Lænestol med skammel – 10 smarte lænestole med fodskammel

En lænestol med skammel er helt perfekt, hvis du gerne vil koble helt af efter en lang og travl dag på arbejde. Du kan med fordel bruge lænestolen til at tage en lur, slappe af med strakte ben, men du kan også læse en god bog eller sidde komfortabelt foran TV’et.

Men det store spørgsmål er: Hvilken lænestol med fodskammel skal du vælge? Herunder får du et overblik over komfortable lænestole med skammel.

Da det kan være svært at vide om du går op i designer lænestole eller ej, har vi prøvet at lave et godt mix. Så i denne artikel finder du både luksuriøse designer lænestole fra kendte brands, men du finder også flotte og prisvenlige lænestole til det mindre budget.

Se vores favoritter herunder.

Billig Laura Lænestol med Fodskammel i Antracit Stof

Billig Laura Lænestol med Fodskammel i Antracit Stof

Denne klassiske og billige lænestol er perfekt at slappe af i! Den er lavet med fine syninger og i en klassisk mørkegrå farve. Stoffet er antracit, som er populært til møbler. Det holder godt og er rart at sidde i.

De høje ben er i elegant metal, og de giver rigtig god plads underneden. Du kan nemt flytte stol og skammel rundt efter behov.

Fodskamlen står i perfekt højde – klar til at smække benene op. Når du sidder med skamlen, er hele kroppen totalt afslappet.

Det er en fantastisk stilling både at læse, lytte til podcast eller se TV i. Æstetik og komfort går op i en fin enhed her.

Du får en rigtig god stol til meget få penge. Farven kan nemt tilpasses stuens øvrige indretning.

Specifikationer:

 • Prisniveau: Lav
 • Materiale: Stof & metal
 • Farve: Antracit / Mørk grå
 • Leveringstid: 2-6 dage

Til Butik

 
 

Lille Petra VB1 + Pouf fra &Tradition (Designer lænestol)

Lille Petra VB1 + Pouf fra &TraditionDenne designer lænestol er ikonisk. Den kommer fra det danske designerfirma &Tradition.

Loungestolen er kompakt, lav og omsluttende for den, der sidder i den. Ryggen er buet for optimal ergonomisk støtte. Stellet fås i både olieret valnød eller hvidolieret eg.

Det fluffy og bløde stof er Sheepskin Moonlight/Sheepskin Sahara. Det samme gælder den medfølgende lille puf, som er perfekt at smække benene op på. Det bliver næppe skønnere at læne sig tilbage med en god bog og fordybe sig!

Rent visuelt får du et unikt møbel, der emmer af mode. Den beskedne størrelse gør stolen nem at placere forskellige steder i rummet. Det kan være i hyggekrogen, ved indgangen eller midt i stuen.

Oprindeligt er modellen designet af Viggo Boesen.

Specifikationer:

 • Prisniveau: Høj
 • Stof: Vælg mellem Sheepskin Moonlight, Sheepskin Sahara, Karakorum
 • Stel: vælg mellem Olieret valnød eller hvidolieret eg
 • Designer lænestol af &Tradition, designet af Viggo Boesen

Til Butik

 
 

Hübsch lænestol med fodskammel i blå/sort

Hübsch lænestol med fodskammel i blå/sortDer er stil over drengen med denne blå Hübsch lænestol med skammel.

Den er lavet med høj ryg og armlæn, der buer opad. En blå pyntepude medfølger for ekstra komfort. Du sidder ret op og ned i stolen og har god plads til benene.

Skamlen er også lavet i enkelt design med en pude på toppen. Hvil benene efter en lang tid. Stolens ben er sorte og høje, hvilket giver meget luft underneden. Lænestolen vil derfor synes let i stuen – også selvom den er rummelig.

Det høje ryglæn afskærmer fra omverdenen og indgyder ro. Du kan nemt flytte stolen rundt efter behov. Det blå retro-stof emmer af hygge. Stolen kan bruges både derhjemme og i sommerhuset. Den har noget nordisk idyl over sig.

