Gul sofa – 8 flotte gule sofaer til prisen

Gul sofa – 8 flotte gule sofaer til prisenEn gul sofa til stuen virker måske som et kontroversielt og vovet valg. Men faktum er, at en karry gul sofa kan give den perfekte finish i din indretning og fuldende rummet med glans. Den gule farve skiller sig ud og giver modspil til de øvrige materialer, farver og pyntegenstande. Sofaen er så central et møbel, at det er et oplagt valg til en mere dominerende og modig farve som gul. Og glem ikke, at gul kommer i mange nuancer.

Som vi vil vise her, så kan du få sofaer i varme og kolde gule farver, ligesom de fås i henholdsvis den mere orange og mere lysegullige ende af farvespektret. Uanset hvad vil du bringe varme og munter stemning ind i rummet ved at investere i en gul sofa. Du kan enten placere dit nye smukke møbel midt i rummet og skabe luft omkring eller eventuelt designe en hyggekrog med en gul sofa med chaiselong, som du kan slænge benene på.

Vores favoritter

Du kan få en billig gul sofa i et væld af designs lige fra det mere moderne til det mere gammeldags. Når du skal vælge materiale, kan du tænke i forskellige typer af betræk som almindeligt stof og velour. Nedenfor har vi gjort det let ved at samle nogle af nettets bedste bud lige nu, når det kommer til gule sofaer i høj kvalitet. Nogle passer perfekt til svensk landidyl, mens andre går bedre til den pompøse stue med højt til loftet. En helt tredje gruppe vil skille sig smukt ud i et ellers minimalistisk og stringent hjem.

Når du lader dig inspirere, så overvej to ting:

  • Skal min gule sofa stå i kontrast til resten min stueindretning?
  • Hvordan vil den spille sammen med de farver og teksturer, der allerede er i rummet.

Køber du en sofa i en klar gul farve kan det give taktisk modspil til dine øvrige møbler. Men finder du en mere afdæmpet og mat naturgul, kan den også sagtens blende ind med omgivelserne.

Kragelund Vangen 3-pers. velour sofa

Kragelund Vangen 3-pers. velour sofaDenne smukke og dekadente model er perfekt til dig, der søger en stilet gul velour sofa. Kragelund Vangen sofa indbyder til både beundring og afslapning i særklasse, og den har plads til tre personer. Den gule farve stråler og virker afdæmpet på én og samme tid. Benene i valnød bejdset eg fuldender det stilfulde look. Sofaen vil indtage rummet fuldstændigt og stå utrolig godt sammen med store grønne planter, farvede tæpper eller keramik i lyse nuancer. De små pyntepuder giver et diskret herskabeligt touch.

Lige så smuk som sofaen er at se på, lige så behagelig er den at sidde i. Både ryg og sæde er polstret med blødt skum, og begge dele er vendbare. De lidt aflange slanke ben løfter sofaen og gør den mindre tung at se på. På trods af at den eller er robust og solid. Denne model passer perfekt ind i en rummelig stue med højt til loftet.

Gult petri sofasæt

Gult petri sofasætHvorfor nøjes med en 2 personers gul sofa, når du kan få et helt sofasæt med plads til henholdsvis to en halv og tre personer. Køber du et Petri sofasæt, så får du ikke kun plads til hele familien eller vennegruppen. Du får også to ultrakomfortable og smukke sofaer i sennepsgult stof og med flotte symmetriske ben i sortmalet træ. Sofasættet ser i sig selv utrolig blødt og lækkert ud. Sæderne er polstrede med mini bonell fjedre og koldskum, som tilsammen giver sublim ergonomisk støtte.

Ryggen er stoppet med dungranulat, som forkæler ryggen, når du læner dig tilbage i sofaen. Med et komplet sæt kan du lave en gennemført sofa-ø i midten af stuen, som du designer ud fra omtanke for den gule farve. Det signalerer overskud og ro samtidig med, at du ligger op til mange sociale stunder sammen. En farvet og lang lampe samt store grønne planter vil gå godt til sættet.

