En flot skænk til stuen kan tjene både som praktisk opbevaring og dekorativt møbel.

I gamle dage blev skænke brugt hovedsageligt i spisestuen til at opbevare det fine service. Mens mange stadig er glade for at have for eksempel duge og store fade i en smuk skænk, er det i princippet kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan stille på hylderne.

Moderne skænke til stuen har ofte nogle synlige rum og nogle, der lukkes til med skydelåger. Du kan få dem i forskellige stilarter som massiv egetræ eller med store glaslåger.

Skuffer og hylder kan have varierende størrelse, så vurdér selv hvor meget opbevaringsplads du har brug for. Vi har samlet over 22 stilsikre og konkurrencedygtige skænke til din stue fra nogle af landets førende online møbelforhandlere her.


Ry Skænk med 2 låger, sort/valnød

Ry Skænk med 2 låger, sortvalnød

Til Butik

Ry skænken emmer af rustik charme. Den leder tankerne hen på noget herskabeligt.

Hylderne i begge sider er lavet i sort, mens midten står skarpt frem i en klar brun valnød farve. Hvis du har begrænset plads i huset eller lejligheden, kan du få den samme model med en låge mindre.

Hele Ry-serien er populær på grund af sit unikke design, der også fås som TV bord.

Skænken vil være oplagt at stille en flot plante eller farvede vaser på. Ligeledes kan du lægge et farvet gulvtæppe under, hvis du allerede har ét i stuen.


Newcastle skænk i sort metal

Newcastle skænk i sort metal

Til Butik

En enkel skænk til stuen med få velvalgte detaljer. Newcastle designet er i stilsikkert sort metal, som er nemt at gøre rent med en våd klud.

Du får her et klassisk møbel, som du kan bruge til at opbevare mange forskellige ting. Det kunne selvfølgelig være porcelæn men også brætspil, tæpper eller familiealbums. Skænken har tre hylder.

Længden er på 160 centimeter, mens højden kun er 60 centimeter. Møblet er altså aflangt og fylder ikke så meget op langs væggen.

Glæd dig til at få ekstra opbevaringsplads i stuen med Newcastle skænken!


Nori skænk med 2 låger og 3 skuffer

Nori skænk med 2 låger og 3 skuffer

Til Butik

Hvis du er glad for træmøbler, vil du helt sikkert falde for Nori skænken. Den er nemlig konstrueret i massiv lakeret vild eg og monteret med rå sorte metalben, der giver en elegant kontrast.

Fordi det er et naturmateriale, vil hver enkelt skænk have unikke fordybninger og åretegninger fra sit oprindelige træ. Du får med andre ord et originalt møbel, hvor ingen andre har et magen til.

Skænken er stor med to låger og tre skuffer, hvor du kan ligge mindre ting i. Den måler hele 2 meter i bredden, hvilket er mere end de fleste andre skænke på markedet.

Den er derfor ideel til dig, der har en stor stue, eller bare mange løse ting du gerne vil samle på ét sted.


Cassis skænk med låger og glashylder

Cassis skænk med låger og glashylder

Til Butik

Leder du efter et lille fint vitrineskab, hvor du kan vise dine yndlingsting frem? Cassis skænken har to store glashylder monteret i en solid ramme af industrielt metal, som er pulverlakeret. Svejsningerne gør, at alle skænke er lidt forskellige på overfladen.

Du kan selv vælge, om du vil have et greb i messing eller almindelig sort. Begge medfølger til lågerne. Skabet måler 90 centimeter i højden, 40 i dybden og 139 i længen. Det er lidt mere lille og net end standardskænken, så du kan nemt flytte det rundt.

Stuen er et oplagt valg, fordi du kan stille det både bag ved sofaer, lænestol eller spisebord. Alt afhængig af, hvad du gerne vil opbevare, og hvordan du skal bruge det.

Og så er prisen rigtig konkurrencedygtig, så du gør en god handel!


TVILUM Unit Stor Skænk – Valnød/Sort/Naturfarvet

TVILUM Unit

Til Butik

Denne skønne Unit skænk emmer af karakter. Den er fremstillet i høj kvalitet af robust valnøddetræ og en enkel sort bordplade. Hvis du køber den til stuen, kan du – foruden opbevaring – også bruge den som elegant bord at stille fjernsynet på.

Der er god plads i skufferne til alt fra lysestager over bestik til gamle kogebøger eller duge.

Hvis du er typen, der gerne vil have en drink ved hånden, så stil en lille bakke med forfriskninger på skænken. Det opper livsnyder følelsen i stuen.

