Intet liver stuen op som en smuk plakat! Vi har samlet mange forskellige motiver her, så du kan lade dig inspirere og finde lige det motiv, der passer ind hjemme hos dig.

Du kan både få klassiske sort/hvide plakater til stuen og andre med farvestrålende mønstre. Nogle viser abstrakt kunst, mens nogle spiller mere på det genkendelige og hyggelige.

Herunder finder du store som små plakater, og du kan selvfølgelig altid investere i et par stykker. De kan både hænge over sofaen, ved skænken eller nær spisebordet. Genialt hvis du har en stor hvid væg, der lige nu er tom.

Priserne ligger typisk på mellem 200 og 300 kroner for de lidt mere unikke plakater. Men du kan også sagtens få nogle flotte for under 100 kroner.


Matisse

Matisse plakat

Til Butik

Hvis du er til farver og finurlige former, så vil du falde pladask for Matisse Modern Gallery 1 plakaten!

Motivet er inspireret af en særlig kunstnerisk teknik, hvor afklippede stykker af papir sættes sammen på innovative måder. Enkelt og smagfuldt. Her er der anvendt blæk i ekstra god kvalitet, som virkelig brænder igennem.

Plakaten kan pynte i alle husets rum. Den er diskret og har karakter samtidig.

Når du køber, kan du vælge mellem forskellige typer af rammer i smukt egetræ.


Faun og nymfe

Faun og nymfe

Til Butik

Vælg denne abstrakte og unikke plakat i flere forskellige størrelser. Eksempelvis i en mindre udgave på 21 x 30 centimeter eller en større på 70 x 100 centimeter.

Faun og nymfe er lavet efter det klassiske oliemaleri af den danske kunstner Edvard Weie. Normalt kan det kun ses på museum, men nu kan du få det smukke værk hjem i stuen!

Motivet er trykt på papir i høj kvalitet – 230 gram mat papir. Det ligner det oprindelige værk på en prik, og så fås det til en billig pris.

Plakaten appellerer til kunstelskeren, og du kan også give den som gave.


William Morris (Willow Bough)

William Morris plakat

Til Butik

Det er som om, at dette enkle motiv får pulsen helt ned. Pilegrenene på billedet udstråler ro og har en dragende effekt. Plakaten her passer derfor perfekt til stuen, hvor det kan spille smukt sammen med både møbler og andre dekorationer.

William Morris er manden bag det oprindelige værk. Han var en engelsk kunstner med en helt særlig stil, som tit blev brugt til tapeter og stoffer. I dag er hans mønstre utroligt populære til store plakater.

Du får plakaten her i godt FSC-certificeret (bæredygtigt) kvalitetspapir. Rammerne tilkøbes i træ, og du kan vælge mellem fire forskellige størrelser.


Vilhelm Lundstrøm (Opstilling med hvid kande…)

Vilhelm Lundstrøm Opstilling med hvid kande, appelsin og bog

Til Butik

Selvom den populære danske kunster Vilhelm Lundstrøm døde i 1950, kan du stadig få glæde af hans malerier.

På denne plakatside sælges hans fascinerende værk ”Opstilling med hvid kande, appelsin og bog”. Farverne er afdæmpede men træder alligevel tydeligt frem. Stilen passer ind i det moderne hjem med god smag og en glæde for visuel stimulans.

Lundstrøms billeder har før været udstillet på Statens Museum for Kunst.

Her får du motivet på højkvalitetspapir til en lav pris, og du vælger selv farven på din træramme (skal tilkøbes).


Vilhelm Lundstrøm (Siddende kvinde)

Vilhelm Lundstrøm - Siddende kvinde

Til Butik

Vilhelm Lundstrøms billeder er ekstremt eftertragtede. Især til plakater.

”Siddende kvinde Model 1940” er et godt eksempel på hans eksperimenterende stil, som blev et hit under modernismen. Billedet viser konturerne af en nøgen kvinde, der sidder let tilbagelænet. De blå, brune og hvide farver spiller op mod hinanden.

Hvis du hænger denne plakat på væggen, kommer der helt sikkert mere liv i rummet.

Overvej hvor flot det vil se ud over en lænestol, ved siden af en skænk eller nær en stor stueplante. Her kan du få plakaten i flere størrelser og rammer.


Stay plakat

Stay plakat

Til Butik

Hvis du godt kan lide lidt dramatiske billeder i stilet sort/hvid, så tjek “Stay” ud!

Den viser højhuse som motiv med ordene “Stay” skrevet i luften og hæftet til en lille luftballon. Billedet kan enten stå alene eller passe ind i din nuværende plakatvæg.

Fordi det er i mørke farver, kan du matche det med både farvede møbler, planter og andet dekoration.

Du kan bestille plakaten i enten 30 x 40 centimeter eller 50 x 70 centimeter.


At rejse er at leve – Vesterhavet

At rejse er at leve - Vesterhavet

Til Butik

Billedet her hylder det at udforske naturen. I baggrunden ses det vilde Vesterhav og foran er trykt mottoet “At rejse er at leve”.

Underneden krydses to pagajer elegant. Plakaten kan fås i en lidt mindre udgave og en større. Visuelt vil den gøre underværker i stuen, da motivet er spændende at kigge på.

Især de dramatiske skyer tiltrækker opmærksomhed.

Du kan købe en flot træramme med.


Set sail – plakat

Set sail - plakat

Til Butik

Hvis du er vild med det brusende Vesterhav – og natur generelt – vil du blive glad for denne plakat.

“Set sail” motivet rummer både et inspirerende budskab og viser et flot fotografi af bølgerne ved stranden. Der er noget meget dansk og genkendeligt ved billedet samtidig med, at det “rusker op”.

Er du typen, der går op i boligindretning, vil du sætte pris på, hvad det kan gøre i stuen at hænge en stor plakat op. Denne fås i enten 30 x 40 eller i 50 x 70 centimeter.


Believe plakat

Believe plakat

Til Butik

Nogle gange er det perfekt med et simpelt og klart motiv. “Believe” plakaten består af otte bogstaver med træafskygninger i baggrunden på en hvid flade. Teksten er indrammet af en kvadratisk aftegning, der supplerer rammen.

Der er noget næsten drømmende over plakaten, og den er meget elegant.

Her vil en træramme matche billedet rigtig fint. Den kan du tilkøbe direkte ved forhandleren. Hvis du har god plads på væggen, så vælg den store størrelse på 50 x 70 centimeter.


Orange Days

Orange Days
Man bliver instinktivt glad af at se på denne smukke appelsinplakat!

Den viser en blå og hvid frugtskål med modne og saftige appelsiner. Kunstneren bag hedder Nya Hegelund, og plakaten er designet eksklusivt til Peléton. Du kan få den i tre forskellige størrelser: 30 x 40, 50 x 70 samt 70 x 100 centimeter.

Når du bestiller, kan du inkludere en flot træramme. Enten i lys/mørk egetræ eller sort træ.

Motivet har en spændende dynamik og flotte farvekontraster.


Håndstand

Håndstand

Dette elegante billede viser to mennesker lave håndstand på stranden.

Automatisk ledes tankerne hen på varme danske sommerstunder. Motivet er enkelt og alligevel kraftfuldt. Det er lavet af kunstneren Lot Winther, som blev inspireret af minder om sin mor.

Plakaten til stuen er lavet bæredygtigt på galleripapir i god kvalitet. Hvis du tilkøber en ramme, får du det indrammet kvit og frit.

Det kan være en god idé, så du ikke selv skal bakse med det. Ved hvert køb støtter du indirekte – gennem forhandleren – NGO´en Verdens Skove.


Papercut 05 – Blue

Papercut 05 plakat

Der er masser af rum til kreativ fortolkning med dette simple mønster i blå.

Formen er rund og har en zen-agtig effekt. Motivet vil uden tvivl pynte op i din stue, hvor du kan hænge det overalt. Alt afhængigt af hvor god plads du har, kan du få plakaten i en lille, mellem og stor størrelse.

Du kan også vælge at købe den indrammet i en enkel træramme. Hvis du har en moderne indretningsstil, så vil du elske Papercut 05 – Blue!


Together plakat til stuen

Together plakat til stuen

Hvis du er til fede plakater til stuen med lidt kant, så tjek Together ud!

Motivet viser individuelle nøgne mennesker i en form for samhørighed. Der er plads til fri fortolkning. De diskrete sort/hvide nuancer gør, at du nemt kan passe plakaten ind med farverne i stuen.

Det er danske Martin Jørgensen, der har kreeret plakaten til Peléton, som er en succesfuld forhandler af kunst plakater til stuen.

Materialet er bæredygtigt, og der er ikke brugt kemikalier.


Frigørelse plakat

Frigørelse plakat

Hvem længes ikke i ny og næ efter en dukkert på en lun aften? Det var netop kunstneren Lot Winthers inspiration til plakaten Frigørelse.

