Et sidebord til sofa kan have mange funktioner. Du kan stille alt fra drikkevarer til bøger på det, når du skal se TV eller bare slappe af i sofaen. Samtidig kan et bakkebord eller hjørnebord være et flot dekorativt element i rummet.

Du kan få et flot sidebord i mange forskellige slags materialer som glas, marmor, træ eller metal. Nogle er høje, og andre er lave. For at gøre det nemmere for dig at finde det perfekte sidebord, har vi samlet de 15 bedste bud på onlinemarkedet.

Sideborde – eller sofaborde – fås både i mere moderne udtryk, men du kan også få rustikke versioner. Vi har lagt vægt på at finde forskellige stilarter.


Serving Table w/ Serving Tray

Serving Table w Serving Tray

Til Butik

Det smukke serveringsbord fra danske SACKit kan med fordel bruges som et smart barbord ved siden af sofaen. Brug Serving Table w/Serving Tray som minibar eller til diverse pyntegenstande.

Du kan nemt flytte serveringsbordet, men du kan også nøjes med at tage serveringsbakken af, hvis du bruger det til mad eller drikkevare.

Selve bakkebordet fås i tre forskellige træsorter; acacia-, ask- og egtræ. Du skal være opmærksom på at bakkerne kan variere i struktur og farve, da det er af naturmaterialer.

Mål (HxBxD): 680x550x520 mm

Læs mere om produktet her


Sæt med 2 sideborde i massivt træ

Sæt med 2 sideborde af metal og træ

Til Butik

Kombinér hele to smukke sideborde i dette sæt. Du får både et lille bord og et større bord, som du kan sætte sammen mellem sofaerne eller hver for sig. Bordene er fremstillet i smukt massivt træ, der hviler på en ramme i sort metal.

Træet er bæredygtigt og FSC certificeret. Desuden er bordoverfladerne håndlavede og derfor helt unikke fra sæt til sæt. De er behandlede med træbeskyttelse, så du roligt kan bruge sideborde til mad og drinks.

Bordpladen er rigtig robust med en tykkelse på hele 3 centimeter. Den runde form er moderne og vil passe ind i mange forskellige stilarter. Du kan sætte alskens ting på de enkelte sideborde, så der skabes en flot kontrast.

Læs mere om produktet her


Plato sidebord – Perfekt ved siden af sofaen

Plato sidebord til sofaen

Til Butik

Pep stuen op med dette smagfulde sidebord, der har både en magasinholder i brunt læder og en flot top i hvidt marmor. Du kan trække bordpladen ind over din lænestol eller sofa, som du ønsker. Sidebordet kan selvfølgelig også stå for sig selv.

Det er fremstillet med et stel i pulverlakeret metal. Plato er det perfekte sidebord til det stilbevidste hjem, hvor kvalitet er i fokus. Det har en oldschool charme over sig, samtidig med at det er pivmoderne.

Bordpladen er lille og kvadratisk. Du kan tørre den – og stellet – af med en våd klud. Marmor er et luksusmateriale, og det vil pynte flot i stuen.

Læs mere om produktet her


Bowler HAY sidebord (flere varianter)

Bowler sidebord fra Hay (flere varianter)

Til Butik

Dette lille HAY bord passer perfekt til sofahjørnet. Selvom basen er i flot granit, så kan du nemt rykke det rundt i stuen. Du kan både bruge det dekorativt til blomster eller vaser og som praktisk opbevaring af te eller vin.

Den kendte designer Hay står bag, så du får virkelig et stilet bord i pulverlakeret stål. Du kan vælge den samme form i forskellige designs – foruden hvid er der både rød, sort, bronze med mere.

Sidebordet vil tilføre liv til din stue, og fordi det er så klassisk, kan du kombinere det med alskens tæpper, planter eller malerier i baggrunden.

Læs mere om produktet her

Comments are closed.