Skænken er overfladebehandlet, så pladen er modstandsdygtig over for skidt og snavs. Benene er lavet i malet bøg. Møblet er næsten to meter langt, så du får meget plads for pengene.


ACT NORDIC Century skænk i massivt egetræ

ACT NORDIC Century skænk i massivt egetræ

Til Butik

Century modellen i naturfarvet eg er til dig, der ønsker en klassisk skænk i moderne design. Den har to simple skydelåger, og der gemmer sig hele 179 x 71 x 42 centimeters plads til opbevaring af forskellige ting.

Hvis du vil have skænken til at stå tæt ved spisebordet, er det oplagt at have tagtøj og porcelæn i den. Den kan også stå ved lænestolen i læsehjørnet og rumme alle dine yndlingsbøger?

Det gode ved en skænk til stuen er, at du kan bruge den så fleksibelt. Du kan flytte den rundt og udskifte indhold, som det passer dig.

Derfor er mange glade for den over lang tid, da man altid kan finde noget at bruge den til. Et smukt gulvtæppe i for eksempel rød eller grøn vil supplere den lyse træfarve rigtig godt.


Palma TV bord i valnød

Palma TV bord i valnød

Til Butik

Hvorfor ikke investere i et super funktionelt og smukt TV-bord, der også har rum til opmagasinering? Palma har lavet denne smagfulde udgave i valnød, som med sine helt rene linjer vil passe i ethvert moderne hjem.

Den har vinklede ben, som tilføjer lidt ekstra kant. Du får hele to rummelige skabe og to hylder, hvorpå du for eksempel kan stille tv-boksen. Både underneden og på selve bordpladen er der rig mulighed for at stille ting.

Et møbel som Palma skænken kan virkelig fuldende stuen og dens indretning. Du kan nemt gøre overfladerne rent og støvsuge gulvet under skænken, når det trænger.

Og så bliver det ganske enkelt nemmere at rydde op på daglig basis!


Skagerak Skænk Jut Cabinet

Skagerak Skænk Jut Cabinet

Til Butik

Skagerak står bag denne kvadratiske og smart skænk til stuen, som er lavet i ægte egetræ. I samarbejde med designeren Thomas Jenkins. Benene skiller sig ud med deres lange og runde form. Og så er der brugt elegante messinggreb på lågerne.

Møblet udstråler virkelig kvalitet og egner sig både til minimalistiske og dekorative rum. Det er let at kombinere med, hvad du nu måtte have af tæpper, malerier, planter og stole.

Du får en dejlig mulighed for at holde orden på sagerne, som du kan gemme væk i de tre hylder. Skænken er oplagt til stuen, men kan selvfølgelig også bruges i både dagligstuen, spisestuen og køkkenet.

Den måler 126 centimeter i længden, 74 i højden og 39 i bredden.


Stilren Hammel Miistral skænk

Stilren Hammel Miistral skænk

Til Butik

Leder du efter masser af plads til opbevaring i stuen? Så får du her hele fire skabslåger, et åbent hulrum og to skuffer. I én flot skænk med metalgreb og træben i hvidpigmenteret eg.

De mange disponible rum gør, at du hurtigt kan gemme ting af vejen og skabe luft. Rod kan godt stresse lidt, så det er guld værd at have en skænk til at holde styr på de løse sager. Her er der mange moduler, så du kan sortere for eksempel blade i én hylde og tæpper i en anden.

Bredden er på over to meter, mens højden er 76 centimeter. Du kan faktisk Miistral skænken i forskellige stilarter og træsorter hos forhandleren.

På den måde kan du finde lige den version, der matcher dit hjem!


Væghængt Mistral skænk til stuen

Væghængt Mistral skænk til stuen

Faktisk kan du få skænke, der hænger smart på væggen. På den måde undgår du at bruge gulvplads og kan derfor gøre din stueindretning mere “let”. Her får du en smart konstruktion af et sammensat lowboard og to låger.

Du kan også vælge kun at gå med hylderne. Ovenpå skænken kan du stadig placere for eksempel blomster, vaser eller fotografier. Skænken er super solid og nem at sætte op derhjemme.

Bor du småt, kan det være en fordel at købe en væghængt skænk til stuen. De fleste kan godt bruge 177 centimeters mere opbevaringsplads til at rydde gulvet. Her kan du gøre det uden, at møblet fylder for meget.

Sidst men ikke mindst kan du vælge Mistral skænken i et hav af farver. Beige, lys gul, blå, rød røget eg – for blot at nævne nogle.


Hvidmalet Square Reol fra Kidi med låger

Hvidmalet Square Reol fra Kidi med låger

Til Butik

KIDI reolen med smarte låger skiller sig virkelig ud fra mængden. Det er en meget moderne skænk, hvor du selv kan sætte modulerne. Så længe de holder sig inden for den samlede bredde på godt 175 centimeter, er der frit slag.