Det viser en nøgen kvinde gå i havet med armene spredt ud til siderne. Der er noget befriende og friskt ved billedet, som har et meget kunstnerisk udtryk.

Hvis du har ekstra plads på væggen til flotte plakater til stuen, så vil den her uden tvivl give karisma. Du kan stille den både over bordet, ved siden af planterne eller måske i læsekrogen?

Alle rammer, papir og emballage er lavet med omtanke for miljøet ved Peléton.


La Mere

La Mere plakat

Sådan siger man “havet” på fransk. Det lyder lige så poetisk, som det ser ud, på plakaten fra Maison Charlot. Farverne er simple blå og hvide i en enkelt lysebrun træramme.

Du kan også vælge at købe plakaten med en sort træramme eller – alternativt – helt uden ramme. Sidstnævnte er selvfølgelig den billigste løsning.

Til gengæld skal du så selv ud og købe en ramme seperat.

Designeren bag er kendt for sin askeagtige tekstur, og man kan næsten fornemme bølgerne skvulpe ind over hinanden. Vælg La Mere i tre forskellige størrelser.


Marmorkirken plakat

Marmorkirken plakat

Det her er dansk design, når det er bedst! For hvem elsker ikke Marmorkirken i København? Aske Jørgensen har lavet en fotoplakat med et bredt perspektiv over hustagene i Indre By.

Billedet vækker hurtigt nostalgiske følelser – også selvom man ikke bor i hovedstaden.

Få billedet i enten 30 x 40 centimeter eller 50 x 70 centimeter. Køb det til din egen stue eller glæd en ven, der elsker moderne billeder.

Denne type plakater vil skabe blikfang i stuen – uanset om du stiller eller hænger den.


Fashion

Fashion

Kun fantasien sætter grænser, når man vil fortolke Martin Jørgensens frække Fashion motiv. Handler det om mode, samliv, kærlighed eller oprør?

Der findes næppe et entydigt svar, og det er det geniale ved plakater til stuen. De afdæmpede nuancer gør det nemt at kombinere Fashion plakaten med forskellige stilarter i stuen. Uanset om du kører retro, minimalistisk eller nordisk hygge stil.

Plakaten er lavet med Giclee tryk, og du får gratis indramning, hvis du køber en flot ramme med.

Kunstpapiret ved forhandleren Peléton er både ekstra tykt og miljørigtigt, så du får virkelig kvalitet for pengene.


There Is Always More

There Is Always More

Flere moderne plakater er lavet i abstrakt motiv og med pangfarver. Det gælder også modellen her med det finurlige navn “There is always more”.

Nedenunder står der “jazz” skrevet med flotte orange bogstaver, hvilket leder tankerne hen på livsnyderi og sjove aftener ude.

Hvis du gerne vil have elegante og farverige plakater til stuen hængende, så er den her perfekt!

Få den i mange størrelser og enten lyse eller mørke trærammer. Ingen tvivl om, at den vil pynte utrolig meget i stuen – men du kan selvfølgelig bruge den i alle rum!


Flower Field No 1

Flower Field No 1

Cool navn til en cool plakat, fristes man næsten til at sige.

Og man bliver glad i låget af smukke plakater som denne med et spraglende blomstermotiv. Der er så meget spil over farverne, og de skiller sig ud fra mere traditionelle plakater.

Det er kunstneren Anna Thomsen, som har lavet denne grafiske kunstplakat til Peléton.

Du kan få Flower Field No 1 i både tre forskellige størrelser og med tre forskellige rammer. Plakaten er genial til en flot billedvæg.


Stars in the desert plakat

Stars in the desert plakat

Natur plakater har en stor appel, fordi de beroliger og stimulerer synssansen.

Her får du et eksotisk motiv, der viser en ørken i nattetid med funklende stjerner på himlen. Det skaber en følelse af idyl, og jordfarverne gør stuerummet mere varmt og livligt.

Plakaten udstråler fantasi og eventyrlyst, så den er god til dig, der er nysgerrig på livet i fjerne egne.

Grafikken står skarpt, og du kan vælge mellem tre forskellige størrelser.


Peaceful mountains plakater til stuen 50×70 cm

Peaceful mountains

Plakater til stuen i jordfarver har en dejlig afslappende effekt. Peaceful mountains plakaten viser stjerner og måne over store og majestætiske bjerge.

Man får intuitivt fornemmelsen af, at det er tidlig morgen.

Selvom du kan hænge plakaten i alle husets rum, så er særligt den store udgave i 50 x 70 centimeter oplagt til stuen.

