde, hvis du vil se andre smarte sofaborde til en god pris.

Hvor kan jeg købe HAY sofaborde?

HAY sofaborde forhandles efterhånden i mange butikker online. Vi vil anbefale dig at købe dit HAY sofabord hos en dansk og troværdig forhandler.

Det kan være en idé at finde en webshop der er e-mærket og som du kender i forvejen. Vi vil anbefale dig kigge efter: Pris, fragt, leveringstid og Trustpilotscore hvis du ikke allerede har kendskab til forhandleren

Herunder får du en god liste over danske troværdige forhandlere som ofte har gode tilbud på HAY møbler generelt: