blå velour sofa

Blå velour sofa – 24 flotte blå sofaer

Hvad end du kører en nordisk indretningsstil med afdæmpede nuancer eller en 70’er trend med sprudlende og markante farver, så kan en blå velour sofa give det designmæssige finish i din stue.

Den blå farve udstråler både ro og overskud, mens velour er et utrolig populært stofmateriale af flere årsager. Det er nemt at vedligeholde og samtidig holder det den flotte farve over en lang årrække. Velour er slidstærkt og ikke sart over for pletter, så du behøver ikke bekymre dig om, at din smukke sofa kommer til at se slidt ud.

En blå sofa kan både være hyggelig og moderigtig, og så spiller den godt sammen med alt fra jordfarver over minimalisme til dekadence i den øvrige indretning. Skal det være lidt ekstra overdådigt kan du overveje en blå sofa med chaiselong, så du rigtig kan slænge dig med en bog, et magasin eller en god film. Du kan få blå velour sofaer med både træ- metal og plastikben, og du kan få dem til et varierende antal personer.

Vores favorit blå velour sofaer

Har du kastet din kærlighed på ideen om en blå velour sofa, så vil det glæde dig, at der er kvalitetsmodeller at finde online til billige penge. Hvis man da ved, hvor man skal lede! For at hjælpe dig i din søgning har vi researchet et bredt udvalg af smukke blå sofaer, som listes nedenfor. Her finder du både venstre- og højrevendte modeller, varierende nuancer af blå og designs i forskellige udtryk. Når du udvælger din drømmemodel, så overvej hvordan sofaen skal spille sammen med de øvrige indretningskomponenter i stuen. Det kunne være sofabord, store gulvtæpper, lamper, malerier eller andre sofamøbler.

Samtlige modeller er fra kvalitetsproducenter, og du går derfor ikke på kompromis med hverken udseende eller robusthed ved at spare penge på dit internetkøb. Det handler udelukkende om at slå til på det rigtige tidspunkt!

Navy blue Casperia sovesofa

Navy blue Casperia sovesofaMed sit lidt afdæmpede og afvaskede blå og brede udseende er Casperia sovesofaen en sand fryd for øjet. Den er perfekt, hvis du af og til har overnattende gæster, fordi den nemt kan slås ud til en behagelig seng. Samtidig optager den med sin mellemstore størrelse ikke unødvendigt meget plads i stuen. Denne blå sofa skiller sig ud fra mængden, fordi stoffet er i en særegen og meget naturlig nuance af blå. Udformningen er klassisk og har nogle loungekvaliteter, der gør den ekstra lækker at se på.

Slå-ud funktionen vil være en kærkommen praktisk funktion i mindre boliger eller lejligheder, hvor en ekstra seng vil fylde for meget. Her kan du få en chik og smuk sofa og en ekstra seng i én løsning. Navy blue Casperia modellen er polstret med PU skum og har en solid medium siddekomfort. Tager man prisen i betragtning, får du rigtig meget for pengene i form af både æstetik, funktion og støtte.

Til Butik

 

Billig Madrid 3 personers blå velour sofa

Billig blå Madrid 3 personers sofaDenne stilede model udstråler ren dekadence og giver en umildbar følelse af herskabshjem. Det meget høje ryglæn med de små pyntepuder inviterer til at læne sig tilbage og bare nyde livet. Der er plads til tre personer i sofaen, som kommer med to ekstra brede sædehynder. Designet på den blå sofa er ret markant, og derfor gør den sig godt flere steder i rummet. Det kan både være midt i stuen, i hjørnet eller i entréen, hvis du har god plads her.

Det blå velourstof spiller perfekt sammen med sofaens slanke og lyse ben i træ. På trods af at der er tale om en blød og dyb model, så ser den utrolig let ud. Med denne mørkeblå sofa kan du være både nytænkende og klassisk i din indretning på én og samme tid.

Til Butik

 

Monte 3 personers sofa – mørkeblå velour

Monte 3 personers sofa - mørkeblå velourDenne visuelt stimulerende og fine trepersoners sofa vil være et hit i det smagfulde skandinaviske hjem. Det mørkeblå velour i kombination med en robust og samtidig enkel konstruktion på mørke gummitræsben er perfekt afmålt. Sofaen vil tage fokus i stuen men samtidig blender den godt ind med både naturfarver, nordisk minimalisme og en mere retro-agtig indretningsstil. Velouren er slidstærk, og sofaen er utrolig blød at sidde i grundet polstringen.

Monte modellen er både rummelig og net, og I vil kunne få mange afslappende timer til at gå i den. Er man blot én person, vil man ligge som en drøm, når man slænger sig på langs. Sofaen måler 76 centimeter i længden og 180 centimeter i bredden. Den vil gøre det utrolig godt ved siden af et par høje grønne planter eller måske et appelsintræ samt med en lille reol med plads til bøger og magasiner.

Til Butik

 

Living&more mørkeblå velour sofa

Living&more mørkeblå velour sofaDenne frække blå sofa i et modigt og enkelt design vil helt sikkert pifte din stue op! Med plads til to personer, relativt høje armlæn og lange smalle ben har den et sirligt udtryk, som ikke desto mindre oser af eksklusivitet. Stoffet har en høj slidpåvirkning, så du skal ikke bekymre dig om, at den smukke blå farve forgår hurtigt. Betrækket er velour polyester, og de skarpe ben i metal krom look tilføjer super meget kant.

Sofaen er blød og behagelig at sidde på, og det høje ryglæn på 40 centimeter giver utrolig god støtte til den øverste del af kroppen. Det er et møbel, der inviterer til at sidde og konversere eller blot nyde en kold drink. De meget lange ben gør designet meget unikt og tilføjer en lethed til stuens indretning.

Til Butik

 

Mørkeblå Manhatten sofa

Mørkeblå Manhatten sofaDen smukke og afdæmpede flyder kan fås i forskellige flotte farver. Vælg frit mellem eksempelvis guld, kakigrøn, orange eller mørkeblå. Med et smagfuldt og diskret design passer den til forskellige typer hjem. Lige fra det moderne til det mere skæve 70’er agtige. Der er sørget for komfort med PU-skum i både sofaens ryg og siddeflade. De sidder fast, så du ikke skal døje med trælse sprækker.

De små og runde ben i sort er lavet af plastik. De er skjulte, så modellen har et kompakt udtryk. Selve sofaen er lavet i velour, som har et dybt og karakteristisk look. Velour er ekstra charmerende og luksuriøst. Det er også ekstra godt, hvis man spilder meget. Det ses nemlig ikke i de tætte syninger. Sofaen er som udgangspunkt til tre personer, men du kan altid tilkøbe og gøre den større.

 • Flere farver
 • Tre personer
 • Mulighed for flere moduler

Til Butik

 

New York hjørnesofa med open-end

New York hjørnesofa med open-endDet bliver næppe mere luksuriøst og storslået end med denne New York hjørnesofa i smuk velour! Har du en stor og herskabelig stue, så er den perfekt! Selvom sofaen har utrolig meget siddeplads, så virker den ikke tung. Den er elegant og let. Selve konstruktionen er lavet af massivt træ, og stoffet er slidstærkt polyester. Du får altså en sofa, der holder sig flot i mange år. Linera er en korthåret og ekstra fin udgave af velour. Derfor ligger sofaen også i den pæne ende rent prismæssigt.

Sammenlignet med, hvor stort og robust et møbel du får, er det dog ikke dyrt. Polstringen er med holdbart koldskum, der giver fasthed og facon. Sofaen fungerer fremragende som både samtalesofa og flyder. Den fås i fire diskrete farver, så du kan frit kombinere med puder og tæpper. Modulerne er fleksible, så du kan sammensætte.

 • Open-end og kombinérbar
 • Seks moduler
 • Fås i fire farver

Til Butik

 

Gubi Stay blå velour sofa

Gubi Stay sofa i velour-blåEr du til smagfulde og eksklusive designermøbler? Så vil du elske denne sofamodel! Elegance er i højsædet, og den blå velour sofa er i højeste kvalitet. Der er plads til tre personer. Både udtryk og funktionalitet går op i en højere enhed her. Det er Space Copenhagen, der har tegnet sofaen. Den har et modernistisk og samtidig beroligende udtryk. Stoffet er fra Velluto Di Coton. Her betaler du mere end for standardsofaen, men du får også en utrolig smuk model, der kan holde i årtier. Foruden den mørkeblå version, kan du også få en i afdæmpet grøn. Sofaen har et karakteristisk rundt svaj, og den er utrolig behagelig at sidde i. Hvad enten man skal tage en lur eller slå sig ned med et magasin.

 • Designersofa
 • Nedsat pris
 • Fås i to farver
 • Tre personer

Til Butik

 

Ria sofasæt med betræk i mørkeblåt velour

Ria sofasætDen prisbesparende forbruger vil glæde sig over at få et så lækkert sæt til relativt få penge! For god komfort er sofaen fyldt med polyetherskum, som giver blødhed. Selve looket er klassisk med diskrete sorte ben af gummi. Den er betrukket med Vic Navy Blue stof. Er man en familie eller har venner ovre ofte, så er et samlet sofasæt ideelt. Det gør det nemmere både at samtale og spille brætspil. Sofasættet bliver et naturligt og hyggeligt samlingspunkt.

Det blå velour med knapsyninger er klassisk, og der er god siddeplads på puden. Her er en sofa, man både kan slænge sig og sidde oprejst i. Du kan selv vælge, hvordan sættet skal placeres. Måske der skal være et sofabord imellem og et tæppe underneden? Den blå farve kan kombineres med andre jordfarver eller den mere minimalistiske stil. Det her er en populær model.

 • Sæt til to og tre personer (fem)

Til Butik

 

Orto Sofa med chaiselong

Orto Sofa med chaiselongVælg mellem fem forskellige farver til denne elegante og moderne flyder. Temaet er jordfarver som grøn, rød og blå. Alle i afdæmpede nuancer som skaber ro og harmoni i hjemmet. De smukke lange ben i røgfarvet eg løfter sofaen og giver en lethed. Den kommer med en chaiselong, så du kan strække benene helt ud efter en lang dag. Chaiselongen er højrevendt. Der er noget malerisk over sofaens grafiske udtryk, og den skiller sig ud fra mængden.

Med både koldskum og polyetherskum er du sikret maksimal komfort. Ingen tvivl om at det her et møbel med blikfang. Orto sofaen er for den bevidste forbruger, der har styr på stilen. Pep den op med et flot tæppe eller skind underneden. Særligt den blå farve står godt til et matchende træbord, der komplimenterer benene. Du får meget kvalitet for pengene her.

 • Højrevendt chaiselong
 • Flere farver i dæmpede toner

Til Butik

 

Flot 3 pers. Petri sofa

Flot 3 pers. Petri sofaSmuk luksussofa med tre forskellige slags fyld for ekstra komfort. I sædet er der både koldskum for fasthed og ergonomisk støtte samt bonell fjedre, som sikrer lækker blødhed. Du får derfor både støtte og afslapning, så din krop kan restituere 100 procent. Ryglænet er fuldt ud med dungranulat. Du kan få sofaen i både en topersoners og trepersoners udgave. Det giver også mulighed for at kombinere i en sofasæts-løsning. En fordel hvis du har godt med plads i stuen.

Sofaen er i flot blåt velour, men den kan også fås i tre andre farver. De er sennepsgul, grå og emerald farvet. Benene er lavet i sortmalet træ. Men også her er der fleksibilitet. Du kan nemlig bestille en hvidolieret udgave, hvis du er mere til det.

 • Tre (og to) personer
 • Fire farver
 • Ben kan bestilles i forskellige typer

Til Butik

 

Venstrevendt Torino U-sofa med open end

Venstrevendt Torino U-sofa med open endHer får du en ekstra stor sofa med hele to lange sider at slænge sig på. Der er nemlig chaiselong i den ene side og open end i den anden. På den måde kan I ligge flere på langs på sofaen samtidigt. Denne model er i venstrevendt udgave, men du kan også få en tilsvarende med højrevendt chaiselong. Sofaen er betrukket med smukt blå velour, som giver en rolig stemning i stuen. De flotte træben i lyst træ passer godt til.

Med sin imponerende størrelse vil sofaen passe godt i et rummeligt hjem, hvor der er flere personer. Materialet er lækkert, og sofaen virker ikke tung i rummet. Hele vejen rundt er der tykke og polstrede puder, der gør, at du kan synke helt ned og bare slappe af.

 • Venstrevendt og med chaiselong
 • Fås også i højrevendt udgave

Til Butik

 

Latino 2 pers. blå velour sofa

Latina 2 pers. sofa - Mørkeblå velourHer får du en sofa med et helt særegent og karismatisk look! Den blå velour skiller sig ud og giver stuen kant. Samtidig sørger de runde puder og den klassiske udformning for, at designet virker harmonisk og beroligende. Du kan læne armen på armlænene, og der er plads til to personer i sofaen. Benene er modernistiske og enkle i sort. Dette er en retrosofa med rigtig god komfort. Samtidig er den god at samtale i, fordi man sidder meget ret op og får god støtte. Det skåner også både nakke og ryg.

Velourstoffet kan også fås i andre farver som grå, turkis eller beige, hvis du ønsker. Der følger to små puder med i siden. Sofaen er blød og elegant, og så er den nem at kombinere med stuens øvrige møblement. Stil eventuel et par grønne planter og en magasinholder omkring.

 • Til to personer
 • Kan findes i forskellige farver

Til Butik

 

Royal sofasæt 2+3 pers. blå velour

Royal sofasæt 2+3 pers. blå velourDet ligger næsten i navnet. Sofaen her har på alle måder noget royalt over sig. Sættet indeholder både en topersoners sofa og en til tre personer. Den fås med ben i både sort metal, gulv eller sølv – det æstetiske valg er helt op til dig! Forelsker du dig helt i modellen kan du oven i købet tilkøbe en matchende lækker lænestol.

Sofaen føles lige så blød, som den ser ud! Den passer godt til både det herskabelige hjem og retrohjemmet. Med sin flotte blå farve vil sofaen blive omdrejningspunkt uden at “støje” med sit design. Den har høje armlæn, så du rigtigt kan slænge dig.

Overvej at tilkøbe et matchende sofabord, så du fuldender stueindretningen.

 • Sæt til to-tre personer
 • Kan leveres med tre typer ben
 • Mulighed for at tilkøbe matchende stol

Til Butik

 

Asprilla 3 pers. blå velour sofa

Asprilla 3 pers. SofaEn utrolig smuk sofa med et moderne look. Sofaen er betrukket med stilren blå velour i en skinnende og dog afdæmpet nuance. De små knapper giver en flot finish. Sofaen her er retro og af høj kvalitet. Modern Living er netop kendt for at forene skandinavisk charme med retrolook, som er så in i tiden.

Der er brugt keder syninger på hynderne og armlænet, så der er kælet for detaljen. Ved sæde og ryghynder er der punktsyninger. Sofaen hviler på enkle sorte metalben, der er aflange. Fastheden ligger på medium, så du får en kombination af hårdhed og blødhed. Rent stilmæssigt kan sofaen både stå alene eller kombineres med puder og plaider, som du vil.

 • Trepersoners sofa
 • Design Modern Living

Til Butik

 

Kragelund Assens 3-pers. sofa Blå Velour

Kragelund Assens 3-pers. sofa Blå VelourKragelund Assens sofaen fra den populære Anton serie har et tidløst design. Det emmer af arkitektur med sine lige linjer. Du får et væld af lækre detaljer, der gør sofaen både slidstærk og komfortabel. Sædet er fyldt ud med en blanding af koldskum og fiberfyld. Den solide ramme er konstrueret af krydsfiner, fiber og spån.

Martindale-indekset ligger på 82,000, hvilket i praksis betyder, at den smukke blå velour ikke slides nemt. Samtidig er lysægtheden på 4-5, så du skal heller ikke bekymre dig om, at den falmer i sollys over tid. Den klimabevidste forbruger kan med ro i maven købe Assens-sofaen.

