Hvad end du kører en nordisk indretningsstil med afdæmpede nuancer eller en 70’er trend med sprudlende og markante farver, så kan en blå velour sofa give det designmæssige finish i din stue.

En blå velour sofa udstråler ro og overskud. Den er nem at vedligeholde og den kan holde dens flotte farve i mange år. Velour er slidstærkt og ikke over for pletter, så du ikke behøver at bekymre dig om din nye smukke blå sofa i velour.

En blå sofa kan både være hyggelig og moderigtig, og så spiller den godt sammen med alt fra jordfarver over minimalisme til dekadence i den øvrige indretning.

Herunder får du et overblik over vores favoritter, uanset om du er på udkig efter en kongeblå eller mørkeblå velour sofa.


Kongeblå Cali veloursofa med højrevendt chaiselong

 • Stor chaiselong med plads til 2
 • Chaiselong fås som højre- og venstrevendt
 • Fås i flere farver
 • 4 pyntepuder følger med

Blå Cali veloursofa med højrevendt chaiselong

PRIS: 6.999 DKK

TIL BUTIK

Læn dig tilbage, smæk benene op og nyd livet i din nye og lækre kongeblå Cali sofa.

Du får virkelig stor fleksibilitet, når det kommer til designet. Vælg mellem tre forskellige typer af ben (eg, sort eg og guld) og få hele fire pyntepuder med i købet.

Chaiselongen er oplagt at slænge sig på. Der er faktisk plads nok til, at to voksne kan ligge på samme tid og se TV, læse eller snakke.

Hvis du går ekstra meget op i komfort, så tilkøb en støttepude til nakken. Cali sofaen er udstyret med koldskum.

Udvalgte specifikationer:

 • Sofaens størrelse: B: 290 x D: 92 x H: 76
 • Chaiselongens størrelse: B: 110 x D: 170 x H: 76
 • Ben: egetræ, sort egetræ, guld

Rummelig højrevendt Ofelia velour sofa

 • Størrelse: L: 300 x B: 85 x H: 85 cm.
 • Antal personer: 3 – 4
 • Ben: Metal, pulverlakeret, sort
 • Fås i flere farver

Rummelig højrevendt Ofelia velour sofa i flere farver

PRIS: 9.999 DKK (Mørkeblå eller kongeblå)

TIL BUTIK

Ofelia sofaen er lavet med ekstra blødt Riviera velour. Du kan få den i blandt andet kongeblå og mørkeblå.

Du køber en stilet flyder, der vil peppe stuen op og give liv til dit øvrige interiør. Men mest af alt kan du se frem til at restituere på et ergonomisk godt underlag med flere forskellige pyntepuder.

Modellen har en højrevendt chaiselong, og så fylder den hele 3 meter i bredden. Der er med andre ord rigeligt plads til hele familien!


Monte 3 personers sofa – mørkeblå velour (God pris)

 • Størrelse: L: 80 x B: 180 H: 81 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben: Egetræsben

Monte 3 personers sofa - mørkeblå velour

PRIS: 3.999 DKK

TIL BUTIK

Denne visuelt stimulerende og fine trepersoners sofa vil være et hit i det smagfulde skandinaviske hjem.

Det mørkeblå velour i kombination med en robust og samtidig enkel konstruktion på mørke gummitræsben er perfekt afmålt.

Sofaen vil tage fokus i stuen men samtidig blender den godt ind med både naturfarver, nordisk minimalisme og en mere retro-agtig indretningsstil.

Velouren er slidstærk, og sofaen er utrolig blød at sidde i grundet polstringen. Monte modellen er både rummelig og let, og I vil kunne få mange afslappende timer til at gå i den.

Er man blot én person, vil man ligge som en drøm, når man slænger sig på langs. Sofaen måler 76 centimeter i længden og 180 centimeter i bredden.

Den vil gøre det utrolig godt ved siden af et par høje grønne planter eller måske et appelsintræ samt med en lille reol med plads til bøger og magasiner.


Velour sofa model Latifa i Blå

 • Størrelse: Forskellige muligheder
 • Ben: træ

flot latifa velour sofa

PRIS: 11.399 DKK

TIL BUTIK

Latifa sofaen er ideel til dig, der ønsker en ægte flyder med masser af plads! Den er lavet i velourstof, som har tætte tråde. Trådene gør farven ekstra kraftfuld og slidstærk over tid. Du får en flot afdæmpet blå farve lavet i lækkert stof.

Sofaen er designet af Top-line, som er danske. Den er god for dig, der helst køber ved lokale producenter. Top-line laver lækre sofaer skræddersyet til afslapning. Selve konstruktionen er lavet med en træramme.

