Hvis du bruger mange timer på at se film og serier, har du nok et stort fjernsyn. Det er optimalt at stille det på et flot tv bord, så du indretter et lille miljø eller en hyggekrog. På bordet kan du foruden tv´et for eksempel stille planter, bøger og lignende.

Samtidig kan du indrette dine ledninger samlet, så de ikke er synlige. Væghængte tv borde er ekstra smarte, fordi de frigør gulvpladsen nedenunder. Det gør, at rummet føles mere let, og du kan også nemmere støvsuge.

Vi har samlet otte stærke bud på et funktionelt tv møbel, der hænger på væggen. I udvalget finder du forskellige designs. Du kan selv vælge, om du vil går efter et meget billigt tv bord eller et lidt dyrere.

Med et svævende tv møbel kan du også få ekstra opbevaringsplads!


PBJ Oculus mediemøbel m/1 klap og 1 skuffe – L 176

 • Mål: L: 176, D: 45, H: 19 cm
 • Leveres færdigsamlet
 • Mediemøbel med 1 klap og 1 skuffe

 

PBJ Oculus mediemøbel m1 klap og 1 skuffe – L 176

Til Butik

Dette smarte tv møbel fås i enten lys eg, sort eg eller valnød. Det måler knap 20 centimeter i højden og er derfor meget smalt. Perfekt til det pladsbesparende hjem, hvor du gerne vil have styr på TV´et!

Kabinettet rummer hele to små opbevaringsrum. Det ene i form af en skuffe med udtræk og det andet med en klap i stof. Du har god mulighed for selv at vælge designet. For eksempel kan du bestille skuffe og klap i tre forskellige materialer.

Bagbeklædningen har smarte indgange til kabler. Du kan altså samle alle strømføringer til dit tv, dvd afspiller og boks, så de ikke hænger løst.

Oculus kommer med vægophæng. Den måler 176 centimeter i længden.


Square Reolen TV-møbel 198 cm i Massiv Smoked Egetræ med 2 stofklapper

 • Mål: L: 198, D: 34, H: 22 cm
 • Leveres færdigsamlet med stofklap monteret
 • Du kan vælge mellem antracit (mørkegrå), hvid eller sort stofklap.

Square Reolen TV-møbel 198 cm i Massiv Smoked Egetræ med 2 stofklapper

Til Butik

Square reolen i røget eg kombinerer tv bord og opbevaring i én løsning.

Den hænger på væggen, så du undgår at skulle bruge gulvplads. Dine ledninger kan sættes ind ad to huller bagved og gennem et dæksel i toppladen. Reolen har to lige store opbevaringshylder, som er gemt bag stofklapper.

Her kan du stille din dvd, tv-boks eller spillekonsol. Det smarte er, at signalet godt kan trænge igennem stoffet. Du kan derfor bruge dine fjernbetjeninger uden at skulle løfte klappen.

Reolens form er moderne med lige linjer. Den vil pynte på væggen. Og så er den designet i Danmark med sans for detalje. Størrelsen er på 198 x 34 x 22 centimeter.


Mistral TV møbel med 2 skuffer

Mistral TV møbel med 2 skuffer

Til Butik

Hvis du gerne vil have et snehvidt væghængt tv bord, så er Mistral modellen lige sagen! Den har to skuffer i siderne og et hulrum dækket af en stofklap i midten.

Mistral serien er faktisk designet sådan, at du selv kan vælge moduler alt efter, hvor stort et tv bord du ønsker. Du kan også eksperimentere med forskellige materialer og farver. På billedet ser du bare én udgave.

Tv bordet er smukt og elegant, og det optager ikke meget plads i stuen. De hvide og sorte farver er nemme at kombinere med dit øvrige interiør som sofabord, sofaer og lænestol. Møblet er med til at systematisere din stue og skabe mere overblik.

Det hjælper dig nemlig med opbevaring af ledninger, fjernbetjening, spil med mere.


Mistral Væghængt TV møbel

 • Mål: L: 108,1 D: 45, H: 41,6 cm
 • 1 skuffe og 1 stofdør
 • Højtalerlyd og signaler fra fjernbetjening kan trænge igennem stofdøren

Væghængt Mistral tv-møbel

Til Butik

Fra den populære Mistral-serie kommer også Hammel møblet, som har lidt større kvadratiske hulrum. Du får både et skabsmodul, en skuffe og en lille hylde dækket af stof. I skabet er der to løse hylder, så du har mulighed for at inddele i to seperate rum.

Tv bordet her er væghængt, men alternativt kan du også få det med ben. Selve stoflågen kan du få i hvid, sølv eller antracit.

Stoffet er rigtig funktionelt, fordi det gemmer dine ting væk, mens lyd og signal trænger fint igennem. Der følger vægbeslag med.

I alt måler møblet 108 centimeter i længden, 42 centimeter i højden og 45 centimeter i dybden. Farven er klar hvid.


