Gem dine ting og sager væk i stuen med et flot sort vitrineskab i metal. Vi kender alle behovet for at kunne skjule ting i skuffer og skabe, så stuen ikke roder, når vi får familie og venner på besøg.

Et sort vitrineskab er perfekt til dig der vil have plads til dekorativt nips og muligheden for at få rodet på afstand.

Vi viser hér 8 smarte sorte vitrineskabe i metal, alle i forskellige sorte nuancer. Så tilbage er der kun at spørge: Hvor skal skabet stå, og hvilket kunne du tænke dig?

Klassisk sort vitrineskab med detaljer i industrielt look

Klassisk sort vitrineskab med detaljer i industrielt look

Til Butik

Vitrineskabe har det med at ligne hinanden. Og ofte er det først, når man går helt tæt på, at man spotter detaljen i de enkelte designs. Black Cabinet fra Nordal er fremstillet af pulverlakeret jern, og fås i to forskellige størrelser, der gør det nemt at finde en plads til vitrinen i stuen.

Går man helt tæt på dette vitrineskab, lægger man mærke til de store, påsvejsede hængsler, der holder skabets fine glaslåger solidt på plads. Hængslerne, den lille lås på skabets midte, og de næsten overdimensionerede håndtag er med til at give dette vitrineskab i metal et industrielt look. Og er man på udkig efter et vitrineskab med karakter, er Black Cabinet absolut vær at kigge nærmere på.

Specifikationer:

 • Maskulint vitrineskab i industrielt look
 • Størrelse: H: 175 X L: 80 X D: 35 cm.
 • Fås også i en større model på 214 cm. i højden

 

Nordal vitrineskab med smuk udstillingsplads til dit boligtilbehør

Nordal vitrineskab med smuk udstillingsplads til dit boligtilbehør

Kollektionen af vitrineskabe fra Nordal spænder bredt, og alle er de udført i forskellige stilarter. Her viser vi et vitrineskab i metal, der hører til blandt de helt enkle af Nordals møbler.

På dette vitrineskab er alt overflødigt sorteret fra. Konstruktionen er simpel, men stadig af høj kvalitet. Vitrinen indeholder 4 hylder, de 3 af dem er af glas. Skabets låger er helt tynde og indrammet af store stykker glas. Siderne er ligeledes udført i glas, der går i hele vitrineskabets højde.

Med dette vitrineskab i metal får man en smuk udstillingsplads til den service og porcelæn, som nogen af os måske stadig kun sætter frem til pænt brug. Modsat kan skabet også fyldes med ens yndlingsting, sådan at man ser på dem hver dag.

I alle fald er hér et vitrineskab, der med sin enkelthed indbyder til leg med hjemmets indretning. Og vi har at gøre med et skab, der sikkert er at finde på flere ønskelister i år.

Specifikationer:

 • Smukt vitrineskab i metal, der nemt passer ind i hjemmets indretning
 • Størrelse: H: 153 X L: 90 X D: 46 cm.
 • Kan nemt kombineres med andre produkter fra Nordal

 

Lille vitrineskab med store muligheder

lille Sort vitrineskab i metal

Til Butik

Et sort vitrineskab i metal behøver absolut ikke at være en kæmpe kleppert, der optager al gulvpladsen i rummet. Unique Furniture har fremstillet dette lille skab, der byder på store muligheder. Oveni det, har Bolighuset lige nu eksklusive tilbud på flere af deres produkter.

Skænken hér er fremstillet i pulverlakeret metal. Og med sine åbne sider af glas, ligner den andre vitriner vi har vist. Bare mindre. Og det skaber muligheder.

Skabet kan for eksempel bruges i entréen som afsætningsplads. I stuen er dette det perfekte sidemøbel med plads til både læselampen og en stak af de gode bøger.

Og skal stuens skænk helt i centrum, er højden helt perfekt til brug som tv-møbel. Bagsiden er desuden udfræset, sådan at der nemt og pænt kan trækkes kabler, hvis vitrinen hér får plads sammen med husalteret.

Specifikationer:

 • Alsidig vitrineskab til en rigtig god pris
 • Størrelse: H: 52 X L: 132 X D: 40 cm.
 • Greb af messing byder på en detalje, der er evig moderne

 

Højt-Bredt jern Vitrineskab – Solidt som et pengeskab

Højt-Bredt jern Vitrineskab

Til Butik

Eftersigende har efterspørgslen på store vitrineskabe været så høj, at By Hornslet har fået specialfremstillet et sort vitrineskab i metal, der sammen med en række lignende produkter fra firmaet matcher ønskerne fra dem, der er på udkig efter et vitrineskab med masser af opbevaringsplads.

Vitrinen hér er solidt fremstillet af jern, og måler hele 200 centimeter i højden. Skabets hylder er ligeledes udført i jern, så der er rig mulighed for at opbevare selv tunge ting i dette rummelige skab.

På trods af størrelsen fremstår dette vitrineskab fint og enkelt, da vangerne i skabets glaslåger har samme bredde som hylderne indeni. Og stiller man sig lidt på tå, vil man lægge mærke til hasperne aller øverst, der er sat på med nitter af jern. Denne detalje er med til at give indtrykket af, at dette vitrineskab i jern ikke bare er solidt som et pengeskab. Det er også sikkert som pengeskab.

Specifikationer:

 • Solidt sort vitrineskab i metal, hvor man kan opbevare selv tunge ting
 • Størrelse: H: 200 X L:110 X D: 38 cm.
 • Fås også i udgave med et mere råt look, hvor jernet har fået en sandblæst finish

 

Hübsch metalskab der tryller rodet væk

Hübsch 020608 Opbevaringsskab 100x150cm

Det lækre ved vitrineskabe med låger af glas er, at man har mulighed for at sætte yndlingsstellet, nips og lækkert grej fra køkkenet smukt til skue. Og på den måde vise, hvad selv man sætter pris på ved indretningen af hjemmet.