Den er nemlig Oeko-Tex certificeret. Det betyder, at den er lavet uden kemiske og potentielt sundhedsskadelige stoffer. Sofaens ben er i valnød bejdset eg, som fuldender looket. Husk at du kan få flere møbler i Anton-serien.

 • Trepersoners sofa
 • Har bæredygtigheds-label
 • Del af Anton-serien

Til Butik

 

Kaya 3-pers. Blå velour sofa

Kaya 3-pers. Blå veloursofaElegance. Det er det første ord, der falder én ind, når man ser Kaya sofaen. Der er plads til tre personer på den aflange og moderigtige sofa. Velouren står flot og gør, at sofaen ser varm frem for kold ud. Stoffet er med en lysægthed på 5 beskyttet rigtig godt mod farveslid fra solens stråler. Trærammen er lavet med Nozag fjedre, som er kendt for at være ekstra bløde og lækre.

Du sidder med andre ord rigtig godt i sofaen. Frem for at være en flyder har den en oprejst “samtale facon”. Den står på aflange og meget sirlige sorte metalfødder. Selve sæde og ryg er polstret godt med koldskum. Skummet giver fasthed og ergonomisk støtte, så du kan restituere og slappe af i sofaen.

 • Trepersoners sofa
 • Stofprøver tilgængelige

Til Butik

 

HANDVÄRK The Modular 3-pers. sofa Blå Velour

HANDVÄRK The Modular 3-pers.Går du meget op i design og har god plads i budgettet? Så får du her en drømmesofa designet af selveste Emil Thorup. Sofaen udsender urbane vibrationer, og der er kælet for detaljen. HANDVÄRK, som har produceret sofaen, er kendte for deres arbejde med naturmaterialer. Sofaen er lavet i Danmark.

Skummet i sofaen er utrolig tæt og giver exceptionel støtte til kroppens trætte muskler. Der er brugt både polyester, bomuld og latex. Stoffet er både slidstærkt og beskyttet mod lysindfald. Benene er lavet i mat stål, og de er ultratynde. Prismæssigt ligger sofaen i den høje ende. Til gengæld forener den design og natur i en unik løsning, som holder sig flot i mange år.

Velouren er af typen sapphire 606 royal blå. Der er rigtig god plads til tre personer.

 • Design af Emil Thorup.
 • Ekstra luksus.
 • Trepersoners sofa (stor)

Til Butik

 

Wind 3-pers. Sofa – Insignia Blue Velour

Wind 3-pers. SofaDet er den danske møbeldesigner Broste Copenahagen, der står bag Wind-sofaen. Den har plads til to til tre personer og betrækket er i smukt blå velour i Insignia Blue. Den blå farve spiller smukt sammen med benene i brun eg. Ikke nok med at sofaen er visuelt lækker – så er den også slidstærk! Martindale skalaen ligger nemlig over gennemsnittet, og det betyder, at stoffet tåler meget.

Farven har desuden en lang levetid. Wind-sofaen kommer med et Oeko-Tex stempel. Det er en sundhedsmærkning for tekstiler, som sikrer, at den er godkendt uden skadelige kemikalier. Du får rigtig meget kvalitet for pengene her. Sofaen er udstyret med CME skum, og der er en siddedybde på 58 centimeter.

 • Trepersoners sofa
 • Miljømærket
 • Stofprøve mulig

Til Butik

 

Lido Lounge Sofa m. højrevendt chaise

Lido Lounge Sofa m. højrevendt chaiseChaiselongen giver her en utrolig stor liggeoverflade. Det gør Lido Lounge sofaen til en vaskeægte flyder. Komfort og afslapning er i top. Samtidig er sofaen i smukt velourstof en pryd for øjet, og den vil uden tvivl blive stuens både samlingspunkt og æstetiske højdepunkt. Den har ben i lyst træ, som fuldender den klassiske stil.

I kan ligge flere på sofaen samtidig, og der er god plads til både at læse, hvile, høre podcast eller bare ligge og snakke. I Lido-serien finder du flere sofaer i samme udformning. Derfor kan du også gå på opdagelse i alternative farver som orange eller grå. Modellen her er med højrevendt chaiselong. Hos forhandleren fører de immervæk også en venstrevendt udgave.