Andersen Tv møbel væghængt

 • Mål: L: 118 D: 36, H: 32 cm
 • Låger beklædt med “højtaler-stof”

Andersen Tv-møbel væghængt

Til Butik

Her får du et praktisk tv-modul med to rum og plads til kabler bagpå. Det er konstrueret i solidt og smukt egetræ, som altid er hyggeligt at have i stuen.

Foran er der sorte stoflåger, og du har mulighed for at tilvælge højtaler versionen. På den måde kan du gemme din elektronik væk men stadig få den optimale lydoplevelse. Reolen har en god standardstørrelse på 118 x 36 x 32 centimeter.

Den er designet af byKATO, som holder til i Aarhus. Vær opmærksom på, at hylder skal tilkøbes.

TV borde, der hænger, optager ingen plads i rummet. Du får virkelig udnyttet dine kvadratmeter med Andersen modulet, og det er nemt at sætte op.


Skovby SM931 TV-bord – Flot væghængt TV møbel i eg eller valnød

 • Mål: L: 146 x H: 40 x D: 44 cm.
 • Vælg mellem 8 materialer i eg/valnød
 • Designet til Skovbys 900 serie

Flot Skovby SM931 væghængt TV møbel

Til Butik

Hvis du har en moderne skandinavisk indretningssmag, så passer Skovby tv bord godt ind.

Det udstråler nemlig varme og skiller sig lidt ud fra “normale” tv borde. Materialet er enten hvidolieret eg eller lakeret valnød. Begge træsorter ustråler en varme og pynter på væggen. Foruden en stor overflade på 146 centimter får du hele fire rum til opbevaring!

Her er plads til dine elektroniske apparater, så du samler dem ét sted. Skov Remote Link systemet gør, at du kan fjernbetjene dem alle, selvom lågerne er lukkede.

Møblet hjælper derfor med at holde orden i stuen og gemme ledninger og elektronik af vejen. De fleste af os vil gerne bruge dem men ikke se på dem. I stedet kan du nyde det flotte danske snedkerarbejde og pynte rundt omkring med blomster eller vaser.


Mistral av 034 TV møbel

 • Mål: L: 133 x H: 23 x D: 32,5 cm.
 • TV-reolmodul i hvidlakeret spånplade med 3 rum
 • Materiale: 81 lakeret snehvid spånplade

Mistral av 034 TV møbel

Til Butik

Dette enkle væghængte tv møbel er lavet i hvide spånplader og har tre åbne rum. Du kan selvfølgelig tilkøbe låger.

Bund og top er udstyrret med kabelhuller, så du kan have dine ledninger ordnet bagpå. Designet er tidsløst, og håndværkeren er lokal – nemlig fra Hammel i Jylland. Du kan få glæde af dette smarte tv bord i mange år, og det er lige til at montere på væggen.

Hvis du gerne vil skjule ledningerne, dit AV-udstyr eller HiFi-udstyr, kan du tilvælge klapper og skuffer. Det kan også skabe noget farvespil sort og hvid imellem.

Spånpladerne er nemme at gøre rene med en fugtig klud. Mistral av 034 måler 133 x 23 x 32,5 centimeter.


De mange funktioner ved et ophængt tv bord

Køber du et flot væghængt tv møbel, er der mange fordele. Vi har gennemgået dem ovenfor, men her kommer en kort opsummering:

 • Du kan indrette en TV-krog.
 • Du kan gemme ledninger, bokse og afspillere væk.
 • Du får fri gulvplads underneden og kan nemmere gøre rent.
 • Du får ekstra opbevaringsplads i stuen.

Et væghængt tv bord kan måle alt fra 100 centimeter til 200 centimeter i længden. Overfladen er nem at dekorere med for eksempel vaser, blomster eller billeder ved siden af TV´et. Der findes både modeller i træ, sorte eller hvide laminerede overflader, pulverlakeret metal med mere.

Et væghængt TV bord er ofte udstyret med en eller flere hulrum eller skuffer.

LÆS OGSÅ: Skænk til stuen – 22 flotte skænke til boligen

Smart måde at samle ledningerne på

De fleste af os kender det. Vi skal sætte strøm til den ene ting og oplade den anden. Pludselig flyder det med ledninger og kabler i stuen, som vi ikke har et godt opbevaringssted til.

Et væghængt tv møbel løser det problem. Her er der nemlig designet en eller to huller bagved, som kablerne kan føres igennem. Du kan gemme både tv-boks, Playstation, Xbox og så videre væk i det indbyggede skabsrum.

Du kan sågar gemme dine højtalere men stadig få den fulde lydoplevelse. Som vist ovenfor har mange væghængte tv borde nemlig et smart stofforhæng, som afskærmer visuelt men tillader lyd at gå igennem.

Uanset hvilket væghængt TV møbel, du investerer i, vil det give mulighed for samle al din elektronik på ét sted. Du kan vælge at gøre møblet til din primære opbevaringsbase for ledninger, opladere og diverse udstyr, så du altid ved, hvor du skal lede.

LÆS OGSÅ: Hylder til stuen – 16 smart væghylder

Comments are closed.