Nettet kan godt være lidt en jungle, når du vil finde pyntepuder til stuen. Vi har derfor samlet en udvalgt liste med forskellige bud i skønne farver her.

Der vil være noget for både dig, der kører den minimalistiske stil, og dig der elsker retro.

Puder er geniale at indrette med, fordi de kommer i så mange mønstre og toner. Du kan nemt tilføre sofakrogen lidt visuel kant ved at indrette med et par orange eller grønne puder.

Det bedste er, at du kan få smukke puder til billige penge. Mange vælger at købe et sæt med to eller tre stykker.

De skaber nemlig en hyggelig stemning, og du kan bruge dem til at hvile hoved og ben på. Pyntepuder kalder på til total afslapning efter en lang arbejdsdag!

Forkæl dig selv med nye pyntepuder til stuen, som du i princippet kan bruge i alle rum. Og som du kan have i mange år.

Velour pyntepude til stuen (flere farver)

Velour pyntepude til stuen

Til Butik

Intet udstråler varme og hjemlig hygge som velour. Du kan få denne billige velour pyntepude til stuen i et væld af forskellige farver. For eksempel blå, bourdeaux, grøn, gul, orange og klassisk mørkegrå.

Hvorfor ikke købe et par stykker og mikse dem? Hver pude måler 45 x 45 centimeter, og vil uden tvivl have en dekorativ effekt i sofaen.

Indeni er puden stoppet med PU skum, der også kendes fra senge. Skummet hjælper med at holde formen, så puden ikke “klapper sammen” over tid.

Velourstof har den store fordel, at det består af meget tætte syninger. Dvs. at hvis du spilder noget, ses det ikke så tydeligt.

Flot beige pude i fløjl (flere farver)

Flot beige pude i fløjl

Til Butik

Pep sofaen op med denne stilrene bløde pude i fløjl. Betrækket lynes let sammen i bunden, så du kan altid tage det af, hvis det skal vaskes.

Materialet indeni er PU skum. Det er kendt for sine gode egenskaber, når det kommer til at give kroppen naturlig støtte. Med en sofapude i PU skum har du god mulighed for at hvile nakke og hoved, mens du ser film eller slapper af.

Vi har vist den beige udgave herover. Men du kan få fløjlsversionen i flere farver som blå og grå. På den måde kan du vælge lige de puder, der passer til din stue.

Du kan selvfølgelig også flytte puderne ind i sengen, hvis du vil ligge ekstra højt en aften. Pudens mål er 45 x 45 centimeter.

Lines velour pude, mint

Lines velour pude, mint

Til Butik

Puden her er lavet i en stilsikker mat mintblå farve. Den kan du snildt kombinere med dine øvrige tæpper og plaider i sofaen. Fløjsbetrækket vil være rart at hvile på, og så er det ikke besværligt at gøre rent.

En pyntepude til stuen kan gøre en lille men vigtig æstetisk forskel. Du skaber nemlig mere et hyggehjørne og inviterer til afslapning, hvis din sofa ikke er helt tom.

Hvis vi skal fremhæve et dekorativt element ved Lines velour puden, så er det rillerne i betrækket. Velour giver desuden en kraftig farve og giver meget kant.

Du kan overveje, om du skal have et par puder, så I kan deles om dem.

Dot cushion st 1 dot Pude, Green – 60×45 cm

Dot cushion st 1 dot Pude

i samarbejde med PriceRunner

 

HAY slog sig allerede for mange år siden fast som en af de helt store luksusproducenter af møbler. Her har de lavet den fineste pyntepude til stuen – Dot. Den har en stor knap i midten.

Puden måler 60 x 45 centimeter og kan fås i forskellige farver som grå og rød. Du kan med fordel købe to, så du har et lille sæt. Én pude til hver sofaende. Eller til lænestolen.

Denne lille og elegante pyntepude vil helt sikkert live stuen op. Samt gøre sofaen mere behagelig at hvile i!

Dot puderne kan også matches på tværs af farver. Køb for eksempel en orange og en lysegrå for at skabe noget kontrast.

R31 Agger pude, grå – 50 x 50 cm.

R31 Agger pude

i samarbejde med PriceRunner

 

Denne smukke Agger pude fra FDB Møbler er eksklusivt tilgængelig online.

Du kan købe puden sammen med en tilhørende lækker plaid, så du rigtig kan slappe af på sofaen. Måske endda tage en lur i ny og næ. Materialet er i rigtig høj kvalitet. Det er nemlig dobbeltvævet i merinould og bomuld.

To ekstremt bløde tekstiler der former sig efter nakken. Puden ser lige så behagelig ud, som den føles at læne sig mod.