Specifikationer:

 • Prisniveau: Middel
 • Materiale: Stof
 • Farve: Blå
 • Leveringstid: ukendt

Til Butik

 
 

Boston Høj Lænestol i Læder inkl. Fodskammel

Boston Høj Lænestol i Læder Denne lækre lænestol i læder kommer med en stor fodskammel. Sid ekstremt komfortabelt og nyd at hav kroppen udstrakt efter en lang dag! Læder er ikke bare flot – det er også nemt at rengøre. Det her er nemlig Semianilin, som også er overfladebehandlet mod ridser og slid.

Du får det stilede look og praktisk hverdagsfunktion i én pakke. Stol og skammel er designet med solide flotte træben underneden. Ryglænets sider buer ind foroven, så dit ansigt afskærmes lidt fra omverdenen. Det øger følelsen af at ”lukke ned og slappe af”.

Der er små armlæn i siderne. Lænestolen er en del af den populære Boston serie. Du kan eventuelt matche med flere møbler fra serien. Brug stolen som tv-møbel, i biblioteket eller som samtalestol.

Specifikationer:

 • Prisniveau: Middel
 • Materiale: Læder
 • Farve: Sort
 • Leveringstid: 20-30 dage

Til Butik

 
 

Naturfarvet Lina stof lænestol med skammel

Naturfarvet Lina stof lænestol og fodskammelI bedste skandinaviske stil er Lina lænestol med skammel betrukket med en smuk naturfarve og lavet med solide ben i egebejdset bøg.

Stoffet ved både stol og skammel er Roma Nature stof, som kombinerer det jordbundne og det moderne i ét.

Stolens brede og komfortable ryg er let buet, hvilket støtter ryggens positur ekstra godt. På den måde kan du restituere maksimalt i stolen.

Ryggen er fyldt ud med polyetherskum, mens sædet indeholder koldskum. Koldskum varmejusterer og øger kvaliteten af din siddeoplevelse.

Den lille nette fodskammel kan nærmest tjene som dekorativt element i sig selv, og den vil passe perfekt på et hyggeligt uldtæppe. Fordi fodskamlen ikke er indbygget, kan du flytte rundt med den, som du ønsker.

Denne Lina stof lænestol er meget stilren, mens de runde pynteknapper emmer lidt af svensk landidyl. Prismæssigt får du megen visuel og ergonomisk nydelse for pengene her!

Specifikationer:

 • Prisniveau: Middel
 • Materiale: Stof, egebejdset bøg ben
 • Farve: Naturfarvet
 • Leveringstid: 20-30 dage

Til Butik

 
 

Alba Lænestol med fodskammel

Alba Lænestol og fodskammelEn højrygget lænestol i afmålt grå nuance der vil gøre din afslapningstid i stuen det mere behagelig fra dag ét af.

Alba lænestolen er både billig, og så har den alle de funktioner, der gør at du kan skræddersy din siddeposition fuldstændigt efter behov.

Du kan både dreje og vippe stolen, så du finder den helt perfekte og sunde stilling. Fodskamlen kan flyttes og har en lidt skrå hældning, der aflaster benene rigtig godt. Det er fordi, at den følger benenes naturlige bevægelse.

Ryggen er polstret med en blanding af skumfibre, som føles lækre at læne sig tilbage på.

Stolens sæde er lavet i koldskum, som er fast og holder formen i mange år selv ved jævnlig brug. Det grå stofbetræk matcher stolens sokkel, der er lavet i krom.

Denne lænestol har et diskret look, der gør, at den både kan stå centralt i rummet og i hjørnet.

Specifikationer:

 • Prisniveau: Middel
 • Materiale: Stof, krom sokkel
 • Farve: Grå
 • Leveringstid: 3-6 dage

Til Butik

 
 

Meget billig Polla stol med fodskammel

Meget billig Polla stol med fodskammelHandler du på budget og leder efter en billig model i høj kvalitet, så er Polla lænestol med skammel helt ideel.

Med et betræk af grå fløjl oser den af charme, der peger både tilbage og fremad i tid. Lænestolen er lige så lækker at sidde i, som den ser ud til.

Stolen og skamlen er begge tiltet i lidt skrå vinkler, så din krop får lov at sidde helt afslappet.

