Marmor sofabord – De 12 flotteste sofaborde med marmorplade

Et marmor sofabord er aldrig ens i udseende, så du får et helt unikt møbel til dit hjem. Fordi det er et naturprodukt, skaber marmor en følelse af ro og velvære.

Du kan få et marmor sofabord i både hvide og mørke nuancer samt i både firkantede og runde udformninger. Hvis du går op i at indrette din stue moderigtigt, så kan du tænke dit marmor sofabord sammen med farverige møbler og mønstrede tæpper, der skaber liv.

Et marmor sofabord gør sig godt både som fritstående element i rummet og i samspil med andre møbler. I de senere år har en stigning i efterspørgslen tydeligt vist, at skandinaviske forbrugere elskere det minimalistiske og luksuriøse udtryk, som et marmor bord har.

Herunder får du en oversigt over vores 12 favorit sofaborde med marmorplade. Vi giver dig en blanding af luksus marmor sofaborde i højeste kvalitet samt billigere modeller, så der er lidt for enhver smag og budget.

Flot hvidt marmor sofabord fra GUBI

Flot hvidt marmor coffee table fra GUBIIntet udstråler god smag som et smart marmor bord. Denne geometriske art deco model er designet af GamFratesi. Det er i smuk hvid med de karakteristiske mørke åretegninger. Bordet er formet af naturen og har derfor noget råt over sig.

Det skaber en elegant stemning i stuen, hvor det kan agere sofabord. Diameteren er på en meter, og højden er på 35 centimeter. De dobbelte ben er samlet med en guld farvet lille kugle. En flot detalje, der løfter designet.

Dette marmor sofabord fra GUBI er ægte og eksklusivt. Du får et helt unikt møbel med sin egen historie. Bordpladen er solid og vil holde utrolig længe. Det vil stå flot ved siden af store grønne planter, farvede lamper eller mønstrede tæpper.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 100 x H 35 cm
 • Ben: Sortlakeret krom & kobber
 • Prisgaranti & gratis levering
 • Leveringstid: Op til 4 uger

Se pris

 

Rundt mille sofabord med imiteret marmorplade

Mille Sofabord med imiteret MarmorpladeMille marmor sofabordet har et smukt skinnende messingstel. Den imiterede marmorplade har fine hvide åreaftegninger, som emmer af liv.

De spiller elegant sammen med den mørke overflade. Du får her et eksklusivt stuemøbel i høj kvalitet.

Trods sit sarte udseende er bordet ganske stabilt. Du skal ikke bekymre dig om at stille skåle, blade eller kopper på det.

Den runde overflade har en diameter på 80 centimeter. Den runde form spiller godt sammen med firkantede sofaer, da det giver kontrast.

Marmorpladen kan gøres rent med en klud. Den vil holde i mange år. Det samme gælder messingbenene.

Med en højde på knap en halv meter er der godt med luft under bordet. Visuelt giver det en lethed.

Prismæssigt ligger modellen på moderat til billig.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 80 x H 46 cm
 • Ben: Stål
 • Prisgaranti & gratis levering
 • Leveringstid: 4-6 dage

Se pris

 

Handvärk marmor coffee table ø90

Handvärk marmor coffee table ø90Handvärk har lavet et smukt og minimalistisk marmorbord. Pladen er monteret i en slank stålramme, hvor benene krydser over hinanden på midten. Marmorbordpladen kommer fra Italien og er skabt over mange år i naturen.

Materialet er som bekendt en sten art, så hvert marmor sofabord har sine helt egne træk. Du får derfor et meget eksklusivt stuemøbel, som oser af karisma og tidens tand.

Farvenuancerne vil altid variere let. Modellen her har en forhøjet bordplade på 44 centimeter.

Formen er rund og nem at stille alskens sager på. Bordet kan bruges både som tv-bord, samtale-bord eller bare afslapnings-bord.

Det har et cool udtryk og hedder da også ”coffee table”.

Er du en moderne og stilbevidst forbruger, så vil du falde pladask for kombinationen mellem pulverlakeret stål og natursten.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 96 x H 44 cm
 • Ben: Sort pulverlakeret stål
 • Prisgaranti & gratis levering
 • Designet af Emil Thorup

Se pris

 

Skulpturelt Plinth Low marmor sofabord

Skulpturelt Plinth Low marmorbordDette marmor sofabord er nærmest et stykke kunst eller en skulptur. Den rå firkantede form er unik og skiller sig ud fra mængden.

Alt, hvad der ligger på bordet, vil skabe blikfang og skille sig ud. Uanset om det er en avis, en plante eller strikketøj.

Med en længde på 1 meter er der god bordflade plads. Bordet kan både stå foran fjernet, sofapartiet eller i siden af rummet som alternativ opbevaring.