Overvej et matchende sofabord i træ eller marmor for at fuldende indretningen!

 • Højrevendt chaiselong (fås også som venstrevendt i Lido-serien)
 • Fås i flere farver

Til Butik

 

Rodeo 3 pers. sofa mørkeblå velour

Rodeo 3 pers. sofa mørkeblå velourMan bliver helt glad indeni, når man ser Rodeo-sofaen. Den er simpelthen så smuk i klart velour, som giver både varme og kant. Designet kombinerer udseende og god komfort. Sædet er fyldt ud med ekstra godt skum, og ryggen består af en blanding af silikone og skum. Puderne er løse, hvilket giver fleksibilitet i både rengøring og eventuel omrokering.

Det er designeren BePureHome, der står bag. Der er flere sofaer i Rodeo-serien, så du kan også overveje velour i for eksempel smuk okker, mint eller rustrød. De sorte metalben går igen. Sofaen er til tre personer, og der er rigtig god plads. Du kan nemt placere den, hvor du vil i stuen. Et rustikt træbord vil matche rigtig godt.

 • Trepersoners sofa
 • Fås i mange farver

Til Butik

 

Blå Chester u-sofa

Blå Chester u-sofaDer er plads til hele familien og alle vennerne på denne luksuriøse og store u-formede chester sofa i blå. Den har tre sider, hvoraf der er hele to chaiselong-åbninger at hvile kroppen på. Modellen her er på mange måder den ultimative flyder. I kan ligge flere sammen og slappe af. Underlaget er utrolig blødt og lækkert, og stoffet er i smukt blåt velour.

Designet fås i flere forskellige farver som orange, grøn eller rosa. Samtidig kan du faktisk også vælge en læderudgave, så der er rig mulighed for at sætte sit personlige præg. Når du bestiller, kan du tilkøbe et matchende sofabord.

Det nærmest majestætiske look af denne sofaløsning vil pryde hjemmet. Det kræver plads, men til gengæld er der dømt velvære for alle pengene!

 • Plads til mange personer.
 • Fås i forskellige farver.
 • U-formet sofa.
 • Både i læder og velour.

Til Butik

 

Relance Chaiselong blå velour sofa

Relance Chaiselong sofa i blå velourEr du på udkig efter en petit blå hjørnesofa, så kan Relance Chaiselong sofaen i blå velour meget vel være din drømmemodel. Med sit afdæmpede retro-look udstråler den både coolness og hygge. Sofaen kan både fås med en højrevendt og en venstrevendt chaiselong alt efter, hvad der passer bedst ind i din stue. Alt er blødt på den – også kanterne – så du kan roligt slænge dig efter en lang dag på arbejde og restituere med en film eller en god bog.

Sofaen måler 221 centimeter i bredden og 86 centimeter i højden. Den er polstret med PU skum for ekstra komfort samt Nozag fjedre og polyester. Siddekomforten er i kategorien medium til fast, og derfor får din krop rigtig god ergonomisk støtte, hvad enten du sidder op eller ligger ned. Det blå velour betræk står godt til de skrå træben. Hvis du overvejer andre farver end blå, så fås denne model også i en grøn udgave.

Til Butik

 

Cali blå chaiselong

Cali blå chaiselongDenne smukke og brede mørke blå velour sofa har et majestætisk udtryk, og det bløde velour føles dejligt at ligge på. Benene er i elegant egetræ i enten lysebrun eller sort. Sofaen er utrolig rumlig, og med sin størrelse og stilrene udtryk vil den kunne være et af de centrale og bærende elementer i din stueindretning. Cali-modellen kommer med chaiselong, og den fås både i venstre- og højrevendt udgave. Den er faktisk så bred, at der kan ligge to voksne ved siden af hinanden i udstrakt position!

For maksimal liggekomfort er modellen udstyret med koldskum, som giver både ergonomisk støtte til kroppen samt en længere levetid. Når du køber sofaen, følger der automatisk fire smukke pyntepuder med i handlen. Leder du efter en stor blå velour sofa med chaiselong, så er det her helt sikkert en af markedets bedste lige nu! Den passer perfekt ind i den stilede hyggekrog men kan også sagtens tage spotlightet midt i rummet.