Men lad os være ærlige. Vi gemmer alle på ting, der ikke behøver at komme frem i lyset. Og hvor mange af os har ikke efter mange år fået samlet en kasse fuld af dimser, som vi kun bruger en gang imellem?

Heldigvis er Højgaard Interiør forhandler af dette sorte vitrineskab i metal fra Hübsch, der er som skabt til at opbevare netop de ting, som er gode at have ved hånden. Men som man ikke nødvendigvis behøver at se på hver dag.

Vitrinens låger og sider er udført af trådnet, der skaber en halvgennemsigtig effekt. På den måde kommer tingene indeni dette skab til at virke mindre.

Kun fantasien sætter grænsen. For nogen vil dette vitrineskab i metal helt sikkert være det rigtige til at opbevare tøj i. Og for andre det oplagte valg til at gemme tunge mapper væk på kontoret med.

Specifikationer:

 • Lækkert sort vitrineskab i metal, der kan bruges overalt i hjemmet
 • Størrelse: H: 150 X L: 100 X D: 45 cm.
 • Kan nemt kombineres med andre vitrineskabe fra Hübsch

 

Klassisk smuk og tidløs vitrineskab

Unique Furniture Carmel vitrineskab - H140

Til Butik

Så du det lækre tv-møbel fra Unique Furniture længere oppe i artiklen? Bolighuset er også forhandler af en større udgave af møblet, der er en mere reel udgave af et vitrineskab.

Vitrinen hér byder på de samme lækre detaljer i form af pianosort metal og elegante runde greb i messing. Brugen af messing har for alvor vundet indpas i danske møbeldesigns, og tilsammen skaber de to metaller et møbel, som vil være evig moderne.

Bolighuset har lige nu eksklusive tilbud på flere af produkterne fra Unique Furniture, så deres vitrineskabe er absolut værd at kigge nærmere på.

Specifikationer:

 • Vitrineskab med smukke detaljer til en utrolig skarp pris
 • Størrelse: H: 140 X L: 110 X D: 40 cm.
 • Kombinationen af sort metal og messing skaber et iøjnefaldende, men enkelt vitrineskab

 

Højt og unikt MUUBS vitrineskab i jern med glaslåger

MUUBS High Cabinet - Boston 09

i samarbejde med PriceRunner

Danske Muubs har produceret dette vitrineskab i pulverlakeret jern, der på trods af sin underspillede enkelthed er helt unik.

Muubs ændrer nemlig løbende i farvesammensætningen af den lakering, som de bruger til dette vitrineskab i metal. Du har altså hér muligheden for at få et vitrineskab, der er helt unik. Og som ikke alle har.

Farven på denne vitrine er i øvrigt changerende. Og vil skifte fra antracit grå til dyb sort alt efter, hvordan lyset falder i rummet.

Læg også mærke til, at de to nederste hylder er lukket af i siderne, mens resten af vitrinen består af store partier af glas. Det er derfor oplagt at stille dette vitrineskab i køkkenet, hvor gryder og andet tungt køkkengrej får god plads på de nederste hylder, mens servicen kommer smukt til skue bag glaslågerne.

Lige nu er der mange penge at spare på denne vitrine, da Bolighuset har store prisfald på produkter fra Muubs.

Specifikationer:

 • Sort vitrineskab i jern med changerende effekt
 • Størrelse: H: 200 X L: 90 X 40 cm.
 • Unikt møbel, der ikke fås mangen til

 

Nordal Downtown Iron Wall Cabinet – Vintage og masser af karakter

Nordal Downtown Iron Wall Cabinet - Vintage og masser af karakter

Til Butik

hoejgaardbrugskunst er blandt de største forhandlere af produkter fra Nordal, og deres kollektioner spænder vidt og bredt. Hér viser vi det mindste møbel på denne liste, nemlig en væghængt vitrine i charmerende vintagestil.

Dette vitrineskab i metal kommer med en antik overflade, hvor der er lavet krakeleringer i den sorte maling. På den måde skinner metallet indenunder let igennem, og vil ændre karakter som årene går. Det er ægte vintage, og for mange er vintage lig med ægte hygge.

Vitrinen fra Nordal er perfekt til hjemmet, hvor pladsen er trang. Og den er som skabt til at huse nips, der vil blive smukt indrammet.

Specifikationer:

 • Lille vitrineskab i metal til at hænge på væggen
 • Størrelse: H: 81 X L: 54 X D: 23 cm.
 • Oplagt valg til småt boligtilbehør og eller som entrémøbel

Værd at vide, når køber vitrineskabe på nettet

Udvalget af sorte vitrineskabe på nettet er stort. Især af dem af metal. Her kommer et par tips, som er gode at overveje inden du bestemmer dig for, hvor dit nye metal vitrineskab skal stå.

 • Ofte er der gode penge at spare ved at købe sorte vitrineskabe på nettet.
 • Leveringstiden er for det meste kort. Men vær opmærksom på, at nogle vitriner er bestillingsvarer, og at leveringstiden derfor kan være længere på enkelte produkter.
 • Gør op med dig selv, hvor stor din nye vitrine skal være. Hvor meget plads har du egentligt brug for?
 • Vitrineskabe fylder meget i rummet, du stiller dem i. Jo mere luft der er mellem loftet og toppen af skabet, jo mindre og voldsom vil vitrinen virke.

Comments are closed.