Både stolens sæde og ryg samt skamlen er fyldt ud med dejligt polyetherskum. Det giver støtte til hele din krop, så den kan restituere fysisk, når du sidder ned inde i stuen.

Noget af det, der gør modellens design unikt, er de lange flotte ben. De er lavet i sort metal, og deres længde gør stol og skammel meget let at se på. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at sættet føltes for tungt at have i rummet.

Specifikationer:

 • Prisniveau: Lav
 • Materiale: Fløjl, ben i sort metal
 • Farve: Grå
 • Leveringstid: 3-6 dage

Til Butik

 
 

Air læderlænestol med skammel til fødderne

Air læderlænestol samt skammel til fødderneWauw! Det er den første tanke, man får, når man ser denne Air lænestol med drejefod. Stolen er betrukket med smukt sort læder, mens armlænet er i prangende valnød. Foden er lavet i smukt gråt aluminium.

Det velbalancerede samspil mellem brun, sort og sølv giver modellen et gammeldags og klassisk look, der alligevel skiller sig ud fra mængden. Den tilhørende fodskammel er i matchende design. Du kan dreje og vippe stolen, præcist som du vil.

Møblet er udstyret med formtilpasset koldskum, der giver god støtte og har en høj fasthed. Skamlen kan rykkes, og dens stil matcher fuldstændigt stolens miks af det moderne og det old-school.

Her er tale om en rigtig lækker flyderstol, hvor du kan få mange kvalitetstimer til at gå. Visuelt kan du overveje at placere stol og skammel på et rødt tæppe eller et hvidt uldtæppe, mens grønne planter og træmøbler også vil supplere godt.

Specifikationer:

 • Prisniveau: Høj
 • Materiale: Læder, valnød armlæn, aluminium fødder
 • Farve: Sort
 • Leveringstid: efter d. 14/9

Til Butik

 
 

Riga Lænestol med skammel i Sort læder

Riga Lænestol med skammel i sort læderDenne Riga lænestol med vippefunktion giver optimal komfort gennem sin polstring og indbyggede justeringsfunktioner.

Du kan frit tilpasse ryglænet, som du ønsker, så du let kan variere mellem forskellige positioner – fra oprejst til liggende.

Drejefunktion gør det nemt at skifte fokus og kigge forskellige steder hen i rummet. Det er rart, hvis du for eksempel vil veksle mellem at samtale, se TV eller blot sidde og kigge ind i pejsen og tænke på ingenting.

Indretningen bliver mere dynamisk, når du har en lænestol, der både kan foldes ud og drejes. Den tilhørende lille fodskammel gør, at du kan smække benene op.

Modellen kommer i ægte læder, som spiller godt sammen med stolens fødder i forkromet stål. Looket er klassisk, og den sorte farve er altid en sikker vinder.

Du får en medium siddekomfort, og stolen er fyldt ud med PU skum. Brug den alene i stuens hyggekrog eller lav et lille afslapningsområde, hvor flere stole står sammen.

Specifikationer:

 • Prisniveau: Middel
 • Materiale: Læder, aluminium ramme
 • Farve: Sort
 • Leveringstid: 8-10 dage

Til Butik

 
 

Lys grøn Newman lænestol med skammel

Lys grøn Newman lænestol med skammelDenne Newman lænestol med skammel er utrolig elegant og kan snildt gå hen at blive et af stuens helt centrale visuelle elementer.

Den er dominerende og beskeden på samme tid, og det høje brede ryglæn med pynteknapper leder tankerne hen på luksuriøse villaer såvel som chikke by lejligheder.

Benene er lavet i træ, som giver en let kontrast og samtidig supplerer det lyse grønne stof.

Går du meget op i udseende, når du skal anskaffe dig en ny hvilestol med fodskammel, så vil du begejstres over Newman-modellen.

Den kombinerer barnlig nysgerrighed og moden smag i én, og så er den utrolig behagelig at sidde i.

Stolen har en højde på 86 centimeter og en bredde på 75 centimeter.

