Lænestol med fodskammel

Lænestol med skammel – 10 smarte lænestole med fodskammel

Prikken over i’et ved enhver ergonomisk lænestol er muligheden for at strække benene helt ud, når du sidder ned. På den måde opnår du hundrede procents afslapning og kan hvile alle kroppens muskler. Når du investerer nyt til stuen, bør du derfor overveje en lænestol med skammel, som enten kan være medfølgende eller indbygget. Du vil nyde at læne dig tilbage og så film, læse en bog eller lytte til musik med benene oppe.

I dag kan du få både moderne og retro-agtige lænestole med fodskammel, som ser stilede ud og tilføjer stuen designmæssig kant. Nogle vil helst have en drejestol for fuld fleksibilitet, mens andre ønsker en stationær en af slagsen. Nogle ønsker en læderlænestol, mens andre er mere til en gammeldags gyngestol. Som vi vil vise her, så kan man i dag få ekstra luksus i form af en fodskammel til samtlige modeller. Det handler bare om at vide, hvor man skal kigge!

Her gennemgår vi ti af markedets bedste online lænestole med skamler lige i nu.

Naturfarvet Lina stof lænestol med skammel

Naturfarvet Lina stof lænestol og fodskammelI bedste skandinaviske stil er Lina lænestol med skammel betrukket med en smuk naturfarve og lavet med solide ben i egebejdset bøg. Stoffet ved både stol og skammel er Roma Nature stof, som kombinerer det jordbundne og det moderne i ét. Stolens brede og komfortable ryg er let buet, hvilket støtter ryggens positur ekstra godt. På den måde kan du restituere maksimalt i stolen. Ryggen er fyldt ud med polyetherskum, mens sædet indeholder koldskum.

Koldskum varmejusterer og øger kvaliteten af din siddeoplevelse. Den lille nette fodskammel kan nærmest tjene som dekorativt element i sig selv, og den vil passe perfekt på et hyggeligt uldtæppe. Fordi fodskamlen ikke er indbygget, kan du flytte rundt med den, som du ønsker. Denne Lina stof lænestol er meget stilren, mens de runde pynteknapper emmer lidt af svensk landidyl. Prismæssigt får du megen visuel og ergonomisk nydelse for pengene her!

Til Butik

 

Alba Lænestol med fodskammel

Alba Lænestol og fodskammelEn højrygget lænestol i afmålt grå nuance der vil gøre din afslapningstid i stuen det mere behagelig fra dag ét af. Alba lænestolen er både billig, og så har den alle de funktioner, der gør at du kan skræddersy din siddeposition fuldstændigt efter behov. Du kan både dreje og vippe stolen, så du finder den helt perfekte og sunde stilling. Fodskamlen kan flyttes og har en lidt skrå hældning, der aflaster benene rigtig godt. Det er fordi, at den følger benenes naturlige bevægelse. Ryggen er polstret med en blanding af skumfibre, som føles lækre at læne sig tilbage på.

Stolens sæde er lavet i koldskum, som er fast og holder formen i mange år selv ved jævnlig brug. Det grå stofbetræk matcher stolens sokkel, der er lavet i krom. Denne lænestol har et diskret look, der gør, at den både kan stå centralt i rummet og i hjørnet.

Til Butik

 

Meget billig Polla stol med fodskammel

Meget billig Polla stol med fodskammelHandler du på budget og leder efter en billig model i høj kvalitet, så er Polla lænestol med skammel helt ideel. Med et betræk af grå fløjl oser den af charme, der peger både tilbage og fremad i tid. Lænestolen er lige så lækker at sidde i, som den ser ud til. Stolen og skamlen er begge tiltet i lidt skrå vinkler, så din krop får lov at sidde helt afslappet.

Både stolens sæde og ryg samt skamlen er fyldt ud med dejligt polyetherskum. Det giver støtte til hele din krop, så den kan restituere fysisk, når du sidder ned inde i stuen. Noget af det, der gør modellens design unikt, er de lange flotte ben. De er lavet i sort metal, og deres længde gør stol og skammel meget let at se på. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at sættet føltes for tungt at have i rummet.

Til Butik

 

Air læderlænestol med skammel til fødderne

Air læderlænestol samt skammel til fødderneWauw! Det er den første tanke, man får, når man ser denne Air lænestol med drejefod. Stolen er betrukket med smukt sort læder, mens armlænet er i prangende valnød. Foden er lavet i smukt gråt aluminium. Det velbalancerede samspil mellem brun, sort og sølv giver modellen et gammeldags og klassisk look, der alligevel skiller sig ud fra mængden. Den tilhørende fodskammel er i matchende design. Du kan dreje og vippe stolen, præcist som du vil.

Møblet er udstyret med formtilpasset koldskum, der giver god støtte og har en høj fasthed. Skamlen kan rykkes, og dens stil matcher fuldstændigt stolens miks af det moderne og det old-school. Her er tale om en rigtig lækker flyderstol, hvor du kan få mange kvalitetstimer til at gå. Visuelt kan du overveje at placere stol og skammel på et rødt tæppe eller et hvidt uldtæppe, mens grønne planter og træmøbler også vil supplere godt.

Til Butik

 

Lys grøn Palmetto lænestol med skammel

Lys grøn Palmetto lænestol med skammelDenne smukke Palmetto-model i lys grøn uld er en fryd for øjet såvel som kroppen. Visuelt oser den af både charme og kvalitet med den høje ryg og den let nedadbøjede skammel i matchende design. Lænestolen vil passe perfekt ind, hvis du har jord- og naturfarver i stuen, og den grønne farve udstråler ro og velvære. Du får her en lænestol med skammel, som du frit kan flytte rundt på efter behov.

Højden er på 98 centimeter, mens stolens bredde er på 74 centimeter. Modellen har et markant look samtidig med, at den fint vil blende ind med sine omgivelser. De smukke lange ben i eg giver en flot finish. Ønsker du en elegant stof lænestol, som du kan få mange afslappende timer til at gå i, så er Palmetto-modellen et rigtig godt bud!

Til Butik

 

Riga Lænestol med skammel i Sort læder

Riga Lænestol med skammel i sort læderDenne Riga lænestol med vippefunktion giver optimal komfort gennem sin polstring og indbyggede justeringsfunktioner. Du kan frit tilpasse ryglænet, som du ønsker, så du let kan variere mellem forskellige positioner – fra oprejst til liggende. Drejefunktion gør det nemt at skifte fokus og kigge forskellige steder hen i rummet. Det er rart, hvis du for eksempel vil veksle mellem at samtale, se TV eller blot sidde og kigge ind i pejsen og tænke på ingenting. Indretningen bliver mere dynamisk, når du har en lænestol, der både kan foldes ud og drejes.

Den tilhørende lille fodskammel gør, at du kan smække benene op. Modellen kommer i ægte læder, som spiller godt sammen med stolens fødder i forkromet stål. Looket er klassisk, og den sorte farve er altid en sikker vinder. Du får en medium siddekomfort, og stolen er fyldt ud med PU skum. Brug den alene i stuens hyggekrog eller lav et lille afslapningsområde, hvor flere stole står sammen.

Til Butik

 

Chandler Recliner m/drejefod – Sort læder

Chandler Recliner m/drejefod - Sort læderLeder du efter lænestol og fodskammel i læder, så får du en rigtig luksusudgave her! Denne ultimative hvilestol med vippefunktion gør det muligt at ligge sig helt ned med kroppen behageligt udstrakt. Du kan selv vælge, hvor meget hovedet skal eleveres, når du for eksempel ser TV. På mange måder minder modellen lidt om eksklusive biografstole, og den indbyggede fodskammel er utrolig nemt at slå ud og ind efter behov. Uanset om du sidder oprejst eller ligger på langs, vil du mærke god støtte fra top til tå.