Plinth Low modellen findes i tre forskellige størrelser. Du kan også vælge imellem fire farver.

For eksempel kan du få en version i rent hvidt marmor. På alle bordene er der smukke åretegninger, som har taget naturen mange år at forme. Der findes ikke et andet marmor sofabord, der er identisk med dit.

Med ægte marmor betaler du altid ekstra for den høje kvalitet. Når det er sagt, så får du et tidløst møbel, der kan holde i generationer.

Specifikationer:

 • Størrelse: 100 x 60 x H 27 cm
 • Prisgaranti & gratis levering
 • Leveringstid: hurtig

Se pris

 

Nordal Erie Round Coffee Table – White Marble

Nordal Erie Round Coffee Table - White MarbleDe lodrette trælameller og den flerformede konstruktion gør dette Nordal marmor sofabord helt specielt.

Nordal er en dansk og familiedrevet producent, som lægger vægt på høj kvalitet. Linjen er rå og samtidig naturlig.

Selve marmorpladen er hvid og har en diameter på 75 centimer. Den holdes oppe af en rund søjle, som er godt 41 centimeter høj. Træet er MDF.

Du kan nemt gøre bordet rent efter behov. Brug blot en klud og alternativt lidt sæbe.

Hvis du vil købe et helt sæt, kan du også finde modellen som både spisebord og som sidebord.

Den runde form har en samlende effekt. Når man sidder rundt om det, kan alle se hinanden i øjnene. Med sit seværdige udtryk er Erie-bordet næsten et kunstværk i sig selv.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 75 x H 41 cm
 • Prismatch & gratis levering
 • Leveringstid: Pre-order (Leveres slut september)

Se pris

 

Floema table large, sort marmor sofabord

Floema table large, sort marmor topDette lille fine marmorbord har en diameter på 65 centimeter. Det fungerer perfekt som smagfuldt marmor sofabord.

Benene er krydsede og har et modernistisk udseende. Den varierende tykkelse skaber liv og er en fryd for øjet.

Marmorbordets overfalde er sort med hvide aftegninger. Du kan nemt placere alt fra drikkevarer over magasiner til fjernbetjening på bordet.

Af et marmorbord ligger Floema bordet fra Wendelbo på et beskedent sted prismæssigt.

Du kan derfor både kombinere budget og eksklusiv boligindretning her. Du kan finde samme model i forskellige størrelser og kombinere, hvis du har god stueplads. Bordet kan nemt matches med sofa i både velour, stof eller læder.

Du kan altid flytte bordet mellem husets rum efter behov. Marmorbordet passer for eksempel også ind i køkken eller badeværelse. På den måde kan du bruge det forskelligt over tid.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 85 x H 32 cm
 • Prismatch & gratis levering
 • Leveringstid: Op til 4 uger

Se pris

 

HAY Rebar sofabord 100x104x33 cm

HAY Rebar sofabord 100x104x33 cmDet er ikke for sjov, at HAY har etableret sig som en stærk spiller på det danske møbelmarked. Denne model er designet af Sylvain Willenz, som står bag hele Rebar kollektionen.

Bordpladen er i ægte sort marmor, mens den brede overflade er ideel at placere ting på.

Den sorte stålramme har et rustikt og samtidig fremadskuende udtryk. Modellen er muligvis ikke den billigste, men du får virkelig et produkt i høj kvalitet med dette marmor sofabord.

Hele ideen med Rebar kollektionen er at gentænke, hvordan byggematerialer kan bruges og rekonstrueres.

Bordet er perfekt til stuen men kan alternativt flyttes til både entré eller spisestue efter behov og indretningsmuligheder. Højden på modellen er 33 centimeter, hvilket i praksis betyder, at bordet er meget lavt.

Specifikationer:

Se pris

 

Hübsch Sofabord med marmor plade

Hübsch Sofabord med marmor pladeHübsch marmor sofabord er lavet med en flot og glinsende marmorplade i sort. Marmoret er poleret, så det står knivskarpt. Du finder fine åreaftegninger hvid, som giver kant. Selve stellet er i matchende sortlakeret metal.

Med en overflade på 65 centimeter i diameter er bordet perfekt ved sofaen. Du kan nemt lægge småting som bøger, snacks, notesblokke eller fjernbetjening fra dig. Underneden er en glasplade, der fungerer som ekstra hylde.

Det funktionelle marmorbord fås til en beskeden pris. Det optager ikke megen plads, men giver god fleksibilitet i stuen. Hübsch er kendt for at lave cool og morderne designs. Uanset om du har en blå veloursofa eller en brun lædersag, så vil bordet her passe glimrende ind.