Prisen er i den lave ende, og så får du ovenikøbet fri fragt med.


Abstract shapes nr. 25

Abstract shapes nr. 25

Du kan sagtens få billige plakater til stuen, der viser dekorativ kunst.

Abstract shapes nr. 25 er et godt eksempel. Den har markante og dog sirlige penselstrøg i sort og hvid på en flot lyserød baggrund.

Især hvis du har farvede vægge i stuen, vil det yndefylde motiv stå skarpt. Du kan vælge mellem tre forskellige størrelser, alt efter hvor meget vægplads du har.

Den mindste er i A4-format, den mellemste på 30 x 40 centimeter og den største på 50 x 70 centimeter.


Abstract shapes nr. 6

Abstract shapes nr. 6

Der er noget barnligt og legende over denne smukke lyse plakat. Den viser udvalgte runde og buede former med en sol i toppen.

Formerne spiller sammen og giver hinanden liv på en subtil måde. Du kan med fordel hænge plakaten et sted på væggen, hvor der er god plads til siderne.

Så får den nemlig lov at stå frem og skabe blikfang. Få Abstract shapes nr. 6 i tre størrelser og med gratis fragt.


Danish sayings plakat

Danish sayings plakat

Humoren er i højsædet ved plakaten “Danish sayings”. Den viser nemlig ni sjove udtryk i en engelsk version. Og forklarer nedenunder hvad de egentligt betyder.

For eksempel “No cow on the ice” eller “Go cucumber”.

Plakaten fås som en lille version, en mellem og en stor. Du kan købe en træramme med, når du bestiller den hjem.

Glæd dig til at få en lidt mere livlig stue med denne hit fra populære Dia’lægt.


Far jokes – plakat til stuen

Far jokes - plakat til stuen

Vi kender dem alle – far jokes! Her har dia’lægt, som er kendt for deres skægge plakater, udvalgt ni geniale vitser.

Vitsen er skrevet med store bogstaver og nedenunder står svaret. Sjove citater er bare et hit i de danske hjem, så du vil få meget glæde ud af plakaten.

Den er også oplagt at give væk som for eksempel fødselsdagsgave eller indflyttergave. Og så er det selvfølgelig en kærlighedserklæring til den “platte” far.

Plakaten kan faktisk gøres meget personlig, fordi du selv kan redigere i teksten.


FIFA-spilleren plakat

FIFA-spilleren plakat

Den perfekte plakat til fodboldentusiasten, som kommer med lidt for mange gode råd under kampen!

Motivet er ni udvalgte citater – som du selv kan redigere i. På den måde kan du faktisk skræddersy plakaten til dig selv eller den glade modtager.

Designet er i diskrete farver og nemt at passe ind overalt i stuen. Den største udgave måler 70 x 100 centimeter, mens den mindste er på 30 x 42 centimeter.

Leveringstiden er kort – op til tre hverdage.


Katteejeren

Katteejeren

Den ultimative plakat til katteejeren, som elsker at tale med sin kat.

Dia’lægt er kendt for deres sjove citatplakater, der har taget landet med storm. Det er dansk design og humor, når det er bedst!

Køb plakaten med allerede udvalgte sætninger eller skriv dine egne! Plakaten er god til stuen, hvor du har megen plads at indrette med.

Den kan selvfølgelig også sagtens hænge på både kontoret, i gangen eller køkkenet.


Hundeejeren

Hundeejeren

Hundeejeren skal ikke snydes – så der er selvsagt også en temaplakat her.

Citaterne indeholder kliché kommandoer og kommentarer, som hundeejere elsker at ynde om deres firebenede kæledyr. Og som altid har en skjult undertone.

Det kunne være “det er jo en meget selvstændig race”, læs “den hører overhovedet ikke efter”.

Hvis du kan lide selvironi – eller kender en der kan – vil plakaten være et hit.


Johnny Madsens guldkorn

Johnny Madsens guldkorn

Den folkekære og skæve musikerpersonlighed er kendt for sine vilde citater. Derfor har Dia’lægt dedikeret en temaplakat til ham.

Og til alle hans fans. Madsens kommentarer går på alt fra ægteskab til golf. Den er skæg at have hængende og giver et godt grin.

Når du har gæster ovre, vil de helt sikkert mores over din nye plakat.

Vælg selv om du vil købe den uden ramme eller med en i sort, hvid eller brun træ.


Ølelskeren – plakat

Ølelskeren - plakat

“Jeg drikker varieret” (Classic, Nordic, IPA, Porter).