Når det kommer til siddekomfort, så ligger Torben lænestol med indbygget fodskammel på en blød til medium fasthed. Du synker med andre ord let ned i det behagelige og ægte læder med PU skum, hvilket giver total afslapning. Den klassiske sorte farve kan kombineres med forskellige indretningstyper, og du kan overveje at pynte stolen med et farvestrålende rødt gulvtæppe underneden.

Til Butik

 

Rød Newman lænestol med skammel

Rød Newman lænestol med skammelIntet kan give stuen charme og karismatisk kant som røde møbler, der signalerer overskud og mod. Denne Newman lænestol med skammel er utrolig elegant og kan snildt gå hen at blive et af stuens helt centrale visuelle elementer. Den er dominerende og beskeden på samme tid, og det høje brede ryglæn med pynteknapper leder tankerne hen på luksuriøse villaer såvel som chikke by lejligheder. Benene er lavet i træ, som giver en let kontrast og samtidig supplerer det røde stof.

Går du meget op i udseende, når du skal anskaffe dig en ny hvilestol med fodskammel, så vil du begejstres over Newman-modellen. Den kombinerer barnlig nysgerrighed og moden smag i én, og så er den utrolig behagelig at sidde i. Stolen har en højde på 86 centimeter og en bredde på 75 centimeter.

Til Butik

 

Time Out lænestol – Flot sort fantasy læder og sortlakeret sokkel

Denne læderlænestol er utrolig komfortabel og stilren. Materialet er sort Fantasy læder, som passer perfekt ind i det moderne hjem. Stoltime out stolens fod kan drejes og er lavet i flot sortlakeret aluminium. Det er den norske møbeldesigner Jahn Aamodt, der står bag modellen, og du får megen kvalitet for pengene! Både de lækre materialer og den høje justérbarhed sørger for optimal komfort, når du bruger stolen.

Du kan justere ryglænet via et enkelt greb, og soklen kan svinges tilbage. For at opnå optimal støtte til din nakke, når du sidder ned, kan du justere nakkestøtten i tre trin foruden i højden. Sædet er polstret med koldskum, som har en god fasthed. Med Time Out lænestol med fodskammel får du både et klassisk møbel og en ergonomisk bedste ven til stuen. Der er tale om luksus, og fordi stolen er sort, kan du kombinere den med et væld af stilarter i den stue indretning.

Til Butik

 

Mars 1 – læder lænestol med indbygget fodskammel

lænestol med indbygget fodskammelGår du efter en solid og prisvenlig løsning, så er Mars 1 lænestol med indbygget fodskammel oplagt. Den er betrukket med fornemt ægte læder, og benene er lavet i smukt og skinnende stål. For at sikre optimal komfort indeholder stolen PU skum, som gør den blød at sidde i. Det smukke og enkle sorte design går godt med andre farver og forskellige indretningstemaer som moderne, nordisk og retro. Mars 1 findes i forskellige modeller, men du får ultimativ luksus, hvis du vælger den med tilhørende fodskammel, som du bare skal slå ud.

Du kan få stolen i fire forskellige versioner. Stolen er bøjet lidt tilbage for at støtte ryggen ekstra godt, mens skamlen vender nedad for at passe til benenes naturlige stilling. Der er kælet for detaljen her, og samtidig slipper du for at punge alt for gevaldigt ud.

Til Butik

 

Stort udvalg af lænestole med skammel i forskellige farver og materialer

Designmæssigt vil skamlen naturligt altid ligne selve lænestolen. Vi har samlet meget forskellige bud på modeller i høj kvalitet, og feltet spænder bredt fra moderne lænestole til klassiske lænestole. Uanset om du har en minimalistisk og skarp stueindretning, eller om du går efter det mere dekadente og farvestrålende, så vil du kunne finde en model, der matcher dit behov. Når du browser de enkelte typer, så overvej hvor stor en grad af individuel tilpasning, du ønsker. Du kan få lænestole med sædeløft, vippefunktion og rotation, og så kan du få de helt simple stole i traditionel udformning uden nye og smarte funktioner.

