Blå velour sofa – 20 flotte blå sofaer

Hvad end du kører en nordisk indretningsstil med afdæmpede nuancer eller en 70’er trend med sprudlende og markante farver, så kan en blå velour sofa give det designmæssige finish i din stue.

Den blå farve udstråler både ro og overskud, mens velour er et utrolig populært stofmateriale af flere årsager. Det er nemt at vedligeholde og samtidig holder det den flotte farve over en lang årrække.

Velour er slidstærkt og ikke sart over for pletter, så du behøver ikke bekymre dig om, at din smukke sofa kommer til at se slidt ud.

En blå sofa kan både være hyggelig og moderigtig, og så spiller den godt sammen med alt fra jordfarver over minimalisme til dekadence i den øvrige indretning.

Skal det være lidt ekstra overdådigt kan du overveje en blå sofa med chaiselong, så du rigtig kan slænge dig med en bog, et magasin eller en god film.

Du kan få blå velour sofaer med både træ- metal og plastikben, og du kan få dem til et varierende antal personer.

Leitmotiv Sofa Royal mørkeblå

Leitmotiv Sofa Royal mørkeblåDer er noget urbant og frækt over denne lille royal mørkeblå sofa. Den er lavet med klassisk buet ryglæn og flotte lange syninger. De danner et sirligt mønster og leder tankerne hen på herskabslejlighed. Sofaen har flotte træben, der matcher velourstoffet.

To personer kan sidde sammen i sofaen og hvile både ryg og arme. Der er god plads til benene underneden, hvor der er meget luft. Man synker behageligt ned i sofaen, som indgyder til fordybelse. Pynt med et par grå eller hvide tæpper.

På grund af sin lethed er sofaen nem at flytte rundt på. Du kan placere den i stuen, gæsteværelset eller gangen. Målene er på 128 x 72 x 80 centimeter. Stilen er både moderne og retro på en gang. Leitmotiv sofaen er god til den modebevidste forbruger, der tør skille sig ud i sin stueindretning.

Specifikationer:

 • Størrelse: L: 143 x B: 65 H: 74 cm
 • Antal personer: 2 pers.
 • Fås i flere farver
 • Forventet leveringstid: 2-9 hverdage

Til Butik

 

 

Velour sofa model Latifa i Blå

flot latifa velour sofaLatifa sofaen er ideel til dig, der ønsker en ægte flyder med masser af plads! Den er lavet i velourstof, som har tætte tråde. Trådene gør farven ekstra kraftfuld og slidstærk over tid. Du får en flot afdæmpet blå farve lavet i lækkert stof.

Sofaen er designet af Top-line, som er danske. Den er god for dig, der helst køber ved lokale producenter. Top-line laver lækre sofaer skræddersyet til afslapning. Selve konstruktionen er lavet med en træramme.

Både ryg- og siddepuder er udfyldt med flere slags skum for ekstra komfort. Her finder du både dun, koldskum og silikone. Materialerne yder god ergonomisk støtte – både når du sidder op og ligger ned! Stoffet har en Martindale på over 35.000.

Det betyder, at den er ekstra slidstærk. Hele familien kan derfor trygt boltre sig i sofaen. Den vil holde sig flot i mange år frem!

Specifikationer:

 • Størrelse: Forskellige muligheder
 • Ben: træ
 • Forventet leveringstid: 20-30 dage
 • Prisgaranti

Til Butik

 

 

Godot 2 personers sofa i royal blue

Godot 2 personers sofa i royal blueDet bliver næppe mere elegant end Godot loungesofa i flot mørkeblåt stof. Siddefladen er rumlig, og der er gode brede armlæn at slænge armene på. Sofaen giver en behagelig siddeposition, hvor din ryg får rigtig god støtte.

Benene er sirlige og tynde med små runde formationer forneden. Trods sit enkle design har sofaen flere æstetiske finish detaljer. Med sin rektangulære form er den nem at placere. Det kan være midt i stuen, ved vinduet eller langs sofabordet.

Du kan få den alene eller som del af Godot-serien. Kombinér med en trepersoners version, hvis du gerne vil have en sofa ø. Du kan også få sofaen i for eksempel grå. Den dybe blå farve udstråler ro og vil uden tvivl give stuen kant.