Både ryg- og siddepuder er udfyldt med flere slags skum for ekstra komfort. Her finder du både dun, koldskum og silikone. Materialerne yder god ergonomisk støtte – både når du sidder op og ligger ned! Stoffet har en Martindale på over 35.000.

Det betyder, at den er ekstra slidstærk. Hele familien kan derfor trygt boltre sig i sofaen. Den vil holde sig flot i mange år frem!


Madrid 3 personers blå velour sofa

 • Leveres med 2 ekstra hynder
 • Størrelse: L: 85 x B: 200 H: 91 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben: Træ

Billig blå Madrid 3 personers sofa

PRIS: 3.449 DKK

TIL BUTIK

Denne stilede model udstråler ren dekadence og giver en umildbar følelse af herskabshjem. Det meget høje ryglæn med de små pyntepuder inviterer til at læne sig tilbage og bare nyde livet.

Der er plads til tre personer i sofaen, som kommer med to ekstra brede sædehynder.

Designet på den blå sofa er ret markant, og derfor gør den sig godt flere steder i rummet. Det kan både være midt i stuen, i hjørnet eller i entréen, hvis du har god plads her.

Det blå velourstof spiller perfekt sammen med sofaens slanke og lyse ben i træ. På trods af at der er tale om en blød og dyb model, så ser den utrolig let ud.

Med denne mørkeblå sofa kan du være både nytænkende og klassisk i din indretning på én og samme tid.


Mørkeblå Manhatten sofa

 • Størrelse: L: 248 x B: 96 H: 70 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben: Sorte runde ben i plastik
 • Mulighed for flere moduler
 • Fås også i mange andre farver

blå manhatten 3 personer sofa

PRIS: 7.499 DKK

TIL BUTIK

Den smukke og afdæmpede flyder kan fås i forskellige flotte farver. Vælg frit mellem eksempelvis guld, kakigrøn, orange eller mørkeblå.

Med et smagfuldt og diskret design passer den til forskellige typer hjem. Lige fra det moderne til det mere skæve 70’er agtige.

Der er sørget for komfort med PU-skum i både sofaens ryg og siddeflade. De sidder fast, så du ikke skal døje med trælse sprækker.

De små og runde ben i sort er lavet af plastik. De er skjulte, så modellen har et kompakt udtryk.

Selve sofaen er lavet i velour, som har et dybt og karakteristisk look. Velour er ekstra charmerende og luksuriøst. Det er også ekstra godt, hvis man spilder meget. Det ses nemlig ikke i de tætte syninger.

Sofaen er som udgangspunkt til tre personer, men du kan altid tilkøbe og gøre den større.


Lido Lounge Sofa m. højrevendt chaiselong

 • Størrelse: L: 290 x B: 170 H: 76 cm
 • Ben: Mørkbejdset massiv eg
 • Højrevendt chaiselong. Fås også som venstrevendt hos forhandleren

Lido Lounge Sofa m. højrevendt chaise

PRIS: 8.299 DKK

TIL BUTIK

Chaiselongen giver her en utrolig stor liggeoverflade. Det gør Lido Lounge sofaen til en vaskeægte flyder.

Komfort og afslapning er i top. Samtidig er sofaen i smukt velourstof en pryd for øjet, og den vil uden tvivl blive stuens både samlingspunkt og æstetiske højdepunkt.

Den har ben i lyst træ, som fuldender den klassiske stil.

I kan ligge flere på sofaen samtidig, og der er god plads til både at læse, hvile, høre podcast eller bare ligge og snakke.

I Lido-serien finder du flere sofaer i samme udformning. Derfor kan du også gå på opdagelse i alternative farver som orange eller grå. Modellen her er med højrevendt chaiselong.

Hos forhandleren fører de immervæk også en venstrevendt udgave.

Overvej et matchende sofabord i træ eller marmor for at fuldende indretningen!


Rodeo 3 pers. sofa mørkeblå velour

 • Størrelse: L: 277 x B: 86 H: 85 cm
 • Antal personer: 3 pers.
 • Ben: Sorte metalben

Rodeo 3 pers. sofa mørkeblå velour

PRIS: 8.960 DKK

TIL BUTIK

Man bliver helt glad indeni, når man ser Rodeo-sofaen. Den er simpelthen så smuk i klart velour, som giver både varme og kant. Designet kombinerer udseende og god komfort.

Sædet er fyldt ud med ekstra godt skum, og ryggen består af en blanding af silikone og skum.

Puderne er løse, hvilket giver fleksibilitet i både rengøring og eventuel omrokering.

