En lænestol med skammel er helt perfekt, hvis du gerne vil koble helt af efter en lang og travl dag på arbejde. Du kan med fordel bruge lænestolen til at tage en lur, slappe af med strakte ben, men du kan også læse en god bog eller sidde komfortabelt foran TV’et.

Men det store spørgsmål er: Hvilken lænestol med fodskammel skal du vælge? Herunder får du et overblik over komfortable lænestole med skammel.

Da det kan være svært at vide om du går op i designer lænestole eller ej, har vi prøvet at lave et godt mix. Så i denne artikel finder du både luksuriøse designer lænestole fra kendte brands, men du finder også flotte og prisvenlige lænestole til det mindre budget.

Se vores favoritter herunder.

Se alle lænestole


Canvas Lounge Chair & Pouf

Canvas Lounge Chair & Pouf

Til Butik

Canvas Lounge Chair & Pouf er en unik, komfortabel og moderne sækkestol. Den er anderledes fra andre sækkestole, da den kommer med ryglæn og puf og faktisk fungerer på samme måde som en lænestol med skammel.

Udover dens moderne look, så er sækkestolen også komfortabel og i de bedste materialer. Loungestolen er hårdt fyldt med EPS kugler, hvorfor den vil føles lidt hård i starten, men efter få uger vil den være blød og behagelig. Den er hårdt fyldt med EPS kugler for at sikre formen holder i lang tid.

Håndtaget på Canvas Lounge Chair er udelukkende til pynt, så vær opmærksom på, at du ikke skal bruge det til at flytte sækkestolen.

Der er ingen tvivl om at kunderne elsker dette produkt. Den har nemlig fået 4,9 ud af 5,0 mulige stjerner baseret på hele 46 kundeanmeldelser.

Specifikationer:

 • Fyld: EPS kugler (100% kemikaliefri. Ca. 300 liter pr. sækkestol)
 • Cover: Canvas stof 95% polyester, 5% bomuld
 • 8 farvemuligheder

Lille Petra VB1 + Pouf fra &Tradition (Designer lænestol)

Lille Petra VB1 + Pouf fra &Tradition (Designer lænestol)

i samarbejde med PriceRunner

Denne designer lænestol er ikonisk. Den kommer fra det danske designerfirma &Tradition.

Loungestolen er kompakt, lav og omsluttende for den, der sidder i den. Ryggen er buet for optimal ergonomisk støtte. Stellet fås i både olieret valnød eller hvidolieret eg.

Det fluffy og bløde stof er Sheepskin Moonlight/Sheepskin Sahara. Det samme gælder den medfølgende lille puf, som er perfekt at smække benene op på. Det bliver næppe skønnere at læne sig tilbage med en god bog og fordybe sig!

Rent visuelt får du et unikt møbel, der emmer af mode. Den beskedne størrelse gør stolen nem at placere forskellige steder i rummet. Det kan være i hyggekrogen, ved indgangen eller midt i stuen.

Oprindeligt er modellen designet af Viggo Boesen.

Specifikationer:

 • Prisniveau: Høj
 • Stof: Vælg mellem Sheepskin Moonlight, Sheepskin Sahara, Karakorum
 • Stel: vælg mellem Olieret valnød eller hvidolieret eg
 • Designer lænestol af &Tradition, designet af Viggo Boesen

Boston Høj Lænestol i Læder inkl. Fodskammel

Boston Høj Lænestol i Læder inkl. Fodskammel

Til Butik

Denne lækre lænestol i læder kommer med en stor fodskammel. Sid ekstremt komfortabelt og nyd at hav kroppen udstrakt efter en lang dag! Læder er ikke bare flot – det er også nemt at rengøre. Det her er nemlig Semianilin, som også er overfladebehandlet mod ridser og slid.

Du får det stilede look og praktisk hverdagsfunktion i én pakke. Stol og skammel er designet med solide flotte træben underneden. Ryglænets sider buer ind foroven, så dit ansigt afskærmes lidt fra omverdenen. Det øger følelsen af at ”lukke ned og slappe af”.

Der er små armlæn i siderne. Lænestolen er en del af den populære Boston serie. Du kan eventuelt matche med flere møbler fra serien. Brug stolen som tv-møbel, i biblioteket eller som samtalestol.