Designeren bag hedder Gitte Lægård. Hun har lavet en fin pyntepude til stuen i 50 x 50 centimeter, som du snildt kan tage med ud på en forårs- eller efterårsaften. Du kan også få den som 60 x 40 centimeter, hvis du er mere til en aflang form.

Margit Brandt pude – Dark Green

Margit Brandt pude - Dark Green

Til Butik

Jordfarver er noget af det, der skaber en beroligende effekt i stuen. Dvs. blå, brun og grøn. Denne smukke Margit Brandt pyntepude til stuen er netop i en afdæmpet mørkegrøn. Den har noget meget harmonisk over sig.

Fyldet i puden er meget solidt og kan samtidig forme sig efter din krop. Det kan give en god støtte, når du ligger dig tilbage i sofaen. Materialet er 100 % polyester, som er kendt for at være utrolig slidstærkt over tid.

Du kan matche dine puder med andre fra kollektionen.

Ellers er det bare at købe og glæde sig til, at du får dine nye eksklusive pyntepuder til stuen!

R16 Slotsholmen pude, brun – 50 x 50 cm.

R16 Slotsholmen pude, brun - 50 x 50 cm.

i samarbejde med PriceRunner

 

Hvis du er vild med tern, så er R16 Slotsholmen puden lige noget for dig!

Den er på en 50 x 50 centimeter, hvilket er en god standardstørrelse. Mønstret er diskret men skiller sig også ud fra mængden. Det vil sætte et flot finish på sofaindretningen uden, at det “skærer” for meget.

Puden er i ren uld, som udover at være miljøvenligt også er med til at skabe hygge. Det føles rart mod huden.

Du kan selv vælge, om dine nye puder skal ligge i siden af sofaen, på chaiselongen eller i midten. Nogle har et lille opbevaringsmøbel i nærheden til ekstra puder, som kan tages ud ved besøg.

Cozy Living Velvet pude – 50 x 50 cm

Cozy Living Velvet pude - 50 x 50 cm

Til Butik

At bruge pyntepuder er en nem måde at gøre stuen lidt mere spændende. De fås på nettet til relativt billige priser. Et godt eksempel er denne fine og enkle Cozy Living Velvet pude.

Her snakker vi 100 procent lækker bomuld i høj kvalitet. Udenpå er puden betrukket med stof i en smuk grøn farve, der med garanti vil give kant til indretningen. Et godt råd kan være at købe et par Velvet puder, som du kan få i et hav af forskellige farver.

For eksempel en meget lys lyserød eller mere varm orange tone.

Puderne er selvfølgelig oplagte at have i stuen. Men du sagtens rykke dem til både soveværelset, børneværelset eller gæsteværelset efter behov.

Alma strikket gavlpude

Alma strikket gavlpude

Til Butik

Denne aflange gavlpude i 40 x 65 centimeter er lavet i flot strik. Det leder tankerne hen på skandinavisk landidyl. Der er bare noget hyggeligt over strikkede ting. En fræk detalje er, at Alma modellen har velour på den anden side.

Du kan altså skifte udtrykket lidt ved at vende puden skiftevis opad og nedad.

Betrækket er i en simpel off-white farve, som du kan mikse med andre puder og plaider i alskens farver. På den måde er det nemt at skabe en rød tråd i din boligindretning.

Den strikkede pude fås også i to andre farver. Overvej om du vil have et par pyntepuder til sofaen og lænestolen.

Abruzzo stribet karamel pyntepude til stuen

Abruzzo stribet karamel pyntepude til stuen

Til Butik

En pyntepude med mønster er skøn at have i stuen. Og prisen her gør det oplagt at købe to eller fire af gangen. Så kan du nemlig både have puder flere steder samt ligge dem på hinanden for ekstra støtte.

Det er oplagt, hvis du gerne vil læne dig tilbage med en god bog. Puden er lavet i bomuld og polyester. Et materiale der kan holde til lidt af hvert – også sved og slid.

Hvis du får behov for at vaske det, tager du blot betrækket af og smider det i vaskemaskinen. Det skal have 30 grader.

Designerne har tænkt over detaljen ved Abruzzo puden. Den har nemlig ét stribet mønster foran og et andet bagved. Målene lyder på 45 x 45 centimeter.

Grå Ferrel pyntepude

Grå Ferrel pyntepude

i samarbejde med PriceRunner

 

Ingen tvivl om, at denne smarte grå Ferrel pyntepude vil skabe stemning i stuen. Den passer perfekt til din sofa.