Bordets højde er på knap en halv meter.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 65 x H 45 cm
 • Ben: Sort lakeret stål
 • Med glashylde
 • Leveringstid: 15/10 2021

Se pris

 

Rundt sort marmor sofabord

Rundt sort marmor sofabordVi har også tilføjet dette marmor sofabord fra ILVA til favoritsortimentet. Denne model har et moderne udtryk og ligner næsten et stilfuldt cafébord i marmor.

Samtlige komponenter er sorte – lige fra den sorte marmoroverflade til stellet i sort metal. Benene er udformet i en sirlig konstruktion, der har et modernistisk look.

De smukke hvide mønstre i overfladen skaber et naturtro indtryk, og man kan næsten fornemme bjerget bag.

Overvej et lille marmor sidebord som kan stå ved siden af denne standardstørrelse. Med en diameter på 55 centimeter er der rig mulighed for at ligge aviser eller magasiner på bordet, der også gør det godt med glasvaser.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 55x H 42,5 cm
 • Ben: Sort metal
 • God pris
 • Fås i flere farver
 • Leveringstid: 3-6 dage

Se pris

 

Grønt Gubi Gamfratesi TS Lounge marmor sofabord

grønt marmor sofabord fra GUBI TS Coffee TableDet bliver næppe mere stilsikkert og eksklusivt end dette lounge marmor sofabord med en skarp grøn farve.

Designeren bag er GamFratesi, som laver møbler i spændfeltet mellem det traditionelle og det fornyende.

Bordet vil passe godt ind i den store hvide stue med højt til loftet, hvor det kan få den fortjente opmærksomhed og give lidt visuelt modspil.

Den sorte marmoroverflade brydes kun af de sirlige hvide og individuelle striber, der så karakteristiske for ægte marmor i høj kvalitet.

Du kan få dette marmor sofabord i tre forskellige størrelser.

Du kan enten vælge at lade bordpladen stå ren hen eller at pynte den med for eksempel en farvestrålende lampe.

Benene på er lavet i sort stel, og de har en tilstødende tredobbelt sammenfletning på midten.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 80 x H 35 cm
 • Ben: Metal i sort eller messing
 • Fås i mange farver
 • Prisgaranti & gratis levering

Se pris

 

Neptun Sofabord i sort marmor

Neptun Sofabord i sort marmorDet skulle da lige være bortset fra det her flotte marmor sofabord fra Neptun. Det har også en kvadratisk form med en flot marmoroverflade pyntet naturligt med hvide markeringer.

Bordets stel er i sortlakeret metal, så den minimalistiske linje holdes hele vejen igennem.

Ønsker du at skabe et kreativt farvesammenspil, så overvej at sætte et par dekorative farvede stearinlys eller en levende plante på bordet.

Da det er en lille og ret billig model i høj kvalitet, kan du også vælge at købe flere borde til stuen. Enten kan du stille dem ved dit designerede sofahjørne eller sprede dem ud i forskellige afdelinger af rummet for at bevare den designmæssige kontinuitet.

Bordet her kommer i målene 50 centimeter. Overfladen har et råt og naturligt udtryk.

Specifikationer:

 • Størrelse: 50 x 41,6 x 50 cm
 • Stel i sortlakeret metal
 • Meget prisvenligt
 • Fås også i hvid marmor
 • Leveringstid: 3-6 dage

Se pris

 

Goldington sofabord – rundt med brun/sort marmorpapir/MDF

Goldington sofabord - rundt med brun/sort marmorpapir/MDFElegant og robust er nok de første ord, man kommer i tanke om, når man ser det smukke Goldington marmor sofabord.

Den brune overflade er lavet i marmorpapir og har et afdæmpet og fornemt udtryk.

De to bordplader som sidder lidt forskudt stimulerer visuelt og har også den praktiske fordel, at du kan ligge alt fra bøger over magasiner til spillekort på den nederste flade. På den måde får du en lille hylde og sofabord i en samlet pladsbesparende løsning.

De mat sorte ben er ru og pulverlakerede.

I din indendørs indretning i stuen kan du tænke marmor bordet sammen med et farvestrålende eller neutralt tæppe underneden samt et par Day beds eller en bred hjørnesofa med plads til hele familien. Modellen kommer i standardmål.

Specifikationer:

 • Størrelse: Ø 80 x H 45 cm
 • Bordplade i brunt marmor-print
 • Sorte ben
 • Prisvenligt
 • Leveringstid: 5-10 dage

Se pris

 

Vores favorit sofaborde med marmorplade

Nettet er en uudtømmelig ressource, og det kan være forvirrende at surfe mellem de forskellige forhandlere. Derfor har vi her samlet en oversigt over nogle af de mest populære, efterspurgte og solide marmor sofaborde på det danske marked i dag.

Listen rummer alt fra den rektangulære model over en flot grøn marmor plade til den klassiske store sorte udgave. Vi har sorteret, så der er noget for enhver smag.

Sortimentet spænder bredt, så du finder både HAY marmor sofaborde og mindre kendte mærker.

