Flotte designer hylder tilføjer charme og stil til din stueindretning. Du kan bruge dem til at opbevare for eksempel små kunstgenstande, bøger, planter, kopper, billeder og meget mere, så din personlighed kommer frem.

I dag kan du få hylder i varierende størrelser, materialer og brands. Vi har samlet en bred palette af gode hylder i høj kvalitet, som du nemt kan hænge op på væggen.

Hylden er fantastisk, fordi den forener det dekorative med det funktionelle. Den giver dig mulighed for at udnytte pladsen bedre, så du får mest muligt ud af dine kvadratmeter. Og så kan du altid skifte indholdet ud, som det passer dig.

Her kommer onlinemarkedets bedste hylder til stuen!


Arnhem Hylde til stuen

Arnhem Hylde til stuen

Mangler du en eller flere flotte hylder til stuen? Så er Arnhem hylden i høj kvalitet bestemt en god kandidat!

Fladen er produceret i lys træ med en flot stolramme, der bærer den. Du kan sætte for eksempel en dekorativ vase, et billede eller måske stearinlys på hylden. Selvom den har et let og svævende udtryk, er den yderst robust.

Hylden måler 65 centimeter i bredden, så der er god plads. Du kan enten hænge den højt oppe eller længere nede mod gulvet, alt efter hvad der passer bedst i din indretning.


Seaford væghylde i træ

Seaford væghylde i træ

Træhylder er bare charmerende! Og Seaford modellen har et helt unikt design med fire hylder i en åben og kubistisk ramme af sort metal. Det gør den til nærmest et lille kunstværk i sig selv.

Hylderne har forskellig størrelse, så du kan lege med udsmykning. Der er masser af luft og rum imellem hver enkelt hylde. Seaford hylden er perfekt til det moderne hjem, hvor du gerne vil udstille dine ting.

Det kan være bøger, små kopper eller måske rejse nips fra dine ture. Hæng væghylden et sted, hvor der er god plads til hver side.


Como dobbelthylde i sort metal

Como dobbelthylde i sort metal

Til Butik

Denne sorte metal hylde er perfekt at stille pynteting på! Den har to overflader, som du enten kan putte bøger, nipsting eller flotte planter på.

Dobbelthylden måler 20 centimeter i både dybden og højden samt 40 centimeter i bredden. Den er nem at hænge op på stuevæggen, hvis du har brug for lidt ekstra plads til praktisk opbevaring.

Overfladerne tørres snildt af med en våd klud, når de trænger. Køb en eller flere små hylder fra Como serien!


50 cm cady metalhylde til stuen – Slate grey

50 cm cady metalhylde til stuen - Slate grey

Til Butik

Siena gallerihylden er enkel og elegant. Den er lavet i massiv træ af eg, som tilføjer et element af hygge til stuen. Hylden måler en halv meter i bredden og små syv centimeter i dybden. Perfekt til at stille billeder på.

Det kan være alt fra tegninger af yndlingskunsterne over motiverende citater til familie fotos. Vær dog opmærksom på at stille ting, der maksimalt måler fire centimeter i bredden.

Hyldens materiale er behandlet i naturolie – der er virkelig kælet for detaljen. Designet er nordisk og varmt.


Edge by Hammel metalhylde

Edge by Hammel metalhylde til stuen

Til Butik

Hvis du er glad for den simple og smagfulde stil, så tjek Edge by Hammel hylden her.

Den er lavet i metal med en diskret hvid farve. Du kan også få den samme hylde i både sort og en dybere udgave, der har mere plads.

Edge by Hammel hylden kan bære fem kilo, så du kan bare slippe fantasien løs. Den er nem at hænge op, ligesom den lakerede overflade er hurtig at gøre ren.

Mangler du flere hylder til stuen, kan du overveje at købe et sæt. Formen er flot med et finish af små buede ender.


Andtradition Column – JA2 Valnød/Sort

Andtradition Column - JA2 ValnødSort

i samarbejde med PriceRunner

Du får virkelig en sort hylde, der skiller sig ud fra mængden med Andtradition Column. Den er designet af John Astbury.

Han har brugt aluminium til overfladen og valnød træ til basen, som hænger let og elegant på væggen. Ingen tvivl om, at denne hylde vil tilføje kant til din øvrige boligindretning.

Hvis du forelsker dig i materialerne, kan du også få Column hylden i en rund udgave. Hylden kan bære 10 kilo, og du kan sagtens hænge flere op i forlængelse af hinanden.

Hylden kan bruges som en slags praktisk ekstra siddebord ved sofaen eller som dekorativt element.


HOUSE NORDIC Mons væghylde – sort stål

HOUSE NORDIC Mons væghylde - sort stål

i samarbejde med PriceRunner

Mons væghylden er flot og modernistisk i sit udtryk. Den er lavet som firkanter, der integrerer med hinanden. Du får fire overflader, som du kan stille alt fra små kaktusser til kunst på.

Det solide stel er i stål, som du kan nemt kan tørre over med en hårdtopvreden klud. Hylden kan bruges både til opbevaring og udstilling af genstande, som du er ekstra glad for. Det kan være små ting, der fortæller noget om dig og din historie.

Denne House Nordic model er et oplagt valg til det modebevidste hjem. Hæng den på væggen i din stue, hvor det passer bedst ind.

Højden er på en halv meter.


Bent Hansen Up The Wall hylder – Hvid

Bent Hansen Up The Wall hylder - Hvid

Til Butik

Bent Hansen studio har lavet en ener. Up the Wall hylden i hvid kompaktlaminat er helt unik, fordi den består af et kvadratisk sæt, som du kan “folde ind i hinanden” visuelt.

Med flere sæts ved hånden kan du nærmest lave en lille mosaik udstilling på væggen. Dybden er på 30 centimeter. Du kan vælge mellem en kort og en lang udgave.

Vælg efter hvor meget du gerne vil have stående, samt hvor meget plads der er på væggen.

Fleksbilitet i opsætningen er virklig en enestående kvalitet her. Du kan helt selv designe hylden, som du vil. Og varierer pladsen i de enkelte hulrum.


Gejst Nivo Hylde B – Sort Ask/Sort

Gejst Nivo Hylde B - Sort AskSort

i samarbejde med PriceRunner

Få ekstra opbevaringsplads i stuen med denne smarte Hylde B fra Nivo serien.

Du kan vælge mellem sort ask eller lys eg, som holdes af en enkel stålramme. Hylden er æstetisk inddelt i to dele, hvor den ene består af to hylder i forlængelse af hinanden.

Et lille finish som alligevel gør, at konstruktionen skiller sig ud fra “standardhylden”. Det er Gejst, der har produceret den.

På hver af de i alt tre hylder, kan du stille tre kilo. Bliv inspireret til at fremvise gamle minder, billeder eller souvenirs i din stue!


LAFORMA rektangulær Catrina væghylde

LAFORMA rektangulær Catrina væghylde

Til Butik

Boost din boligindretning med denne rektangulære væghylde fra LaForma.

Den har et ret eksklusivt udtryk, fordi den er lavet i guld metal og brunt træ. Du får to hylder med en dybde på hver 16 centimeter. Det er en super størrelse, hvis du vil placere kunstværker, små nipsgenstande eller fotografier et synligt sted i stuen.

Hylderne er solide, så du skal ikke være bange for at stille for eksempel vaser derpå.

Du kan bruge Catrina væghylderne i stort set alle rum.


Mintis væghylde i naturtræ

Mintis væghylde i naturtræ

i samarbejde med PriceRunner

Mintis væghylde minder mest af alt om skulptur i flot mørkt naturtræ. Den kan perfekt hænges i hjørnet af stuen, hvor de kvadratiske flader passer med væggens 90 graders vinkling.

På den måde kan du virkelig udnytte pladsen. Det flotte design i valnød vil appellere til dig, der går op i boligindretning. Den er blikfang men på en rolig og rustik måde.

Du kan virkelig gøre din stue både mere elegant og hyggelig med Mintis hylden. Den vil holde sig flot i mange år og har en tidløs kvalitet.

Hver af de i alt fem hylder har en bredde og en dybde på godt 20 centimeter.


Nivo hylde A sort ask/sort

Nivo hylde A sort ask sort

i samarbejde med PriceRunner

Denne tre-delte hylde vil give dig smart ekstra opbevaringsplads i stuen! Den er lavet i sort ask og har et meget minimalistisk udtryk.

Selve hylden kan hænge alle steder i stuen – og den kan også sagtens flyttes til andre rum. Højden er på lidt under en halv meter, så der skal bare være lidt fri vægplads.

Hvis du placerer hylden ved siden af dit arbejdsbord, kan du stille skriveredskaber og noter væk. Den kan også hænge ved spisebordet og vise dit yndlingsprocelæn frem.

Gejst hylden er designet af Böttcher & Kayser.


Udnyt alle kvadratmeter med hylder til stuen

Mange drømmer om at kunne have flere ting stående fremme. Men samtidig vil de gerne holde gulvet rent og pænt. Hylder til stuen er super praktiske, fordi de løser det problem.

Du bruger plads, som du har men måske ikke overvejer i din stueindretning. I dag bor flere i mindre lejligheder med begrænset plads i byerne. Her kan det være guld værd med hylder, der kan opbevare alt fra krydderurter over bøger til porcelæn.

Stuen er normalt et af de største rum i hjemmet. Så det er et oplagt sted at tænke flader ophængt med hyldeknægte ind. På det danske marked findes der hylder til stuen i et mange forskellige materialer. Du kan for eksempel få:

  • Glashylder
  • Træhylder
  • Metalhylder

Hvad koster en hylde normalt?

I ovenstående har vi inkluderet både de helt billige hylder til et par hundrede kroner og de dyrere til et par tusinde. Sandheden er, at prisen afhænger af særligt to ting:

  • Designer og brand.
  • Udformning (jo mere kreativt, jo dyrere).

Desuden kan du få hylder til stuen i mange forskellige størrelser. Det er klart, at seks sammenhængende hylder koster mere end én enkelt flade.

Hylder kan generelt bruges overalt i indretningen. Skulle du blive træt af at have dem i stuen, kan de ophænges i både badeværelset, køkkenet eller noget helt tredje.

På den måde investerer du i noget, som du altid vil kunne bruge. Eneste overvejelse er, at du skal bore for at sætte din hylde op. Af den grund er det godt at måle op og overveje, hvor den perfekte placering er.

Et sidste godt råd er, at du skal huske at tjekke købsvilkår, før du bestiller hjem. De er typisk:

  • Leveringstid
  • Returret
  • prismatch.

Og så husk at se, om du selv skal købe skruer, eller om de medfølger.

Comments are closed.