Du får et ultimativt luksusmøbel med Godot Royal Blue modellen.

Specifikationer:

 • Størrelse: L: 162 x B: 83,5 H: 70 cm
 • Antal personer: 2 pers.
 • Fås i flere farver
 • Forventet leveringstid: Op til 4 uger
 • Prisgaranti

Til Butik

 

 

Billig Rachel 3 pers m. chaiselong i blå velour

billig rachel sofa fra MyHomeMøblerDenne lille chikke blå sofa har både chaiselong og tre siddepladser. Benene er fremstillet i sort metal. Chaiselongen er venstrevendt og perfekt at slænge benene på efter en lang dag. I kan sidde tre personer i sofaen eller ligge to.

De høje rygpuder er rare at hvile ryggen på. Sofaen er perfekt til hyggekrogen eller tv-hjørnet. Den kan danne rammen om hyggelige samtaler og afslappende stunder. Den blå velour farve er smuk og giver sjæl til rummet.

Sofaens liggeflade er stor, og konstruktionen er solid. Alligevel ser den visuelt let ud på grund af de høje og spinkle ben. Der er masser af luft underneden, så den virker ikke tung. Kombinér med flotte grønne planter, et farvet tæppe eller stuebord.

Prismæssigt slipper du billigt for en rigtig god kvalitetssofa!

Specifikationer:

 • Meget billig!
 • Størrelse: L: 192 x B: 138,5 H: 79 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Fås i flere farver
 • Forventet leveringstid: 3-9 hverdage

Til Butik

 

 

Leitmotiv Puffed sofa blå

Leitmotiv Puffed sofa blåLeitmotiv er kendt for at designe flotte og moderne møbler. Denne puffed sofa i blå er ingen undtagelse! Den er lavet i materialerne velour og metal. Tilsammen giver de et råt og samtidig varmt udseende, som vil pynte i stuen.

Du får her en yderst komfortabel sofa til to til tre personer. Med luft til alle sider føles den utrolig let og elegant. Som en lille flot detalje er benene bøjet skrå bagved. Uanset om du har en mindre stue i en lejlighed eller en stor stue i et hus, så vil Leitmotiv passe ind.

Du kan kombinere den med et væld af andre farver som brun, mørkerød, grå eller grøn. Indretningsmulighederne er mange. Du får her en smuk sofa til moderat pris, der vil skabe glæde i mange år frem.

Målene er på 143 x 65 x 74 centimeter.

Specifikationer:

 • Smuk sofa til prisen!
 • Størrelse: L: 128 x B: 72 H: 80 cm
 • Antal personer: 2 pers.
 • Fås i flere farver
 • Forventet leveringstid: 2-9 hverdage

Til Butik

 

 

Wind 3-pers. Sofa – Insignia Blue Velour

Wind 3-pers. SofaDet er den danske møbeldesigner Broste Copenhagen, der står bag Wind-sofaen.

Den har plads til to til tre personer og betrækket er i smukt blå velour i Insignia Blue. Den blå farve spiller smukt sammen med benene i brun eg.

Ikke nok med at sofaen er visuelt lækker – så er den også slidstærk! Martindale skalaen ligger nemlig over gennemsnittet, og det betyder, at stoffet tåler meget.

Farven har desuden en lang levetid. Wind-sofaen kommer med et Oeko-Tex stempel. Det er en sundhedsmærkning for tekstiler, som sikrer, at den er godkendt uden skadelige kemikalier.

Du får rigtig meget kvalitet for pengene her. Sofaen er udstyret med CME skum, og der er en siddedybde på 58 centimeter.

Specifikationer:

 • Størrelse: L: 200 x B: 88 H: 74 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben: Mørkbejdset massiv eg
 • Forventet leveringstid: Op til 4 uger

Til Butik

 

 

Monte 3 personers sofa – mørkeblå velour (God pris)

Monte 3 personers sofa - mørkeblå velourDenne visuelt stimulerende og fine trepersoners sofa vil være et hit i det smagfulde skandinaviske hjem.

Det mørkeblå velour i kombination med en robust og samtidig enkel konstruktion på mørke gummitræsben er perfekt afmålt.

Sofaen vil tage fokus i stuen men samtidig blender den godt ind med både naturfarver, nordisk minimalisme og en mere retro-agtig indretningsstil.