Derudover er nogle af bordene med ægte marmor, mens andre har en marmor plade lavet af kunstmarmor. Sidstnævnte er æstetisk smuk, om end følelsen kan være lidt anderledes. Til gengæld er den både billigere og nemmere at gøre ren.

Kunstmarmor er fremstillet af mennesker, men processen med at kondensere harpiks og knuste sten minder meget om det produkt, man ser fra naturen af.

Lad dig inspirere af de udvalgte marmorborde i forskellige mønstre, farver, former og designs.

Stort udvalg af farver

Både ægte marmor og kunstmarmor kan fås i et hav af forskellige farver – fra afdæmpede sorte toner til grøn marmor. Materialet er ret interessant, fordi farven afspejler de naturkomponenter, som bjergarten består af. Derfor har marmor aldrig en monoton farve, der vil altid være variation, som øjet kan gå opdagelse i. Faktisk består marmor traditionelt set både af både omdannet kalksten, skaldyr rester og plantedele.

De mest anvendte farver er:

Hvid og sort marmor sofabord: Vil indeholde kul og grafit, der giver de klassiske farver.

Rødt/gult marmor sofabord: Får sin farve fra den naturlige forekomst af jern.

Grønt marmor sofabord: Der findes også marmor i en karakteristisk grøn farve, der udvindes i blandt andet Indien.

Selve materialet kommer fra hele verdenen, da marmor udvindes i både Asien, Europa og Latinamerika.

Når du køber et nyt marmor sofabord, vil du hurtigt bide mærke i overfladens mønstre. Revnerne hedder med en teknisk term “glasårer”, og de er blevet udfyldt gradvist gennem marmorets levetid.

Små huller rundt omkring kommer af for eksempel gamle aflejringer af insekter eller svampe.

Hvis du ønsker det, kan du behandle/spartle dem, men flere vælger også at lade marmoret forblive i sin ubehandlede form.

De mange forskellige former af sofaborde i marmor

Overordnet set vil du støde på tre gængse former, når du shopper efter et marmor sofabord:

 • Firkantet
 • Rektangulær
 • Rundt

Ser man på dem enkeltvis, kan man I grove træk sige at: Det runde marmor sofabord har det mest milde udtryk, som tilføjer noget varmt og blødt til indretningen. Det lille og kvadratiske giver noget kant og har en skarphed, som tilføjer karakter. Den rektangulære udgave kombinerer lidt de to, og gør det ud for et mere markant sofabordsmøblement.

Når du vælger form kan du gå efter det æstetiske, men du bør også kigge på, hvordan dit nye marmor sofabord spiller sammen med stuens øvrige komponenter.

Har du aflange sofaer, kan det give lidt ekstra liv og kontrast med små firkantede og runde marmorborde, mens en installation med separate loungemøbler går fint i spænd med et rektangulært marmor sofabord.

Du kan også læse om designer sofaborde, hvis du vil have et helt unikt sofabord fra et designer brand.

Vedligeholdelse af marmor sofabord

Ægte marmor er et sart materiale, som ikke tåler væske særlig godt. Desuden kræver det vedligeholdelse.

Du kan købe forskellige overfladebehandlingsmidler, som er specialdesignede til marmor og kalksten. Det er vigtigt, at du bruger en speciel skånsom ph-neutral sæbe til at vaske dit sofabords marmoroverflade med. Som alternativ kan du også rengøre med sæbespåner.

Er der vedholdende og svære pletter, så kan du lave en særlig blanding med salmiak. Her mikser du et par dråber salmiakspiritus med brintoverilte og nogle stykker papir fra køkkenet eller toilettet.

Det dækker du den besværlige plet på marmoroverfladen med. Put et stykke film over med huller i og lad det derefter stå og tørre ind i op til to døgn. Herefter skal du bare tage filmen af, komme vand på og ellers børste resterne væk. Voila! Så er dit sofabords marmorplade så god som ny.

Vær generelt utrolig forsigtig med drikkevarer og mad på marmor, da det nemt kan give æstetiske “ar” i overfladens særegne linjer. Det er synd, når nu naturen har brugt så lang tid på at forme materialet. Køber du sofabord i kunstmarmor, er rengøringsprocessen lidt lettere.

Køb et marmor sofaborde online

Der er mange steder at købe sofaborde online, hvad end du vil have et sofabord i marmor eller andet materiale. Udvalget er enormt og der er mange muligheder for at finde et aflangt, firkantet eller rundt sofabord i de materialer du synes bedst om.

Du kan også læse vores artikel om sofaborde med opbevaring, hvis du vil se flere muligheder til stuen, eller du kan vælge at besøge en af vores forhandlere herunder for at se hele udvalget.

Gør en god handel nu og køb et marmor sofabord der passer perfekt til stuen.