Puden er til dig, som godt kan lide en klassisk og moderne indretning. Ikke for mange dikkedarer. Grå har den store fordel, at det går sammen med alle andre farver. Du kan derfor matche med de tæpper, planter, billeder, sofaer og borde du har i forvejen.

Den lave pris taget i betragtning, kan det godt betale sig at købe flere sofapuder. Du kan få den samme pude i en sort udgave.

Ferrel pyntepuden er 45 x 45 centimeter bred. Perfekt at hvile hovedet på eller putte bag ryggen!

Grøn Blanca fløjlspude

Grøn Blanca fløjlspude

i samarbejde med PriceRunner

 

Pyntepuder er rigtig populære i jordfarver. Det er farver, som føles “naturlige” og ikke er for skarpe. Som for eksempel denne flotte grønne Blanca pude i lækkert fløjlsstof.

Den emmer af både varme og stil, og du vil helt sikkert blive glad for den i stuen.

Selvom den ikke har mønstre, er der små diskrete riller. Puden er til dig, som går op i interiør og eksperimenterer med at sætte forskellige stilarter sammen. Det kunne være en unik lampe eller et mønstrede tæppe til stuen.

Bemærk at du kan få Blanca modellen i andre farver som grå eller gul.

Gul Sinnerup Kosher pyntepude

Gul Sinnerup Kosher pyntepude

Til Butik

Findes der noget mere charmerende end en gul pude til den lille hjørnesofa? Den vil helt sikkert skabe mere liv, især hvis du ellers har møbler i afdæmpede farver.

Du kan vælge denne Kosher pyntepude fra Sinnerupe i utallige farver, så den matcher din personlige stil. Få den i alt fra lilla over grøn til latte farvet. Samtidig kan du også vælge mellem enten en størrelse på 40 x 40 centimeter og en på 50 x 50 centimeter.

Pudens betræk kan holde til meget – det er nemlig lavet i ren polyester.

Og så har Sinnerup fremstillet det helt uden brug af kemikalier. Der er brugt genanvendelige andefjer og dun, så puden er et godt valg, hvis du går op i dyrevelfærd.

Latte soft pude fra Sinnerup

Latte soft pude fra Sinnerup

Til Butik

Sinnerup har også lavet en anden flot pyntepude i en mere aflang form. Den er ideel til dig, der gerne vil hvile hovedet på sofaen. Den fås i enten en lille eller større version.

Latte farven emmer af ro og er en variant, man ikke så tit ser. Puden ser derfor unik ud, selvom den også er diskret. Du kan dog vælge fra en bredere farvepalette af hele syv flotte farver.

Som forbruger kan du vide dig tryg ved, at du får bæredygtigt dansk design. Puden er nemlig stoppet med genanvendelige fjer, som lever op til EU-krav på dyreområdet.

På trods af det fås den til en meget konkurrencedygtig pris. Hvorfor ikke købe flere puder, så du kan fordele dem rundt i stuen?

Naturfyldspude fra House Doctor

Naturfyldspude fra House Doctor

i samarbejde med PriceRunner

 

En flot pyntepude kan sætte det sidste præg på hyggekrogen. Mens du kan vælge betræk i forskellige farver og mønstre i standardstørrelserne (for eksempel 45 x 45 centimeter), er det vigtigt, at selve puden er af høj kvalitet.

Og det er naturfyldspuden fra House Doctor! Den er nemlig lavet i miljøvenligt bomuld og andefjer, som er rigtig langtidsholdbart. Du vil virkelig føle forskellen, når du hviler kroppen på puden.

Det smarte er, at du kan få puden i samtlige størrelser. På den måde kan du matche den med betræk, du allerede har derhjemme. Og få en bedre kvalitet.

Størrelserne tæller for eksempel 50 x 50, 40 x 60 og 80 x 80 centimeter.

BLOOMINGVILLE pude – gul akryl/bomuld, kvadratisk (45×45)

BLOOMINGVILLE pude - gul akrylbomuld, kvadratisk

Til Butik

Bloomingville puden er til dig, der elsker retro! Den har en kvadratisk form (45 x 45) og er vævet i gult meleret stof. I hvert hjørne er der en fin lille pompom, hvilket bare er vildt charmerende.

Sådan en pude kan i sandhed sætte prikken over i´et i din stue. Og give fornyet liv til sofa-øen. Den er samtidig meget stilfuld, så den kan sagtens blende ind.

Stoffet er bomuld, som er noget af rareste at ligge på. Det egner sig godt til ren afslapning – især hvis du tager en lur på sofaen.

Få puden i forskellige farver, herunder orange eller gul.

Comments are closed.