Velouren er slidstærk, og sofaen er utrolig blød at sidde i grundet polstringen. Monte modellen er både rummelig og let, og I vil kunne få mange afslappende timer til at gå i den.

Er man blot én person, vil man ligge som en drøm, når man slænger sig på langs. Sofaen måler 76 centimeter i længden og 180 centimeter i bredden.

Den vil gøre det utrolig godt ved siden af et par høje grønne planter eller måske et appelsintræ samt med en lille reol med plads til bøger og magasiner.

Specifikationer:

 • Størrelse: L: 80 x B: 180 H: 81 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben: Egetræsben
 • Gratis levering
 • Forventet leveringstid: 3-5 dage

Til Butik

 

 

Madrid 3 personers blå velour sofa (Godt tilbud)

Billig blå Madrid 3 personers sofaDenne stilede model udstråler ren dekadence og giver en umildbar følelse af herskabshjem. Det meget høje ryglæn med de små pyntepuder inviterer til at læne sig tilbage og bare nyde livet.

Der er plads til tre personer i sofaen, som kommer med to ekstra brede sædehynder.

Designet på den blå sofa er ret markant, og derfor gør den sig godt flere steder i rummet. Det kan både være midt i stuen, i hjørnet eller i entréen, hvis du har god plads her.

Det blå velourstof spiller perfekt sammen med sofaens slanke og lyse ben i træ. På trods af at der er tale om en blød og dyb model, så ser den utrolig let ud.

Med denne mørkeblå sofa kan du være både nytænkende og klassisk i din indretning på én og samme tid.

Specifikationer:

 • Leveres med 2 ekstra hynder
 • Størrelse: L: 85 x B: 200 H: 91 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben: Træ
 • Fri fragt og prisgaranti
 • Forventet leveringstid: 6 dage

Til Butik

 

 

Living&more mørkeblå velour sofa (Billigt valg)

Living&more mørkeblå velour sofaDenne frække blå sofa i et modigt og enkelt design vil helt sikkert pifte din stue op!

Med plads til to personer, relativt høje armlæn og lange smalle ben har den et sirligt udtryk, som ikke desto mindre oser af eksklusivitet.

Stoffet har en høj slidpåvirkning, så du skal ikke bekymre dig om, at den smukke blå farve forgår hurtigt. Betrækket er velour polyester, og de skarpe ben i metal krom look tilføjer super meget kant.

Sofaen er blød og behagelig at sidde på, og det høje ryglæn på 40 centimeter giver utrolig god støtte til den øverste del af kroppen.

Det er et møbel, der inviterer til at sidde og konversere eller blot nyde en kold drink. De meget lange ben gør designet meget unikt og tilføjer en lethed til stuens indretning.

Specifikationer:

 • Størrelse: L: 81 x B: 119 H: 65 cm
 • Antal personer: 2 pers.
 • Ben: Metal (Messinglook)
 • Forventet leveringstid: 2-3 dage

Til Butik

 

 

Mørkeblå Manhatten sofa

Mørkeblå Manhatten sofaDen smukke og afdæmpede flyder kan fås i forskellige flotte farver. Vælg frit mellem eksempelvis guld, kakigrøn, orange eller mørkeblå.

Med et smagfuldt og diskret design passer den til forskellige typer hjem. Lige fra det moderne til det mere skæve 70’er agtige.

Der er sørget for komfort med PU-skum i både sofaens ryg og siddeflade. De sidder fast, så du ikke skal døje med trælse sprækker.

De små og runde ben i sort er lavet af plastik. De er skjulte, så modellen har et kompakt udtryk.

Selve sofaen er lavet i velour, som har et dybt og karakteristisk look. Velour er ekstra charmerende og luksuriøst. Det er også ekstra godt, hvis man spilder meget. Det ses nemlig ikke i de tætte syninger.

Sofaen er som udgangspunkt til tre personer, men du kan altid tilkøbe og gøre den større.

Specifikationer:

 • Størrelse: L: 248 x B: 96 H: 70 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben: Sorte runde ben i plastik
 • Mulighed for flere moduler
 • Fås også i mange andre farver
 • Forventet leveringstid: 4-12 uger

Til Butik

 

 

New York hjørnesofa med open-end

New York hjørnesofa med open-endDet bliver næppe mere luksuriøst og storslået end med denne New York hjørnesofa i smuk velour!