Til Butik

 

Derfor skal du vælge en farverig sofa til stuen

farverig indretningBlå velour sofaer skiller sig ud og kan enten kontrastere eller komplimentere stuens øvrige farver. I de senere år har sort/hvide modeller måtte vigepladsen for mere skinnende sofaer, hvis man kigger på tendenser inden for indretningsmode. Volumen er blevet in, fordi det kan spille op mod både afdæmpede vægge, trægulve og en ellers nedtonet indretningsstil. Overordnet set er der to måder at gøre det på. Du kan enten lade sofaens farve stå fuldstændigt alene i form af for eksempel gule sofaer eller blå velour sofaer mod sorte, hvide og brune toner i rummet. Er sofaen det eneste farvefyldte element, så får du en dramatisk effekt og signalerer både mod og karakter i din smag. Med andre ord: Du viser, at du tør at tage vovede og anderledes valg!

Omvendt vælger mange indretningsnørder at integrere sofaens farve i en slags farvekoordineret tretrinsraket, hvor stuen domineres af tre grundfarver, der komplimentærer hinanden. Køber du en blå velour sofa, så kunne farvekombinationen for eksempel lyde: Blå, brun og hvid, eller blå, lilla og hvid. Som hovedregel vil én af farverne altid skille sig ud, mens én af farverne er meget neutral. Det bliver ofte sidstnævnte, der udgør basen – det vil sige cirka 60 procent – af indretningen. Omvendt udgør kontrastfarven kun en tiendedel. I praksis betyder det, at hvis du køber en mørkeblå sofa, så kan den udgøre kontrastfarven i en mere afdæmpet stue med meget træ eller hvide vægge. Køb gerne pyntepuder eller tæpper, der matcher og integrerer din farve pallette. På den måde kommer din stue indretning til at virke mere gennemført.

Den blå farve vækker en følelse af ro

Fælles for samtlige af de blå velour sofaer, vi har vist ovenfor, er at de instinktivt vækker en følelse af ro og afslappethed. Og det er ikke helt tilfældigt! Blå er nemlig en farve, der virker psykisk og fysisk beroligende. Derfor er den netop populær til møbler som sofaer og senge og rum som stue og soveværelse, hvor vi skal ned i gear og slappe af. Har du mange vinduer i stuen, hvor der strømmer sollys ind af, så kan blå faktisk have en forestillet “afkølende” effekt. Indret med blå sofa for at reducere følelsen af stress og jag, når du eller dine gæster træder ind i din stue.

Går vi tilbage til basics, så afspejler blå blandt andet himmel og hav i naturen. Begge steder med en slags uendelig horisont, som vi er vant til at kunne kigge på og reflektere over. På samme måde inviterer en blå sofa til fordybelse og nærvær, som for mange vil stå i positiv kontrast til den travle hverdag.

Find en blå sofa velour på tilbud online

Hvad enten du leder efter en ny hjørnesofa i blå, en blå hjørnesofa med chaiselong eller blot en enkel topersoners blå velour sofa til at stå midt i rummet, så er der heldigvis masser af gode tilbud online. Det handler blot om timing og kendskab til de rigtige forhandlere. Du behøver absolut ikke gå ned på kvalitet, fordi du køber en flot mørkeblå sofa til nedsat pris. Ofte vil førende bolighuse online have nogle af de populære mærker sat ned på bestemte tidspunkter af året.

Leder du efter en blå velour sofa, så er der her afslutningsvist en kort oversigt over nogle gode steder at kigge:

ILVA: Et af de helt klassiske store danske møbelhuse som har stærke tilbud på udvalgte kvalitetssofaer. På ILVA´s hjemmeside kan du få masser af inspiration til indretning af stuen.

Erling Christensen: Hos Erling Christensen finder du et bredt udbud af slidstærke smukke møbler, og de har blå sofaer til gode nedsatte priser.

XL Møbler: Du kan få både blå topersoners og trepersoners sofaer hos XL møbler, som også har velour-udgaver med chaiselong for ultimativ afslapning i stuen.

Scroll til toppen