I de senere år er runde sofaborde til stuen blevet ekstremt populære. De inviterer nemlig til samvær og hygge på en anden måde end traditionelle firkantede borde.

Den runde form er mere dekorativ og genial at stille mellem sofamøbler eller lænestole. Du kan nemmere flytte bordet efter behov, og det optager mindre plads.

Uanset om du er på udkig efter et stort eller et lille sofabord, så hjælper vi dig! Underneden har vi samlet forskellige sofaborde i marmor, træ og glas. Der er virkelig noget for enhver smag.

Glæd dig til at gå på opdagelse!

Vi har lagt vægt på borde, hvor du får høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Hvis du ikke allerede har et sofabord derhjemme, vil du opleve, at det giver god opbevaringsplads til småting, når du ser film eller læser i sofaen.

Bordet er fint at opbevare drinks eller snacks på. Du kan også nemt lægge strikketøj eller romanen til side, ligesom du kan have din computer stående.


Flot Goldington sofabord i eg

Flot Goldington sofabord i eg

PRIS: 1.499 kr

Til Butik

Ønsker du et sofabord med mulighed for opbevaring? Så tjek Goldington bordet her ud!

Det har en diameter på 80 centimeter og en højde på 45 centimeter. På den flotte træoverflade kan du stille tekoppen fra dig, tegne eller hvad du nu vil. Og underneden kan du lægge ting væk, som du er færdig med for nu, men som er gode at have ved hånden.

Et rundt sofabord er så dejligt alsidigt. Samtidig skaber det et naturligt samlingspunkt i stuen, hvor det ligesom binder møblerne sammen.

Ingen tvivl om at du vil få meget gavn af dette stilrene sofabord. Det kan matche med alle farver og materialer, og så er det lavet i MDF. Det er derfor nemmere at rense pletter end ved almindeligt træ.


Nordic Sofa Table

Nordic Sofa Table

PRIS fra: 4.995 kr

Til Butik

Vi præsenterer dig her for Nordic sofa table, et funktionelt og tidløst rundt sofabord i dansk design. Dette bord er fremstillet af materialer i højeste kvalitet.

Du kan vælge at købe bordet i lyst egetræ (som billedet viser), men du kan også få det smukke sofabord i sortlakeret birketræ eller lyst egetræ med nano-lamineret bordplade.

Det runde egetræs sofabord fra SackIt har en diameter på 78 cm og en højde på 45 cm, samt en vægt på 8,5 kg.


Seaford rundt sofabord

Seaford rundt sofabord

PRIS: 499 kr

Til Butik

Dette simple runde sofabord er både praktisk og flot. Du kan bruge det enten som udstillingsbord med vaser og planter eller som alternativt spisebord tæt ved TV´et. Bordpladen er lavet i papir vild eg.

Stellet er i sort metal, hvilket giver en spændende visuel kontrast. Og så er der rigtig meget luft underneden, så bordet føles ikke “tungt” at have stående. Tværtimod – det skaber en følelse af rum.

Da det har en diameter på 80 centimeter, kan du formentligt stille bordet flere steder i stuen. Om ikke andet så passer det rigtig godt mellem for eksempel lænestol og sofa, fordi det binder dine møbler sammen.

Du kan med fordel ligge et flot gulvtæppe underneden, så har du en fuldendt afslapningskrog.


Tipton sofabord Ø75

Tipton sofabord Ø75

PRIS: 1.399 kr

Til Butik

Tipton sofabordet i røget glas har hele to overflader. Og for at det ikke skal være løgn, er der også et integreret hulrum. Du får altså masser af opbevaringsplads i ét lille bord.

Det er ganske nemt at tørre af med en våd klud, fordi glas er ikke sart. Skulle det dryppe lidt fra kaffekoppen, så er der altså ingen grund til panik. Bordet her vil holde sig flot i mange år, og du kan også nemt flytte rundt på det.

Det er på 75 x 45 centimeter og har et simpelt metalstel. Du kan få det i flere forskellige varianter.

Med Tipton bordet i moderne stil kan du oppe din stueindretning og fuldende rummet med et socialt samlingspunkt. Der er lagt op til masser af hyggelige stunder i familiens og vennernes nærvær.


Rundt Alisma sofabord Marmor/messing

Rundt Alisma sofabord Marmormessing

PRIS: 4.499 kr

Til Butik

Den runde form giver bare en mere afslappet atmosfære end både et firkantet eller rektangulært sofabord. Alisma modellen i marmor har et skandinavisk og meget stilfuldt udtryk.

Overfladen er ekstra slidstærk, fordi det er ægte marmor. Det vil sige, at det er et naturmateriale skabt under jordens overflade over mange tusinde år. Derfor bør du også lægge bordskåner på, hvis du for eksempel vil spise ved stuebordet.

På den måde forebygger du nemlig pletter. Rent æstetisk findes der næppe noget smukkere end ægte hvid marmor med messingben. Det oser af god kvalitet og velvære.

Alisma sofabord måler 80 x 46 centimeter og fås til en budgetvenlig pris.