Yderst lækker Samone gul sofa med chaiselong

Yderst lækker Samone gul sofa med chaiselongHjørnesofaer med chaiselong har unægteligt noget luksuriøst over sig, og denne her er ingen undtagelse! Der er sørget for ultimativ komfort med et blødt Denno betræk og rygpuder, der er fyldt ud med dungranulat. I sæderne finder du koldskum, som holder formen og samtidig sikrer, at det ikke bliver for varmt og fugtigt, selvom I sidder mange på sofaen. Chaiselongen gør, at der er masser af plads til at ligge og slænge sig.

Kaster du din kærlighed efter Samone sofaen, så kan du få den i varierende størrelser. Stoffet er en dyb sennepsgul, som giver et lækkert designmæssigt touch. Benene er lavet i diskret sort plast. Det runde ende modul giver en følelse af luksus og overskud. Du får her et utrolig lækkert møbel til stuen, som har vildt meget personlighed. De bløde og fine pyntepuder fuldender stilen, og du vil kunne få mange gode timer til at gå i liggende eller siddende position.

Nouveau Sofa XL – Mustard

Nouveau Sofa XL – MustardLeder du efter en gul retro sofa i store mål, så kan Nouveau Sofa XL være din nye drømmesofa. Med sit smalle design og sennepsgule farve er den blikfang og kan definere din indretning. Det er firmaet BePureHome, der står bag modellen. Det fede ved sofaen er, at den vil passe fint ind i både bohemestilen og det mere moderne hjem, hvor den kan stikke ud som det mest farverige element i stuen. Sofaen er lavet i et blødt og utrolig behageligt fløjlsmateriale.

Der er god plads til at sidde en lille gruppe i sofaen og konversere sammen, læse eller se TV. Fordi sofaen er så smal, kan den tænkes ind sammen med andre møbler i forskellige konstellationer. Den går godt med store brede tæpper, spejle og eventuelt et sofabord i glas. Den gule farve spiller godt sammen med træ.

Kaya 3-pers. Sofa

Kaya 3-pers. SofaKaya velour sofa i gul til tre personer er en fryd for øjet! Med sin stringente form og bløde look vil den uden tvivl se smuk ud i stuen. De lige kanter giver et simpelt og enkelt udtryk. Velour er ellers meget retro-agtigt, men de rene linjer gør også Kaya sofaen yderst moderne. De sorte og meget tynde sorte metalben understøtter det futuristiske look. Sofaen kan både stå alene eller pyntes med små farvestrålende puder eller tæpper.

Det føles utrolig behageligt at læne sig tilbage i sofaen. Den polstret med Nozag fjedre, mens der er koldskum i både ryg- og sædepuderne. Koldskum sørger for, at formen holdes, og at du ikke kommer til at sidde for varmt på velourunderlaget. Sofaen har en bredde på 195 centimeter og en højde på 76 centimeter. Modellen kan fås i et bredt udvalg af andre farver.

Erik Ole Jørgensen 2 pers. sofa - J148 - Eg/gul

Erik Ole Jørgensen 2 pers. sofa - J148 - Eg/gulJ148 er en vaskeægte designklassiker lavet af kvalitetsmaterialer og med omtanke for detalje. Det enkle og idylliske look giver en følelse af ro og natur. Designet er lavet tilbage i 1978 af danske Erik Ole Jørgensen. Er du miljøbevidst, så er den her sofa det perfekte valg! Trærammen af egetræ er FSC-certificeret og kommer fra europæiske skove. Det slidstærke stof hedder Crisp og er lavet af newzealandsk uld. Det er blandt andet mærket med EU´s ecolabel. Stoffet strækker sig godt og er afvisende over for smuds og snavs.

Så du skal ikke bekymre dig for meget, hvis der spilles i sofaen. Alt, hvad du behøver til at rengøre den, er en hårdt opvredet klud. Looket er rent og fri for mønstre, men overfladen er stadig levende. Den smukke klare lysegule farve lyser rummet op og giver en landidyllisk stemning.

Karry gul vendbar Marino chaiselong sofa

Karry gul vendbar Marino chaiselong sofaDenne store og brede gule sofa har det hele: Komfort, stilsikkert look og kvalitet i én løsning! Den tilhørende chaiselong er flytbar, hvilket giver ultimativ fleksibilitet. På den måde kan du selv vælge, om den skal være højre- eller venstrevendt, når du køber sofaen. Sofaen er lavet i polyester, og den klare gule farve vil lyse stuerummet op på ny. Modellen er moderne og fremadskuende, så du sender et klart signal med den.