Det er designeren BePureHome, der står bag. Der er flere sofaer i Rodeo-serien, så du kan også overveje velour i for eksempel smuk okker, mint eller rustrød. De sorte metalben går igen.

Sofaen er til tre personer, og der er rigtig god plads. Du kan nemt placere den, hvor du vil i stuen. Et rustikt træbord vil matche rigtig godt.


Vores favorit blå velour sofaer

Har du kastet din kærlighed på ideen om en blå velour sofa, så vil det glæde dig, at der er kvalitetsmodeller at finde online til billige penge. Hvis man da ved, hvor man skal lede! For at hjælpe dig i din søgning har vi researchet et bredt udvalg af smukke blå sofaer, som listes ovenfor.

Her finder du både venstre- og højrevendte modeller, varierende nuancer af blå og designs i forskellige udtryk. Når du udvælger din drømmemodel, så overvej hvordan sofaen skal spille sammen med de øvrige indretningskomponenter i stuen. Det kunne være sofabord, store gulvtæpper, lamper, malerier eller andre sofamøbler.

Samtlige modeller er fra kvalitetsproducenter, og du går derfor ikke på kompromis med hverken udseende eller robusthed ved at spare penge på dit internetkøb. Det handler udelukkende om at slå til på det rigtige tidspunkt!

farverig indretning

Derfor skal du vælge en farverig sofa til stuen

Blå velour sofaer skiller sig ud og kan enten kontrastere eller komplimentere stuens øvrige farver.

I de senere år har sort/hvide modeller måtte vigepladsen for mere skinnende sofaer, hvis man kigger på tendenser inden for indretningsmode.

Volumen er blevet in, fordi det kan spille op mod både afdæmpede vægge, trægulve og en ellers nedtonet indretningsstil.

Overordnet set er der to måder at gøre det på. Du kan enten lade sofaens farve stå fuldstændigt alene i form af for eksempel gule sofaer eller blå velour sofaer mod sorte, hvide og brune toner i rummet.

Er sofaen det eneste farvefyldte element, så får du en dramatisk effekt og signalerer både mod og karakter i din smag. Med andre ord: Du viser, at du tør at tage vovede og anderledes valg!

Omvendt vælger mange indretningsnørder at integrere sofaens farve i en slags farvekoordineret tretrinsraket, hvor stuen domineres af tre grundfarver, der komplimentærer hinanden.

Køber du en blå velour sofa, så kunne farvekombinationen for eksempel lyde: Blå, brun og hvid, eller blå, lilla og hvid. Som hovedregel vil én af farverne altid skille sig ud, mens én af farverne er meget neutral.

Det bliver ofte sidstnævnte, der udgør basen – det vil sige cirka 60 procent – af indretningen. Omvendt udgør kontrastfarven kun en tiendedel.

I praksis betyder det, at hvis du køber en mørkeblå sofa, så kan den udgøre kontrastfarven i en mere afdæmpet stue med meget træ eller hvide vægge.

Køb gerne pyntepuder eller tæpper, der matcher og integrerer din farve pallette. På den måde kommer din stue indretning til at virke mere gennemført.

Den blå farve vækker en følelse af ro

Fælles for samtlige af de blå sofaer i velour, vi har vist ovenfor, er at de instinktivt vækker en følelse af ro og afslappethed. Og det er ikke helt tilfældigt! Blå er nemlig en farve, der virker psykisk og fysisk beroligende.

Derfor er den netop populær til møbler som sofaer og senge og rum som stue og soveværelse, hvor vi skal ned i gear og slappe af.

Har du mange vinduer i stuen, hvor der strømmer sollys ind af, så kan blå faktisk have en forestillet “afkølende” effekt. Indret med blå sofa for at reducere følelsen af stress og jag, når du eller dine gæster træder ind i din stue.

Går vi tilbage til basics, så afspejler blå blandt andet himmel og hav i naturen. Begge steder med en slags uendelig horisont, som vi er vant til at kunne kigge på og reflektere over. På samme måde inviterer en blå sofa til fordybelse og nærvær, som for mange vil stå i positiv kontrast til den travle hverdag.

Find en blå sofa velour på tilbud online

Hvad enten du leder efter en ny hjørnesofa i blå, en blå hjørnesofa med chaiselong eller blot en enkel topersoners blå velour sofa til at stå midt i rummet, så er der heldigvis masser af gode tilbud online.

Det handler blot om timing og kendskab til de rigtige forhandlere. Du behøver absolut ikke gå ned på kvalitet, fordi du køber en flot mørkeblå sofa til nedsat pris. Ofte vil førende bolighuse online have nogle af de populære mærker sat ned på bestemte tidspunkter af året.

Se alle blå sofaer

Comments are closed.