Har du en stor og herskabelig stue, så er den perfekt! Selvom sofaen har utrolig meget siddeplads, så virker den ikke tung. Den er elegant og let.

Selve konstruktionen er lavet af massivt træ, og stoffet er slidstærkt polyester. Du får altså en sofa, der holder sig flot i mange år.

Linera er en korthåret og ekstra fin udgave af velour. Derfor ligger sofaen også i den pæne ende rent prismæssigt.

Sammenlignet med, hvor stort og robust et møbel du får, er det dog ikke dyrt. Polstringen er med holdbart koldskum, der giver fasthed og facon. Sofaen fungerer fremragende som både samtalesofa og flyder.

Den fås i fire diskrete farver, så du kan frit kombinere med puder og tæpper. Modulerne er fleksible, så du kan sammensætte.

Specifikationer:

 • Bredde 1: 360 cm
 • Bredde 2: 270 cm
 • Stor sofa med plads til mange pers.
 • Ben: Sort plastik
 • Modulerne kan kombineres på mange måder
 • Fås også i grøn, grå og sort farve
 • Forventet leveringstid: 1-2 uger

Til Butik

 

 

Gubi Stay blå velour sofa

Gubi Stay sofa i velour-blåEr du til smagfulde og eksklusive designermøbler? Så vil du elske denne sofamodel! Elegance er i højsædet, og den blå velour sofa er i højeste kvalitet. Der er plads til tre personer.

Både udtryk og funktionalitet går op i en højere enhed her. Det er Space Copenhagen, der har tegnet sofaen. Den har et modernistisk og samtidig beroligende udtryk. Stoffet er fra Velluto Di Coton.

Her betaler du mere end for standardsofaen, men du får også en utrolig smuk model, der kan holde i årtier. Foruden den mørkeblå version, kan du også få en i afdæmpet grøn.

Sofaen har et karakteristisk rundt svaj, og den er utrolig behagelig at sidde i. Hvad enten man skal tage en lur eller slå sig ned med et magasin.

Specifikationer:

 • Designersofa
 • Størrelse: L: 70 x B: 190 H: 78 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Mulighed for flere moduler
 • Fås også i andre farver
 • Forventet leveringstid: 6-8 uger

Til Butik

 

 

Ria sofasæt med betræk i mørkeblåt velour

Ria sofasætDen prisbesparende forbruger vil glæde sig over at få et så lækkert sæt til relativt få penge!

For god komfort er sofaen fyldt med polyetherskum, som giver blødhed. Selve looket er klassisk med diskrete sorte ben af gummi.

Den er betrukket med Vic Navy Blue stof. Er man en familie eller har venner ovre ofte, så er et samlet sofasæt ideelt. Det gør det nemmere både at samtale og spille brætspil. Sofasættet bliver et naturligt og hyggeligt samlingspunkt.

Det blå velour med knapsyninger er klassisk, og der er god siddeplads på puden. Her er en sofa, man både kan slænge sig og sidde oprejst i.

Du kan selv vælge, hvordan sættet skal placeres. Måske der skal være et sofabord imellem og et tæppe underneden? Den blå farve kan kombineres med andre jordfarver eller den mere minimalistiske stil. Det her er en populær model.

Specifikationer:

 • Sæt med 2- og 3 personers sofa (5 pers. i alt)
 • Størrelse 2 pers sofa: L: 152 x B: 83 H: 79 cm
 • Størrelse 3 pers sofa: L: 192 x B: 83 H: 79 cm
 • Ben: Sortlakeret gummitræ
 • Fås også i andre farver
 • Forventet leveringstid: 3-6 dage

Til Butik

 

 

Orto Sofa med chaiselong

Orto Sofa med chaiselongVælg mellem fem forskellige farver til denne elegante og moderne flyder.

Temaet er jordfarver som grøn, rød og blå. Alle i afdæmpede nuancer som skaber ro og harmoni i hjemmet.

De smukke lange ben i røgfarvet eg løfter sofaen og giver en lethed.

Den kommer med en chaiselong, så du kan strække benene helt ud efter en lang dag. Chaiselongen er højrevendt.

Der er noget malerisk over sofaens grafiske udtryk, og den skiller sig ud fra mængden.