De små og korte ben i træ matcher sofaen og spiller subtilt sammen med den gule farve. Bredden er på 219 centimeter, mens højden er på 80 centimeter. Der er rig mulighed for, at hele familien kan benytte sofaen, da den har masser af liggeplads. Grundet chaiselongen kan du ligge dig ned helt udstrakt og endog tage en lur på det bløde underlag. Du får meget kvalitet for pengene her.

Gul Monte Sofa

Gul Monte SofaHouse Nordic har designet en flot stofsofa i gul, som tilføjer både liv og klasse til rummet. Med fine små pynteknapper og armlæn, der vender let udad, har den noget hyggeligt og nede på jorden over sig. De store hynder gør sofaen lækker at sidde i, og man kan læne sig tilbage og nyde livet. Modellen vil både gøre det fint stående op af en væg eller fritstående i rummet med et tæppe under. Har du godt med plads og ønsker at lave en slags sofa-ø, kan du overveje at købe to eksemplarer.

Målene ligger på 180 x 76 x 79 centimeter. Sofaen er lavet i polyester, og den mat-gule farve vil give helt nyt liv i stuen. Køber du dette møbel, bliver det uden tvivl et af de bærende elementer i din stueindretning.

Udstrål kant og karakter med en gul sofa

Mange er måske lidt skeptiske over for den gulve farve til et så vigtigt møbel som sofaen. Bliver det for dominerende? Kan det matche med andre elementer farve- og stilmæssigt? Men sandheden er, at gul er en utrolig varm farve, der udvider rummet og skaber plads til udfoldelse. Gul kan – med sin lyse og energiske kvalitet – bruges utrolig kløgtigt i stueindretningen, hvis man tænker sig om. Du kan for eksempel bruge en gul sofa til at:

  • Skille sig fuldstændigt ud fra en ellers afdæmpet minimalistisk indretning.
  • Give kontrast og fremhæve andre farver og former.
  • Køre gult tema med farvekoordinerede tæpper, vægge og lamper.

Særligt punkt nummer to er interessant. Den gule farve er nemlig ikke en stilmæssig enspænder. Den kan faktisk bruges aktivt til at fremhæve andre farver. Blå er normalt den mest populære farve til valg af en farverig sofa, hvoraf mange køber for eksempel blå velour sofaer, når de skal være vovede. Gul kan dog sætte både hvid, sort, grå, lilla og blå i scene og binde rummet sammen. Tit er ét gult møbel nok til at få de andre farver til at skinne mere.

Det farverige hjem er meget moderne anno 2020, og du kan i dag få den gule farve i alt fra pastelnuancer over nærmest orange til baby lysegul. Så der er ingen undskyldning for ikke at tænke kreativt!

Kombinér sofaen med helt unikke møbler

Du skal ikke være bange for at kombinere din nye gule sofa med interiør, der skiller sig ud. Husk at kontraster sagtens kan være harmoniske, så længe du viser omtanke. I det farvestrålende hjem, skal du derfor ikke være bange for at have et stort farvet tæppe i for eksempel blå eller lilla nuancer under din nye gule sofa. Det kan se utrolig stilet ud! Generelt giver det god mening at kombinere gul med noget neutralt som hvidt eller jordfarvet og så én anden markant farve. Et klassisk eksempel er en gul sofa med et hvidt gulvtæppe, lilla pyntepuder og en stor flot grøn plante ved siden af.

Foruden tæpper, puder og plaider så er både sofabord og lamper gode at tænke ind i helheden. Et råt og særpræget marmor sofabord i lyse toner vil stå utrolig skarpt til det gule stof, og det samme vil træoverflader. Et andet oplagt visuelt fokus kan være stuelamper, der enten står frit på gulvet eller hænger på væggen bag sofaen. Forestil dig, hvad en lilla væglampe kan gøre for det gule stof. Eller hvor meget progressivitet og liv samspillet med en stor rød gulvlampe kan give.

Dine valg af unikke møbler rundt om den gule sofa skal selvfølgelig passe ind i dit overordnede indretningstema. Det kan være herskabsvilla, retrohjem, svensk ødegård, nordisk minimalisme, boheme, sydlandsk eller en helt syvende ting. Så længe du tænker dig om, går du sjældent galt i byen ved at investere i en gul sofa!