Du kan også helt selv vælge, om du vil have skænken i massiv eg naturolie eller smoked. Både låger, skuffer og hylder fås i forskellige farver, som du kan sammensætte efter smag. For eksempel beige, grågrøn eller rød.

Det bliver en fornøjelse at eksperimentere med indretningen af square reolen. Du kan nemt udvælge pyntegenstande i farver, som spiller flot sammen med den standard hvide.

Reolen har en fastsat højde på 84,5 centimeter og en dybde på 42 centimeter.


Broholm skænk – Massiv hvidolieret egetræ

Broholm skænk - Massiv hvidolieret egetræ

Til Butik

Vælg selv, om du vil have denne rummelige skænk i hvidolieret eg eller røget eg.

Den har et eksklusivt udtryk, som passer godt til nordiske hjem med sans for detaljen. For eksempel er lågerne produceret med små æstetiske afrundinger. Det giver et flot finish.

Lågerne er lavet som lameller, hvilket faktisk leder tankerne hen på cool 70’er stil, samtidig med at det er super moderne. Skruerne er skjulte, og hylderne er nemme at trække ind og ud. Du får virkelig meget ekstra plads til opbevaring med både skuffer og hylder.

Broholm skænken måler 183 x 81 x 40 centimeter. Det er dansk kvalitet, når det er bedst!


Roomers skænk i hvidolieret eg

Roomers skænk i hvidolieret eg

Til Butik

Har du en lys og nordisk indretningsstil derhjemme? Så vil en skænk i hvidolieret eg passe perfekt ind! Roomers hedder denne model, som har rigtig mange små opbevaringsdele.

Nogle er små hylder, mens der også er to større skabslåger med rigtig god plads bagved. Indeni er rammen træfarvet, hvilket giver et flot samspil. Skænken oser af naturlig charme.

Materialet er spånplader, som du nemt kan rengøre efter behov. Skænken er konstrueret lille og kompakt. Glæd dig til at oppe stueindretningen med dit nye praktiske møbel.


Seaford skænk i mat sort og lys træ

Seaford skænk i mat sort og lys træ

Til Butik

Denne lille og pladsbesparende skænk giver perfekt stilfuld opbevaring! Den er lavet i mat sort og lys træ med en masse små hylder indvendigt.

Her kan du for eksempel opbevare det ekstra flotte porcelæn, som du kun bruger ved festlige lejligheder. Du kan også bruge skænkens top som udstillingsvindue for yndlingsplanten, fotoet eller vasen.

Med en bredde på kun 80 centimeter optager skænken ikke meget gulvplads. Mange har et hjørne i stuen, de ikke udnytter optimalt. Her kunne du overveje at placere din nye Seaford skænk?

Materialet er skridsikkert og langtidsholdbart metal. Det er nemt at rengøre for pletter, så du skal ikke bruge lang tid på vedligeholdelse.

Nemmere at rydde op i hverdagen

En flot skænk til stuen kan fuldende din indretning. Men den gør det samtidig også meget lettere at holde gulv, sofa og borde fri for løse ting og sager. Mange af os kender det, at nipsting, hobbyartikler og blade hurtigt hober sig op.

Man glemmer måske at lægge tingene på plads i deres respektive rum, eller også har man bare ikke ét godt opbevaringssted. Skænken løser det problem. Pludselig har du op til flere hylder og skabsrum, som du kan tage i brug.

Det er nemt at omarrangere indholdet løbende, og du vælger selv, hvad der skal vises frem, og hvad der skal gemmes væk. Så snart du få ryddet op, bliver det også lettere både at støvsuge og tørre af.

Kombinér skænken med smukke farver

Langt de fleste skænke er i sort, hvid eller træfarve. Det er elegante standardfarver, som passer ind i hjemmet. Uanset om du er til retrostil eller moderne minimalisme.

Du kan nemt peppe skænken op ved at stille mønstrede og spraglende ting i nærheden. Det kan være et farvestrålende tæppe til stuen, en skinnende vase eller bare en stor grøn hængeplante.

Selv når du holder indretningen simpel med få udvalgte ting, kan det se rigtig flot ud at matche skænken med få elementer. Nogle vælger at stille et appelsintræ ved siden af, mens andre går den mere klassiske vej og putter små farvede stearinlysholdere på.

Du kan også vælge en placering ved væggen, hvor der hænger et stort maleri. Eller ved siden af den grønne velour lænestol. Valget er dit, men det kan godt betale sig at tænke kreativt.

Comments are closed.