Specifikationer:

 • Prisniveau: Middel
 • Materiale: Læder
 • Farve: Sort

Stort udvalg af komfortable lænestole i forskellige farver og materialer

Designmæssigt vil skamlen naturligt altid ligne selve lænestolen. Vi har samlet meget forskellige bud på modeller i høj kvalitet, og feltet spænder bredt fra moderne lænestole til klassiske lænestole.

Uanset om du har en minimalistisk og skarp stueindretning, eller om du går efter det mere dekadente og farvestrålende, så vil du kunne finde en model, der matcher dit behov.

Når du browser de enkelte typer, så overvej hvor stor en grad af individuel tilpasning, du ønsker. Du kan få lænestole med sædeløft, vippefunktion og rotation, og så kan du få de helt simple stole i traditionel udformning uden nye og smarte funktioner.

Vi har lagt vægt på et bredt udvalg af både vippestole, danske og udenlandske mærker, varierende farver og materialer samt både indbyggede og separate skamler. Alle vil gøre din stue både mere hyggelig og mere veludstyret til forskellige aktiviteter. Dårlig siddekomfort kan på sigt medvirke til både nakkesmerter og hovedpine, og her hjælper en fodskammel helt enormt.

Find den lænestol med skammel der passer bedst til dit hjem

Når du lader dig inspirere, vil du hurtigt opdage, at der et hav af lænestole med indbygget fodskammel at vælge imellem i dag. Du kan få en lille lænestol, en massiv lænestol, en velour lænestol eller en lænestol i brunt læder. I sidste ende handler det om at finde den version, der passer bedst til din stil i hjemmet.

Generelt er en lænestol med skammel utrolig god at læse i, fordi kroppen får ultimativ ergonomisk støtte og derfor holder til at sidde stille i lang tid.

Føler du, at din stue er indrettet tungt med mange store møbler, så overvej en lænestol i smalt design med lange ben. Det vil skabe en fornemmelse af luft og lethed.

Omvendt kan du sagtens vælge en stor og fyldig model, hvis du har masser af plads i stuen og højt til loftet. Har du indrettet stuen med naturfarver primært, så kan du enten vælge en farverig lænestol for kontrast eller en mere afdæmpet lys udgave for at komplimentere stilen. Er dine andre møbler i tekstil, så vil en lænestol i stof måske matche bedre en læder.

Du skal overveje følgende elementer:

 • Farve
 • Materiale
 • Mål
 • Pris
 • Mobil vs. lænestol med indbygget fodskammel

Fordelen ved en indbygget skammel er, at den er utrolig nem at slå ud og ind. Har du en mobil version, så får du til gengæld også en ekstra, hyggelig siddeplads til de små.

Indret dit eget hyggehjørne i stuen

Når du investerer i en spritny og smuk lænestol med skammel, så overvej at gå all in på et vaskeægte hyggehjørne. Hvordan laver man sådan et? Foruden stolen, så er stemningsfuld belysning alfa og omega.

Det kan være i form af små lanterner, en fin væglampe eller en stor gulvlampe, der bøjer ind over stolen. Er du glad for at læse bøger, så supplér med en fin reol, så nyt læsestof altid er inden for rækkevidde.

Alternativt kan du anskaffe dig et stilfuldt hjørne marmor sofabord og putte tematiske magasiner på, hvis du er mere den type læser.

Planter er også vigtige. Grønt giver ro i sindet og bringer naturen ind i stuen. Uldtæpper har lidt den samme effekt, og de kan give god varme om vinteren. For at fuldende hyggehjørnet kan du få et par behagelige hjemmesko og måske en massagepude, som du nemt kan hive frem ved lejlighed.

Se et stort udvalg af lænestole online

En gang skulle man tage den fysiske tur ned i møbelhusene for at finde en god lænestol med skammel. I dag kan man ordne det hjemmefra og endda spare masser af penge uden at gå ned i kvalitet.

Surfer du online, finder du hurtigt masser af lænestole med fodskammel på tilbud. Der er dog et par forhandlere, som du aldrig går galt i byen med.

Se et stort udvalg af lænestole med skammel online hos vores favorit forhandlere:

Se alle lænestole

Comments are closed.