Det er bare en af de mange fede jokes, som står på denne plakat designet specifikt til ølelskeren. Dial’lægt er kendt for deres populære citatplakater, der hylder forskellige typer.

Plakaten her fås i enten A3, 50 x 70 centimeter eller 70 x 100 centimeter. Du kan også selv vælge, om du vil købe den med eller uden ramme.

Du kan endda redigere teksten selv, så du får lige præcis dine egne jokes printet.


Danmark – grå

Det skaber bare en særlig hyggelig stemning at have et landekort hængende.

Få dette simple Danmarksmotiv i grå med en sort, brun eller hvid ramme. Og til en utrolig billig pris! Forhandleren kan endda ramme plakaten ind for dig, så du ikke selv skal bakse med det.

Når man køber plakater til stuen, er det godt at have flere valgmuligheder. Her får du hele fire forskellige størrelser – den mindste helt ned til et A5 ark.


Stor lakridspibeplakat – blå

Coolfaktoren er høj ved dette billede med en sort lakridspibe på en klar blå baggrund.

Piben er over årene blevet et symbol på dansk tradition og et elsket motiv. Også et som genkendes i udlandet.

Den lyserøde skrift giver en flot kontrast til det blå, så selvom billedet virker diskret, er der stadig smæk for skillingen.

Især trærammen i eg passer flot til.


Kærlighedsplakat – blackboard

Hvad er mere personligt og romantisk end at forevige kærligheden med en skræddersyet kærlighedsplakat?

Når I køber denne plakat til stuen, kan I selv taste jeres navne ind. Samt den dato I blev gift. Eller mødte hinanden, var på første date, blev kærester – valgmulighederne er flere.

Sådan en plakat gør stuen meget personlig og hylder virkelig et forhold.

Køb den til dig selv eller giv den som en god gave til venner eller familie.


Home – plakat til stuen

“Home is where the heart is”. Sådan lyder det berømte citat, som her er skrevet med smuk hvid skrift på en matsort flade.

Denne plakat fås i de tre forskellige indramninger: Eg, hvid og sort. Du bestemmer også selv, om den skal være ekstra small (A5), small (A4), medium (30 x 40) eller large ( 50 x 70).

Plakater til stuen kan både stilles eller ophænges. De giver nyt liv til stuen og er med til at skabe mere hjemlig hygge.

Home plakaten er ikke kun elegant – den er også billig!


I love you to the moon… plakat

De fleste kender nok det romantiske citat (I love you to the moon and back). Det er fine ord at have stående på en stor plakat, som passer perfekt til stuen!

Store sorte bogstaver er trykt på en kridhvid baggrund, hvilket giver en smuk æstetik. Du vælger selv, om du vil have plakaten indrammet fra start.

Motivet vil tiltale både unge og voksne, som har et hjerte, der banker for kærlighed. Hvis du er til retro plakater, vil du elske den!


Old Trafford – Manchester United plakat

Hvis du er fodbold glad, kender du nok Manchester United´s ikoniske hjemmebane.

Plakaten her viser Old Trafford stadionet i sort og hvid ovenfra. I den nederste halvdel står nøgletal om blandt andet opførsel og kapacitet.

Selvom motivet har noget oldschool over sig, så falder det stadig i kategorien “nye plakater” i høj kvalitet.

Den blå baggrundsfarve vil pynte på væggen – især hvis du stiller nogle grønne planter tæt på.


I dag bliver en god dag – plakat

Med disse ord kan man næsten ikke starte dagen bedre! Det positive mantra vil minde alle i hjemmet om at se lyst på dagen.

Ingen tvivl om at plakaten vil være charmerende at have hængende i stuen. Både børn og voksne vil kunne bruge budskabet.

Og så er den visuelt rigtig flot. Du vælger helt selv, hvilken træramme den skal indrammes i.

“I dag bliver en god dag” er faktisk billigere end mange plakater, så du gør en god investering.


Fadbamse – ølplakat

Fadbamse motivet er et godt eksempel på, hvor charmerende det kan være at have plakater hængende!

Den emmer af retro, coolness og god smag. Baggrunden er let tonet i forskellige nuancer, mens den lyse farve fra øllen står i smuk kontrast til den lille brune bamse.

Hvis du er på udkig efter store plakater til stuen, så køb den i 50 x 70 centimeter. Ellers kan du også få en small, der fylder det samme som en A4 side.

Plakaten kan være med til at indramme hyggekrogen i stuen.

Comments are closed.