Vi har lagt vægt på et bredt udvalg af både vippestole, danske og udenlandske mærker, varierende farver og materialer samt både indbyggede og separate skamler. Alle vil gøre din stue både mere hyggelig og mere veludstyret til forskellige aktiviteter. Dårlig siddekomfort kan på sigt medvirke til både nakkesmerter og hovedpine, og her hjælper en fodskammel helt enormt.

Find den lænestol med skammel der passer bedst til dit hjem

Når du lader dig inspirere, vil du hurtigt opdage, at der et hav af lænestole med indbygget fodskammel at vælge imellem i dag. Du kan få en lille lænestol, en massiv lænestol, en velour lænestol eller en lænestol i brunt læder. I sidste ende handler det om at finde den version, der passer bedst til din stil i hjemmet. Generelt er en lænestol med skammel utrolig god at læse i, fordi kroppen får ultimativ ergonomisk støtte og derfor holder til at sidde stille i lang tid. Føler du, at din stue er indrettet tungt med mange store møbler, så overvej en lænestol i smalt design med lange ben. Det vil skabe en fornemmelse af luft og lethed.

Omvendt kan du sagtens vælge en stor og fyldig model, hvis du har masser af plads i stuen og højt til loftet. Har du indrettet stuen med naturfarver primært, så kan du enten vælge en farverig lænestol for kontrast eller en mere afdæmpet lys udgave for at komplimentere stilen. Er dine andre møbler i tekstil, så vil en lænestol i stof måske matche bedre en læder. Du skal overveje følgende elementer:

  • Farve
  • Materiale
  • Mål
  • Mobil vs. lænestol med indbygget fodskammel

Fordelen ved en indbygget skammel er, at den er utrolig nem at slå ud og ind. Har du en mobil version, så får du til gengæld også en ekstra, hyggelig siddeplads til de små.

Indret dit eget hyggehjørne i stuen

Når du investerer i en spritny og smuk lænestol med skammel, så overvej at gå all in på et vaskeægte hyggehjørne. Hvordan laver man sådan et? Foruden stolen, så er stemningsfuld belysning alfa og omega. Det kan være i form af små lanterner, en fin væglampe eller en stor gulvlampe, der bøjer ind over stolen. Er du glad for at læse bøger, så supplér med en fin reol, så nyt læsestof altid er inden for rækkevidde. Alternativt kan du anskaffe dig et stilfuldt hjørne marmor sofabord og putte tematiske magasiner på, hvis du er mere den type læser.

Planter er også vigtige. Grønt giver ro i sindet og bringer naturen ind i stuen. Uldtæpper har lidt den samme effekt, og de kan give god varme om vinteren. For at fuldende hyggehjørnet kan du få et par behagelige hjemmesko og måske en massagepude, som du nemt kan hive frem ved lejlighed. Nogle er også glade for at have cremer til hænder, fødder og ansigt, som de kan smøre sig ind i, mens de slænger sig i lænestolen.

Køb din lænestol med skammel online

En gang skulle man tage den fysiske tur ned i møbelhusene for at finde en god lænestol med skammel. I dag kan man ordne det hjemmefra og endda spare masser af penge uden at gå ned i kvalitet. Surfer du online, finder du hurtigt masser af lænestole med fodskammel på tilbud. Der er dog et par forhandlere, som du aldrig går galt i byen med:

Unoliving.com: Unoliving har masser af farvestrålende og æstetisk imponerende lænestole med fodskamler, som vil være en sand fryd for øjet i din stue. Kan du lide retro-designs i høj kvalitet, så er det et godt sted.

ILVA.dk: ILVA online har både smukke lænestole med fodskammel i stof og læder. Du finder nedsatte modeller i smukke skandinaviske farver og i simple former, der passer godt til det moderne hjem. Prismæssigt er der noget for enhver smag.

Scroll til toppen