Rundt sofabordssæt med bronzefarvet glasplade

Rundt sofabordssæt med bronzefarvet glasplade

PRIS: 1.485 kr

Til Butik

Hvis du har godt med plads ved sofa-øen, hvorfor så ikke købe et sæt med to borde? Sunmoon sættet har et elegant udtryk med bronzefarvede glasplader. Ikke overraskende – navnet taget i betragtning – er designet inspireret af både solen og månen.

Det lille sofabord kan faktisk skubbes helt ind under det store. Du kan altså arrangere meget fleksibelt og få ekstra gulvplads hurtigt, hvis der er behov.

Begge borde er flotte at pynte med eksempelvis hvide stearinlys, farvede vaser eller små figurer. Du kan selvfølgelig også bruge dem som afslappet spisebord, hvis du gerne vil have en “doven” middag i sofaen.

Både glas og metal er nemt at gøre rent.


Georgetown sofabord

Georgetown sofabord

PRIS: 1.499 kr

Til Butik

Georgetown bordet imponerer virkelig med sin flotte runde overflade. Den er helt symmetrisk og lavet i fineret træ. Samt lakeret for at beskytte ekstra godt mod slid over tid.

Et sofabord i træ bidrager til en uformel og varm stemning i stuen. Uanset om du stiller det midt i rummet eller i hyggekrogen. Det indgyder til ren afslapning, og du kan bruge det fra alt fra brætspil til midlertidig opbevaring af bøger ved siden af sofaen.

Indretningen bliver mere spændende, når du kan dekorere med et flot sofabord. Georgetown sofabordet er hele 90 centimeter i diameteren og hviler på solide ben i sort gummitræ.

Du får virkelig meget snedkerkvalitet for pengene!


Arbor sofabord

Arbor sofabord

PRIS: 499 kr

Til Butik

Hvis du leder efter et flot og moderne rundt bord til en meget budgetvenlig pris, så kig på Arbor sofabordet her. Det har en elegant træfarvet bordplade, som er højtrykslamineret, samt tre sorte ben i ubehandlet eg.

Sofabordet passer perfekt over for sofaen eller ved siden af lænestolen. Det er smart at kunne ligge småting som bøger, briller eller tekoppen fra sig, mens du læser eller ser TV.

Fordi bordet er så lille, kan du altid flytte rundt på det. Du får med andre ord et meget alsidigt møbel, som du altid kan bruge.

Det er 60 centimeter langt og vejer blot seks kilo. Og så har det et charmerende vildegelook.


Flot Mater Bowl Sofabord

Flot Mater Bowl Sofabord

PRIS fra: 3.300 kr

Til Butik

Der er megen oldschool charme over dette lille bakkeformede sofabord. Tankerne ledes naturligt hen på international luksus.

Måske fordi det anvendte materiale er bæredygtigt mangotræ. Og så kan du vælge mellem tre forskellige farvenuancer. For ikke at nævne fire størrelser.

Med andre ord kan du finde lige den Flot Mater Bowl udgave, der passer til dit hjem. Diameteren er på små 40 centimeter – perfekt til drinks eller snacks.

De lange og tynde sorte ben fylder næsten ingeting, og det giver masser af luft. Bordet vil synes meget diskret men alligevel sætte sit unikke præg på din stueindretning.


Rundt Venezia Coffee table

Rundt Venezia Coffee table

PRIS: 699 kr

Til Butik

Er du til minimalisme og funktionalisme, så vil du elske Venezia coffee table. Det minder meget om et smart lille cafébord og er nemt at spise ved.

Bordet er 70 centimeter bredt og 40 centimeter højt. Overfladen er i klar glas, som er monteret i et sort stel i stål. Stellet krydses elegant på midten under bordet.

Du vil opleve, at du kan bruge sofabordet til rigtig meget. Du kan stille kaffe eller te fra dig, når du hviler i sofaen. Eller lægge dine yndlingsmagasiner eller bogen, når du skifter over til TV-kiggeri. Mange er også glade for at stille eksempelvis stearinlys eller små blomster på bordet.

Det giver lidt ekstra liv i rummet. Bordet her kan snildt flyttes ud i haven eller på terrassen om sommeren.


Andersen Furniture C2 sofabord

Andersen Furniture C2 sofabord

PRIS: 5.895 kr

Til Butik

Sofabordet C2 er lavet i klassisk massiv eg i mørke nuancer. Det passer som fod i hose til det stilbevidste hjem. Designerne bag er det anerkendet Herman Studio, som altid giver deres møbler et moderne udtryk.

Bordet kan bruges overalt i stuen men egner sig især godt ved siden af sofaen. Her kan du nemt ligge små nipsting, bøger og fjernbetjening fra dig. Vi har her vist et Andersen Furniture C2 sofabord med en diameter på 80 centimeter.

Men du kan faktisk få samme model i fire størrelser. Er du til et lille mindre sofabord, så gå for eksempel efter den på 50 centimeter.

Overfladen er udsmykket med fire runde cirkler i midten, der understreger den rustikke trækvalitet.


Rundt Normann Copenhagen Scala sofabord – Sort egetræ

Normann Copenhagen Scala sofabord

PRIS: 8.099 kr

Til Butik

Du får her et en elegant sort træbordsplade, der hviler på en solid sokkel. Man kan se, at designeren arbejder med harmoniske former med Copenhagen Scala bordet.

Bordet gør det nemt at skabe nye samtalehjørner eller hyggekroge i stuen. Den runde form opfordrer nemlig til samvær og afslapning – uanset hvor du placerer dit nye sofabord.

Fordi soklen er i midten af bordet, er der god plads til benene. Samtidig synes bordet meget frit. En af de fine små detaljer er, at stellet er lavet i fire søjler, som tager sig forskelligt ud fra forskellige vinkler.

Sofabordet her stimulerer virkelig synssansen, og samtidig er det super praktisk. Det måler over én meter i diameter, så du masser af ny bordplads.


WOUD Arc sofabord ø89

WOUD Arc sofabord ø89

PRIS: 6.589 kr

Til Butik

Wauw. Det er det første ord, der popper op, når man ser WOUD arc sofabordet. Det er lavet i den flotteste runde form af forskellige træsorter. Du kan vælge enten olieret eg, som vist her, eller hvidpigmenteret ask, sortlakkeret ask og matlakeret valnød.

Hver version har sit helt eget udtryk.

Og så er overfladen konstrueret med en ekstra smart detalje. Du kan nemlig dreje den og åbne op til et opbevaringsrum underneden. Ved at gøre det ændrer du automatisk bordets look, da det pludselig står åbent.

Indersiden har en glat mørkegrå farve, der falder i diskret kontrast. Bordet kan bruges overalt i stuen. Det måler 89 x 18,5 centimeter.


Innovation Living Grid bord – medium – lys egetræsbordplade

Innovation Living Grid bord

PRIS: 1.370 kr

Til Butik

Grid bordet fra populære Innovation Living er så nemt at flytte. Du kan bruge det som enten kaffebord, brætspilsbord, sofabord eller pyntebord – præcis som du vil.

Det har en lys bordplade i egetræ, som måler små 45 centimeter i bredden. Bordet fås også i en større udgave. Det sorte stel fletter elegant under bordpladen, så du kan virkelig se, at der er tænkt på stilen.

Innovation Living har længe hittet hos de danske forbrugere, fordi de laver så smagfulde og varme møbler. Med sofabordet her får du nye opbevaringsmuligheder i stuen.

Du kan eksperimentere lidt mere med indretningen og for eksempel dekorere med pyntegenstande og nips.


MENU Harbour Column lounge table

MENU Harbour Column lounge table

i samarbejde med PriceRunner

 

Intet udstråler livsnydelse som et vaskeægte lounge bord! Det får du med MENU Harbour Column designet, som forener det simple og særegne.

Det er nemlig konstrueret med fire buede ben, der samles i en kløverform. Bordpladen er i eksklusivt Off White marmor og Kunis Breccia sten. Du kan dog også vælge den i simpel sort, hvis du gerne vil have et bord i én farve.

MENU er producenten bag, og det er en populær skandinavisk møbeldesigner. De stiller store krav til bæredygtighed for deres materialer, som derfor også holder længere. Bordet her har det meget klassiske udtryk.

Diameteren er på gode standard 80 centimeter.


Erie rundt sofabord – hvidt marmor

Erie rundt sofabord - hvidt marmor

i samarbejde med PriceRunner

 

Nordahl står bag dette rå og luksuriøse runde sofabord i ægte hvid marmor. Det er en dansk familiedrevet virksomhed, der virkelig går op i kvalitet.

Marmorbordpladen hviler på en mindre søjle med lodrette trælameller. Bordet skiller sig ud visuelt og har noget næsten herskabeligt over sig. Du kan næsten ikke undgå, at det skaber blikfang i stuen.

Samtidig blender det fint ind og kan matches med dit øvrige interiør. Hvid marmor står smukt til både velourmøbler, farvede vægge, store tæpper osv. Du kan enten stille bordet i hjørnet med udvalgte genstande på eller lade det stå ud for sofaen.

Designeren har lavet Erie modellen i to størrelser: En på 75 centimeter og en på 90 centimeter i diameteren.


Hvorfor vælge et rundt sofabord til stuen?

Den runde form har en beroligende effekt. Teorien er, at det stammer helt tilbage fra den gang, vi mennesker samledes om bålet for at spise. Bordet forbinder os og ligger op til afslapning og fordybelse.

En anden fordel er, at det er nemmere at indrette med end et firkantet bord. Et rundt bord har typisk færre ben, og du har derfor bedre plads til dine fødder. Den runde form giver lidt mindre overfladeplads, men det har omvendt en dekorativ effekt. Og så er det nemt at rokere ind mellem andre møbler.

Mange bruger derfor den “regel”, at firkantede borde er til at arbejde og spise ved, mens runde borde er til hygge.

Læs også om: Hay sofaborde eller sideborde til sofaen.

Comments are closed.