Med både koldskum og polyetherskum er du sikret maksimal komfort. Ingen tvivl om at det her et møbel med blikfang.

Orto sofaen er for den bevidste forbruger, der har styr på stilen. Pep den op med et flot tæppe eller skind underneden. Særligt den blå farve står godt til et matchende træbord, der komplimenterer benene.

Du får meget kvalitet for pengene her.

Specifikationer:

 • Størrelse: L: 292 x B: 164 H: 66 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben: Røgfarvet eg
 • Med chaiselong
 • Flere farvemuligheder
 • Forventet leveringstid: Afsendes fra 13-09-2021

Til Butik

 

 

Flot 3 pers. Petri sofa

Flot 3 pers. Petri sofaSmuk luksussofa med tre forskellige slags fyld for ekstra komfort.

I sædet er der både koldskum for fasthed og ergonomisk støtte samt bonell fjedre, som sikrer lækker blødhed. Du får derfor både støtte og afslapning, så din krop kan restituere 100 procent.

Ryglænet er fuldt ud med dungranulat.

Du kan få sofaen i både en topersoners og trepersoners udgave. Det giver også mulighed for at kombinere i en sofasæts-løsning. En fordel hvis du har godt med plads i stuen.

Sofaen er i flot blåt velour, men den kan også fås i tre andre farver. De er sennepsgul, grå og emerald farvet.

Benene er lavet i sortmalet træ. Men også her er der fleksibilitet. Du kan nemlig bestille en hvidolieret udgave, hvis du er mere til det.

Specifikationer:

 • Størrelse: L: 242 x B: 100 H: 78 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben: Sortlakeret træ
 • Fås også i 3 andre farver
 • Forventet leveringstid: Afsendes fra 07-09-2021

Til Butik

 

 

Kragelund Assens 3-pers. blå sofa

Kragelund Assens 3-pers. sofa Blå VelourKragelund Assens sofaen fra den populære Anton serie har et tidløst design. Det emmer af arkitektur med sine lige linjer.

Du får et væld af lækre detaljer, der gør sofaen både slidstærk og komfortabel.

Sædet er fyldt ud med en blanding af koldskum og fiberfyld. Den solide ramme er konstrueret af krydsfiner, fiber og spån.

Martindale-indekset ligger på 82,000, hvilket i praksis betyder, at den smukke blå velour ikke slides nemt. Samtidig er lysægtheden på 4-5, så du skal heller ikke bekymre dig om, at den falmer i sollys over tid. Den klimabevidste forbruger kan med ro i maven købe Assens-sofaen.

Den er nemlig Oeko-Tex certificeret. Det betyder, at den er lavet uden kemiske og potentielt sundhedsskadelige stoffer. Sofaens ben er i valnød bejdset eg, som fuldender looket. Husk at du kan få flere møbler i Anton-serien.

Specifikationer:

 • Størrelse: L: 194 x B: 88 H: 83 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben: valnød bejdset eg
 • Fås i flere farver
 • Forventet leveringstid: 10-12 uger

Til Butik

 

 

Kaya 3-pers. Blå velour sofa

Kaya 3-pers. Blå veloursofaElegance. Det er det første ord, der falder én ind, når man ser Kaya sofaen. Der er plads til tre personer på den aflange og moderigtige sofa.

Velouren står flot og gør, at sofaen ser varm frem for kold ud. Stoffet er med en lysægthed på 5 beskyttet rigtig godt mod farveslid fra solens stråler.

Trærammen er lavet med Nozag fjedre, som er kendt for at være ekstra bløde og lækre.

Du sidder med andre ord rigtig godt i sofaen. Frem for at være en flyder har den en oprejst “samtale facon”.

Den står på aflange og meget sirlige sorte metalfødder.

Selve sæde og ryg er polstret godt med koldskum. Skummet giver fasthed og ergonomisk støtte, så du kan restituere og slappe af i sofaen.

Specifikationer:

 • Størrelse: L: 195 x H: 76 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben: sort metal
 • Forventet leveringstid: 12-15 uger

Til Butik

 

 

HANDVÄRK The Modular 3-pers. sofa Blå Velour

HANDVÄRK The Modular 3-pers.Går du meget op i design og har god plads i budgettet? Så får du her en drømmesofa designet af selveste Emil Thorup.

Sofaen udsender urbane vibrationer, og der er kælet for detaljen. HANDVÄRK, som har produceret sofaen, er kendte for deres arbejde med naturmaterialer. Sofaen er lavet i Danmark.

Skummet i sofaen er utrolig tæt og giver exceptionel støtte til kroppens trætte muskler.

Der er brugt både polyester, bomuld og latex. Stoffet er både slidstærkt og beskyttet mod lysindfald. Benene er lavet i mat stål, og de er ultratynde.

Prismæssigt ligger sofaen i den høje ende. Til gengæld forener den design og natur i en unik løsning, som holder sig flot i mange år.

Velouren er af typen sapphire 606 royal blå. Der er rigtig god plads til tre personer.

Specifikationer:

 • Størrelse: L: 288 x B: 98 H: 58 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben i mat stål
 • Forventet leveringstid: 3-4 uger
 • Designet af Emil Thorup

Til Butik

 

 

Lido Lounge Sofa m. højrevendt chaise

Lido Lounge Sofa m. højrevendt chaiseChaiselongen giver her en utrolig stor liggeoverflade. Det gør Lido Lounge sofaen til en vaskeægte flyder.

Komfort og afslapning er i top. Samtidig er sofaen i smukt velourstof en pryd for øjet, og den vil uden tvivl blive stuens både samlingspunkt og æstetiske højdepunkt.

Den har ben i lyst træ, som fuldender den klassiske stil.

I kan ligge flere på sofaen samtidig, og der er god plads til både at læse, hvile, høre podcast eller bare ligge og snakke.

I Lido-serien finder du flere sofaer i samme udformning. Derfor kan du også gå på opdagelse i alternative farver som orange eller grå. Modellen her er med højrevendt chaiselong.

Hos forhandleren fører de immervæk også en venstrevendt udgave.

Overvej et matchende sofabord i træ eller marmor for at fuldende indretningen!

Specifikationer:

 • Størrelse: L: 290 x B: 170 H: 76 cm
 • Ben: Mørkbejdset massiv eg
 • Højrevendt chaiselong. Fås også som venstrevendt hos forhandleren
 • Forventet leveringstid: 8-10 dage

Til Butik

 

 

Rodeo 3 pers. sofa mørkeblå velour

Rodeo 3 pers. sofa mørkeblå velourMan bliver helt glad indeni, når man ser Rodeo-sofaen. Den er simpelthen så smuk i klart velour, som giver både varme og kant. Designet kombinerer udseende og god komfort.

Sædet er fyldt ud med ekstra godt skum, og ryggen består af en blanding af silikone og skum.

Puderne er løse, hvilket giver fleksibilitet i både rengøring og eventuel omrokering.

Det er designeren BePureHome, der står bag. Der er flere sofaer i Rodeo-serien, så du kan også overveje velour i for eksempel smuk okker, mint eller rustrød. De sorte metalben går igen.

Sofaen er til tre personer, og der er rigtig god plads. Du kan nemt placere den, hvor du vil i stuen. Et rustikt træbord vil matche rigtig godt.

Specifikationer:

 • Størrelse: L: 277 x B: 86 H: 85 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben: Sorte metalben
 • Forventet leveringstid: tidligst 03-09-2021

Til Butik

 

 

Vores favorit blå velour sofaer

Har du kastet din kærlighed på ideen om en blå velour sofa, så vil det glæde dig, at der er kvalitetsmodeller at finde online til billige penge. Hvis man da ved, hvor man skal lede! For at hjælpe dig i din søgning har vi researchet et bredt udvalg af smukke blå sofaer, som listes ovenfor.

Her finder du både venstre- og højrevendte modeller, varierende nuancer af blå og designs i forskellige udtryk. Når du udvælger din drømmemodel, så overvej hvordan sofaen skal spille sammen med de øvrige indretningskomponenter i stuen. Det kunne være sofabord, store gulvtæpper, lamper, malerier eller andre sofamøbler.

Samtlige modeller er fra kvalitetsproducenter, og du går derfor ikke på kompromis med hverken udseende eller robusthed ved at spare penge på dit internetkøb. Det handler udelukkende om at slå til på det rigtige tidspunkt!

Derfor skal du vælge en farverig sofa til stuen

farverig indretningBlå velour sofaer skiller sig ud og kan enten kontrastere eller komplimentere stuens øvrige farver.

I de senere år har sort/hvide modeller måtte vigepladsen for mere skinnende sofaer, hvis man kigger på tendenser inden for indretningsmode.

Volumen er blevet in, fordi det kan spille op mod både afdæmpede vægge, trægulve og en ellers nedtonet indretningsstil.

Overordnet set er der to måder at gøre det på. Du kan enten lade sofaens farve stå fuldstændigt alene i form af for eksempel gule sofaer eller blå velour sofaer mod sorte, hvide og brune toner i rummet.

Er sofaen det eneste farvefyldte element, så får du en dramatisk effekt og signalerer både mod og karakter i din smag. Med andre ord: Du viser, at du tør at tage vovede og anderledes valg!

Omvendt vælger mange indretningsnørder at integrere sofaens farve i en slags farvekoordineret tretrinsraket, hvor stuen domineres af tre grundfarver, der komplimentærer hinanden.

Køber du en blå velour sofa, så kunne farvekombinationen for eksempel lyde: Blå, brun og hvid, eller blå, lilla og hvid. Som hovedregel vil én af farverne altid skille sig ud, mens én af farverne er meget neutral.

Det bliver ofte sidstnævnte, der udgør basen – det vil sige cirka 60 procent – af indretningen. Omvendt udgør kontrastfarven kun en tiendedel.

I praksis betyder det, at hvis du køber en mørkeblå sofa, så kan den udgøre kontrastfarven i en mere afdæmpet stue med meget træ eller hvide vægge.

Køb gerne pyntepuder eller tæpper, der matcher og integrerer din farve pallette. På den måde kommer din stue indretning til at virke mere gennemført.

Den blå farve vækker en følelse af ro

Fælles for samtlige af de blå sofaer i velour, vi har vist ovenfor, er at de instinktivt vækker en følelse af ro og afslappethed. Og det er ikke helt tilfældigt! Blå er nemlig en farve, der virker psykisk og fysisk beroligende.

Derfor er den netop populær til møbler som sofaer og senge og rum som stue og soveværelse, hvor vi skal ned i gear og slappe af.

Har du mange vinduer i stuen, hvor der strømmer sollys ind af, så kan blå faktisk have en forestillet “afkølende” effekt. Indret med blå sofa for at reducere følelsen af stress og jag, når du eller dine gæster træder ind i din stue.

Går vi tilbage til basics, så afspejler blå blandt andet himmel og hav i naturen. Begge steder med en slags uendelig horisont, som vi er vant til at kunne kigge på og reflektere over. På samme måde inviterer en blå sofa til fordybelse og nærvær, som for mange vil stå i positiv kontrast til den travle hverdag.

Find en blå sofa velour på tilbud online

Hvad enten du leder efter en ny hjørnesofa i blå, en blå hjørnesofa med chaiselong eller blot en enkel topersoners blå velour sofa til at stå midt i rummet, så er der heldigvis masser af gode tilbud online.

Det handler blot om timing og kendskab til de rigtige forhandlere. Du behøver absolut ikke gå ned på kvalitet, fordi du køber en flot mørkeblå sofa til nedsat pris. Ofte vil førende bolighuse online have nogle af de populære mærker sat ned på bestemte tidspunkter af året.

Leder du efter en blå velour sofa, så er der her afslutningsvist en kort oversigt over nogle gode steder at kigge:

Bolighuset WerenbergWerenberg er en af vores klare favoritter, når det kommer til at finde lækre og stilrigtige møbler i høj kvalitet. Du finder flotte sofaer fra populære designer brands.

Norliving: Det er i den grad værd at besøge Norliving.dk, hvis du gerne vil finde en flot blå sofa til en skarp pris. Her har du nemlig mulighed for at finde en rigtig flot og stilet sofa fra 5.000 kr.

ILVA: Et af de helt klassiske store danske møbelhuse som har stærke tilbud på udvalgte kvalitetssofaer. På ILVA´s hjemmeside kan du få masser af inspiration til indretning af stuen.

Erling Christensen: Hos Erling Christensen finder du et bredt udbud af slidstærke smukke møbler, og de har blå sofaer til gode nedsatte priser.