Specifikationer:

 • Prisniveau: Middel
 • Materiale: Læder
 • Farve: Sort
 • Leveringstid: 12-15 uger

Til Butik

 
 

Stort udvalg af komfortable lænestolei forskellige farver og materialer

Designmæssigt vil skamlen naturligt altid ligne selve lænestolen. Vi har samlet meget forskellige bud på modeller i høj kvalitet, og feltet spænder bredt fra moderne lænestole til klassiske lænestole.

Uanset om du har en minimalistisk og skarp stueindretning, eller om du går efter det mere dekadente og farvestrålende, så vil du kunne finde en model, der matcher dit behov.

Når du browser de enkelte typer, så overvej hvor stor en grad af individuel tilpasning, du ønsker. Du kan få lænestole med sædeløft, vippefunktion og rotation, og så kan du få de helt simple stole i traditionel udformning uden nye og smarte funktioner.

Vi har lagt vægt på et bredt udvalg af både vippestole, danske og udenlandske mærker, varierende farver og materialer samt både indbyggede og separate skamler. Alle vil gøre din stue både mere hyggelig og mere veludstyret til forskellige aktiviteter. Dårlig siddekomfort kan på sigt medvirke til både nakkesmerter og hovedpine, og her hjælper en fodskammel helt enormt.

Find den lænestol med skammel der passer bedst til dit hjem

Når du lader dig inspirere, vil du hurtigt opdage, at der et hav af lænestole med indbygget fodskammel at vælge imellem i dag. Du kan få en lille lænestol, en massiv lænestol, en velour lænestol eller en lænestol i brunt læder. I sidste ende handler det om at finde den version, der passer bedst til din stil i hjemmet.

Generelt er en lænestol med skammel utrolig god at læse i, fordi kroppen får ultimativ ergonomisk støtte og derfor holder til at sidde stille i lang tid.

Føler du, at din stue er indrettet tungt med mange store møbler, så overvej en lænestol i smalt design med lange ben. Det vil skabe en fornemmelse af luft og lethed.

Omvendt kan du sagtens vælge en stor og fyldig model, hvis du har masser af plads i stuen og højt til loftet. Har du indrettet stuen med naturfarver primært, så kan du enten vælge en farverig lænestol for kontrast eller en mere afdæmpet lys udgave for at komplimentere stilen. Er dine andre møbler i tekstil, så vil en lænestol i stof måske matche bedre en læder.

Du skal overveje følgende elementer:

 • Farve
 • Materiale
 • Mål
 • Pris
 • Mobil vs. lænestol med indbygget fodskammel

Fordelen ved en indbygget skammel er, at den er utrolig nem at slå ud og ind. Har du en mobil version, så får du til gengæld også en ekstra, hyggelig siddeplads til de små.

Indret dit eget hyggehjørne i stuen

Når du investerer i en spritny og smuk lænestol med skammel, så overvej at gå all in på et vaskeægte hyggehjørne. Hvordan laver man sådan et? Foruden stolen, så er stemningsfuld belysning alfa og omega.

Det kan være i form af små lanterner, en fin væglampe eller en stor gulvlampe, der bøjer ind over stolen. Er du glad for at læse bøger, så supplér med en fin reol, så nyt læsestof altid er inden for rækkevidde.

Alternativt kan du anskaffe dig et stilfuldt hjørne marmor sofabord og putte tematiske magasiner på, hvis du er mere den type læser.

Planter er også vigtige. Grønt giver ro i sindet og bringer naturen ind i stuen. Uldtæpper har lidt den samme effekt, og de kan give god varme om vinteren. For at fuldende hyggehjørnet kan du få et par behagelige hjemmesko og måske en massagepude, som du nemt kan hive frem ved lejlighed.

Se et stort udvalg af lænestole online

En gang skulle man tage den fysiske tur ned i møbelhusene for at finde en god lænestol med skammel. I dag kan man ordne det hjemmefra og endda spare masser af penge uden at gå ned i kvalitet.

Surfer du online, finder du hurtigt masser af lænestole med fodskammel på tilbud. Der er dog et par forhandlere, som du aldrig går galt i byen med.

Se et stort udvalg af lænestole med skammel online hos vores favorit forhandlere: